Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz betyar1974 #8962 üzenetére
Én szeretem ezt a telefont a mérete és az alakja miatt (tényleg nagyon szép, ezért is vettem meg), de azért nem mindenki van úgy az ios-el mint te. Nekem egy éve van SE-m, de már félidőnél visszatértem a droidra. Hogy miért azt nem írom le, mert már számtalanszor lerágott csont lenne. Mindenki használja azt ami a legjobban bejön neki.
Persze használom az SE-t is, amúgy sem adok el sohasem telefont.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz szupermacs #8861 üzenetére
Ezek valóban idegesítő dolgok.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz szupermacs #8859 üzenetére
Igen, ez valóban így van csak úgy mint a bt esetében. Engem csak a bt idegesít, a wifit és a mobilnetet soha sem kapcsolgatom. De ezek hibák? Szerintem direkt csinálták ilyenre, persze az jó kérdés, hogy miért.
-
veterán
válasz szupermacs #8857 üzenetére
Az akkuproblémával kapcsolatban mindenesetre bejött az amit mondanak. Mit írnak a többiek a wifi kapcsolásról? Tényleg nem tudom, én nem hallottam semmi különöset.
-
veterán
válasz szupermacs #8851 üzenetére
Nekem is volt a gyorsabb merülés mint sokaknál, de ez kb két töltés után teljesen megszűnt. Ezt a szifonon is leírják. A wifivel kapcsolatban meg én nem tapasztaltam semmi problémát.
-
veterán
válasz -Faceless- #8848 üzenetére
Nincs semmi baja a 11-nek. Amit kérdeztem az csak olyan dolog volt, amit eddig nem vettem észre. Teljesen használható.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
A 11.0.1 frissítése óta ti is megfigyeltétek, hogy ha bekapcsoljátok a telefont, akkor induláskor kétszer villan be az alma logo? Én esküdni mernék rá, hogy eddig nem így volt. Legalább is nekem ez most tűnt fel. Tegnap frissítettem megint a javított 11-re.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz lindermen #8780 üzenetére
Én is átlátszó Spigen-t használok. Különösebb utólagos sárgulást én nem vettem észre (kb egy éves), viszont azt meg kell jegyezni, hogy már újonnan is volt egy enyhe sárgás árnyalata. De ez csak akkor látszódott amikor még nem volt a telefonon. A telefonra rárakva nem látni belőle semmit sem.
(#8782) half333 Csepegő esőben én már számtalanszor használtam, semmi baja nem lesz. Szép is lenne, ha ennyi víz megártana neki. Amúgy a youtube-n egy rakás videó van, hogy félórákra beleraknak nem vízálló telefonokat a vízbe (se-t is) és utána semmi bajuk sincsen. Régebben linkeltem is ide ilyen videót de azt mondták, hogy ne tegyem, mert a végén még lesz olyan aki kedvet kap hozzá és vízbe dobja. Aztán majd jön ide reklamálni.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Én nem is értem, hogy ilyen dolog miért nincs benne. És ne beszéljünk csak az androidról, ez egy régi nyomógombos telefonban is alap dolog volt.
(#8734) half333 Szerintem a telefonon nem lehet. De ha igen, akkor majd javítanak.
-
veterán
Nézegettem korábbi videókat a 11-ről. Nem úgy volt, hogy a tárcsázásnál a számgombokat nyomogatva fel fog dobni neveket?
-
veterán
Úgy néz ki, hogy mégis csak rendben lesz ez az akku idő. Sőt, nagyon is.
Ma nem mentem dolgozni, tudtam tovább szunyálni, így a telefont sem használtam. Közel 9,5 óra készenlétnél még mindig 100%-on volt úgy, hogy volt benne 25 perc használat is. Ilyenre utoljára csak az ios 9-nél emlékszem. Ráadásul annak a fényében produkálta ezt, hogy ugye van egy nem túl akku barát FB alkalmazás is.
Ami még érdekesség volt a számomra a tegnap esti töltés során (most töltöttem először a 11-el, előtte még a 10-el volt), hogy végig hideg maradt a telefon, még a 80%-ig tartó töltésnél sem lehetett semmit sem érezni. Ios 10-en töltés közben nekem mindig minimum enyhén langyos volt a telefon, de előfordult, hogy randomszerűen néha már-már túl meleg is volt. Az ilyen melegedéseket azóta figyeltem meg, amióta a 10-et használtam, előtte a 9-nél nem volt ilyen. És most a 11 első töltésénél is végig hideg volt a telefon.
Gondoltam leírom az észrevételemet, más lehet, hogy nem ugyanezeket tapasztalja.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Koczó93 #8706 üzenetére
Hát erről a fejlesztőket kéne megkérdezni.
A lényeg, hogy ki lehet teljesen kapcsolni, de ehhez be kell menni a beállításokba. Amúgy tényleg röhej, akinek hiányzott az megkapta, hogy gyors ki-be tudja kapcsolgatni a mobilnetet, viszont most meg a BT-vel van ugyanez.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
Azért találtam egy érdekes bejegyzést a szifon-on a 11-ről:
"Figyelem! Az Apple az iOS 11 alatt megváltoztatta a Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolókat a Vezérlőközpontban. Ezek már csak ideiglenesen lecsatlakoznak az adott hálózatról vagy eszközről, de magát a funkciót nem kapcsolják."
Akkor ezt most hogyan is kell értelmezni? Ha kikapcsolom akkor csak az eszközről választom le, teljesen nem tudom kikapcsolni?
-
veterán
válasz SzalaiÁdám95 #8675 üzenetére
Szinte kb szó szerint ugyanez van leírva itt is, csak más a képi illusztráció és a 11-et emlegetik a 10 helyett. Mondjuk nem is tudtak volna sok újat írni.
(#8681) cyberkind Ilyen is van? Én még szerencsére nem találkoztam vele.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Koczó93 #8652 üzenetére
Én nem látok virtuális némító gombot.
Szerintem az ébresztő kb ugyanaz mint az előzőnél.
(#8653) Burki Én még nem küzdöttem akku problémával egyik frissítésnél sem csak most. Közel kb 3 napig szokta bírni nálam, telefonálok nagyrészt rajta. De most nekem sem lesz több 2 napnál.
-
veterán
Amúgy észrevehetően tényleg jobban merül a telefon. Gondolom később majd javítják ezt is.
(#8649) Burki "pár nap után úgyis beáll"
Ezt hogy érted?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz szupermacs #8628 üzenetére
Örülünk, hogy örülsz.
-
veterán
Jó ez a 11, gyors meg minden, de azért vannak itt bugok rendesen. Én már többet is felfedeztem amiket random szerűen csinál. Ráadásul olyan szintű dolgok amikhez hasonlót a 9-10-nél sohasem tapasztaltam. Az előbb pl amikor feloldottam a telefont hiányzott az óra és a gyári időjárás ikon. Kétszer-háromszor oda-vissza lapoztam és utána hirtelen visszakerültek a helyükre.
-
veterán
válasz VoltanIgor #8614 üzenetére
Én néztem telepítés előtt és után is, az új valamivel kevesebb helyet foglal.
-
veterán
A bevezető résznél volt pár furcsaság. Pl amikor meg akartam adni a telefonszámom, de feszt azt írta ki, hogy nem jó. Na mindegy. Egyébként szerintem baromi gyors lett. Az ujjlenyomat olvasó is sokkal gyorsabb.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz -secret- #8567 üzenetére
Értem, köszi.
Más: A múltkor beszéltük itt, hogy 1-2 embernél a FB alsó ikonjai verziószámtól függetlenül eltérhetnek, nem egységesen vált a legfrissebbre mindenkinél. Én kb 3-4 napja frissítettem, de még ma délelőtt is a régi ikonok voltak. Most meg az előbb nézem, és már az új ikonok vannak.
-
veterán
-
veterán
Új dizájn, 4,3-4,5"-os kijelző? Vegyél pl egy 6S-t. Az csak 4,7 ami még vígan elmegy.
Szerintem magán a dizájnon semmiképp sem szabad változtatni, mert akkor már nem lehetne SE-nek nevezni. Szerintem ezzel a telefonnal be kéne fejezni ezt a korszakot. Gyönyörű formája van ennek a telefonnak (szerintem, mert hozzáteszem, hogy egyáltalán nem tetszik mindenkinek), de még egyszer kijönni ezzel....Ugyanezzel a formával és mérettel, csak valamivel nagyobb kijelzővel meg nem hiszem, hogy kijönne. Nem fog ennyit beleölni a gyártó. Szerintem.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Én is a jó múltkor próbáltam ki ezt a diktálási funkciót, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól működik.
-
veterán
válasz szupermacs #8253 üzenetére
Ez egy teljesen létező dolog, tavaly is sokan felhozták mint problémát.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz szupermacs #8078 üzenetére
Most megnéztem a dobozt, igazad van.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz l.skywalker #8049 üzenetére
Ez egy kivételes eset, hogy nem.
-
veterán
válasz l.skywalker #8046 üzenetére
Ha kicsit nedves, vagy izzadt a kéz akkor már nem, vagy csak nehezen olvassa be.
-
veterán
válasz szupermacs #8040 üzenetére
Most frissítettem, mert múlthét óta megint feldobtak egy új verziót, de maradt ugyanolyan. Viszont nálam vannak, és voltak is kör alakú profilképek. Érdekes dolgok ezek. De, hogy ezt a FB app-ot is hányszor frissítik... Valamikor heti kétszer, már vicc kategória.
-
veterán
válasz szupermacs #8035 üzenetére
-
veterán
-
veterán
válasz trobi28 #7987 üzenetére
Látod, valakinek mégis csak jól jött.
Tehát nekem ebből az jön le, hogy te fröcsögsz itt egyedül, és a te hozzászólásod volt felesleges. Fizess elő prémium tagságra és akkor lehetőséged lesz rá, hogy ne lásd az hsz-em.
Ja, és még egyszer mondom, te nem fogod nekem megmondani, hogy mit írók le és mit nem. Stim? Na én most végeztem.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz trobi28 #7985 üzenetére
Nem mindenki frissített szerintem. Sokan nem szoktak, mert ha valami jól működik akkor hagyják úgy. Sőt még olyan is van aki az ios 10-et sem használja. A beírásom pedig inkább kérdés jellegű volt, hogy más is tapasztalta-e ezt.
Egyébként meg a fórum keretei között azt írok és annyiszor le, ahányszor én azt csak akarom. Jó reggelt.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz sityupityu #7983 üzenetére
Ami feltűnt még, hogy pl a fényképeim is kevesebb helyet foglalnak, pedig megvan mind a frissítés után is.
-
veterán
Ma frissítettem a telefont (állandóan letöltögette magától és meguntam) a 10.3.3-ra. A frissítés után 1GB-al több tárhelyem lett.
-
veterán
válasz szupermacs #7970 üzenetére
Az 1GB-ot még nekem sem sikerült túllépni gy hónap alatt, pedig nem nagyon figyelek oda rá. Én 4G-t használok.
-
veterán
válasz szupermacs #7963 üzenetére
Na arra várhatsz.
(#7964) wm2 Nekem mindjárt egy éves lesz a telefon és egy százalék romlásom van. Nézd meg mással is.
-
veterán
válasz szupermacs #7960 üzenetére
Nekem volt olyan telefonom, hogy bizonyos szögben nem is lehetett látni semmit sem a kijelzőjén polarizált szemüvegben.
-
veterán
válasz univerzita #7935 üzenetére
A 6/7 mintájára meg mi értelme lenne kiadni?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Szerintem meg olyanokra gondolt, mint amik a droidokon futnak.
-
veterán
-
veterán
Tényleg, mikor is jön a 11? Mármint nem a bétára gondolok.
-
veterán
-
veterán
Onnan gondolom, hogy hülyeség, hiszen sokan elvált kijelzővel használják a telefont régóta, nem foglalkoznak vele. Na most ha ez egy púposodó (hibás!) akku miatt lenne, akkor nem hiszem, hogy hosszú életű lenne az a telefon.
Egyébként ahogy itt a tapasztaltabbak szokták mondani a fórumon, elenyésző lehet az elvált kijelzők száma, mivel akiknek semmi problémájuk nincs a telefonnal azok nem is számolnak be semmiről (jó eséllyel nem is fórumoznak) és hát be kell látni, hogy biztosan ők vannak többségben. Tehát a minden második telefonon leváló kijelző kicsit túlzás szerintem. Ha tetszik a telefon nyugodtan vedd meg.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz batai15 #7565 üzenetére
"csak diktáltam a telefonnak , és nem figyeltem rá utána hogy mit írt be"
Ez most tulajdonképpen hogyan működik? valahol azt olvasni, hogy a siri-nek bekapcsolva kel lennie, máshol meg azt írják, hogy nem. A mobilnetet mennyire kajálja ez?
-
veterán
-
veterán
válasz domerator #7532 üzenetére
Egyetértek. Én amikor megvettem tesztelgettem, és majdnem hét napos készenléti időt hoztam ki belőle úgy, hogy kb 4-5 óra használat (telefon szerint, tudom, hogy ez a használati idő nem pontos) is benne volt. De a lényeg a közel 7 nap készenléti idő. Az elején még csak másodtelefonnak használtam, kíváncsi voltam, hogy meddig bírja így. Van is elmentett képem róla amit anno ide is belinkeltem. A wifi állandóan be volt kapcsolva rajta.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-