- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Sajnos dől a negativitás sokszor az emberekből
[link]
3 óra 43 perc SOT (ebből 1 óra 4K videó felvétel volt!) után még 27% maradt az akksiban. Teljesen valós használati körülmények között egy egyetemi hallgató által. GsmArena tesztben is a pozitívumok köze sorolták az akksi időt, ami mindent elmond, hogy mennyire jó. Nem tudom mit lehet még hozzá tenni, csak azt, hogy tessék szépen körülnézni és infórmációt magunkba szívni. -
Fall-N
veterán
Hiába írod, a hitvita az hitvita.
Android használó vagyok, de semmi bajom az iOS-szel. A kommentem is csak arról szólt, hogy ez az SE egy elavult valami. Egy méretarányos i12/13 amiről voltak renderek sokkal jobb lett volna. Esetleg a notch lemaradt volna és sokkal modernebb lett volna az összkép és nem mellesleg kompaktabb. De nem így lett, az a fránya profit. A fizikai home gombot meg már tíz éve is utáltam bármilyen telefonon. (Meg a kapacitív vezérlősávot is).
A tárhely vita is fölösleges. Van aki a telefont használja mindenre, mint én is, valakinek csak kiegészítő a Mac (vagy PC) mellé. Nem vagyunk egyformák.
-
7Heads Drago
veterán
Mihez hasonlítsunk egy okostelot? Nyilván egy másikhoz. Bármilyen hihetetlen a droidosak is azok. Az SE pont semmit se ad ezért az árért. Ennyiért az I11 is jobb ajánlat sztem.
Az tuti, hogy a 64GB-os telefonomra nem tudom letölteni otthon az egész internetet mint te
És ki mondta hogy le kell?
Mindegy hogy beismered e vagy se, de teli van az ország fehér foltokkal lefedetségben. A lányom is spotify user szóval felesleges a rizsa.
Az autópályán jó a lefedettség, de mi itt vagyunk a pályától 1 km-re és a 3 szolgáltatóból 1 mondható stabilnak. -
7Heads Drago
veterán
Kezdjük ott hogy az SE nekem vicc. 3,5h sot-al.
Ha 128-ast veszed annak már más az ára kérlek. Érdekes hogy egész eddig így volt a 64gb-os SE hasonlítgatva droidosokhoz (mármint ezen az áron). Most hirtelen vegyek nagyobbat?
Ha adott a 4k a videónál akkor akkor gyorsan fog fogyni a tárhely. Droidon amúgy jóval nagyobb az app kínálat. Az én telomon egy játék sincs és így 17 gb csak az app. A jó grafikájú játékok nagyon megnyomják.
50gb Apple tárhely: onnan indultunk hogy a streaming se mindig jó. A mobil lefedettség vicc sok helyen. Sőt van jó pár cég már ahol szándékosan árnyékolják is vagy az acél szerkezet szól bele. Arról nem is beszélve hogy ahányszor megnézel valamit annyiszor letöltöd. Nekem pl nincs korlátlan netem. Nálam net és előfizu nélkül is minden ott van a telon... -
Ricardo
titán
Azt hiszel amit szeretnél.
Nem én voltam aki relativizál.
Ott a cikk (bitztos ők is szalmabáboznak)hogy visszaveszik a gyártást, mert nem viszik annyira amennyire kellene.
Máris jön a "csak Apple mércével, más gyártó ennyit sem ad el"
Ez magyarázkodás. A gyártó maga ismerte el a gyártás visszafogásával,hogy nem elég sikeres.
Annyira görcsösen véded a gyártót, mintha minden kritikát személyes sértésként élnél meg.
Egy dologban egyetértünk. Ezt a beszélgetést nem érdemes folytatni.
Nekem nincs Apple szemüvegem, én máshogy látom a dolgokat, mint te. -
Ricardo
titán
Rendben Csodás vétel az SE lehetne sőt lehetne még egy két etizessel drágább is, hiszen Apple mércével, még akkor sem lenne drága.
"hogy jóval kisebb akkuból jobb üzemidőt is tud kihozni az alma."
A rendszer fogyasztása a készenléti üzemidőben számít igazán. ha használod is rögtön eltűnik az a híres előny. Ha használod (Kezdj el videózni fotózni, aztán párat kicsit szerkesztgess is meg) máris kicsi lesz az. Csodák nincsenek.
Szerk:
Egy idézet a SE 2020-as tesztből"Az elméleti, akár 13 órás offline vagy 8 órás online videólejátszás nagyon optimista, szintetikus méréseken alapulhat, a gyakorlat bőven 10 óra alatti videónézést mutat még offline is, a mindennapi használatban pedig pont arra elég ez a telep, hogy egy napot kibírjon töltő nélkül - amíg új és nem használjuk túlságosan hardverigényes feladatokra."
-
Ricardo
titán
"csak az általában az el van felejtve, hogy ez Apple mércével kevés. Bármelyik gyártó a seggét verné a földhöz örömében ha csak megközelíteni tudnák azt a mennyiséget amennyit még így is jósolnak."
Ahogy az SE is csak Apple mércével olcsó. Bármelyik másik gyártó nagyobb akkut, és több tárhelyet ad ennyiért.
-
Ricardo
titán
Ok. Ezt benéztem. Többbbe kerül a csere valamennyivel.De az alap tételen (amiből ez az egész beszélgetés indult), hogy az új SE nem jó vétel, nem változtat.
Közben kijött ez a hír ami szintén azt mutatja, nem csak én gondolom ezt. Csökkenti az új iPhone SE gyártási volumenét az Apple -
Ricardo
titán
"Senki nem húzza le őket, 100%-ig a saját döntésük, hogy megveszik annyiért amennyit elkérnek érte vagy sem."
Egy szóval sem mondtam hogy kényszerítik.
Csak azt mondom, ha ennyiért is el lehet adni a 64 gigásat, miért ne tennék?Mint a nyolcezres kendő. Amíg van rá ennyiért is vevő , miért adnák a töredékéért?
Erről nekem az a poén ugrik be amikor a "menő srác " elmélkedik
"Megvettem ezt a "BALEK" feliratú pólót, csak tudnám mi kerül rajta 97 ezer forintba?"
Szerk:
Félreértés ne legyen. Nem ítéletet mondtam, csak véleményt. Más márka lehúzása sem tetszik. Sajnos egyre drágábbak a telefonok, és egyre több gyártó árrazza túl a dolgait.
-
Ricardo
titán
"Nem, te most épp abba áltál bele, hogy nem mindenhol van mobilinternet így a streaming nem opció. "
Ezért történt:
Ő írta a 0 tárhely foglalást, mert ott a stream.
Ez addig igaz, amíg nem jársz olyan helyen ahol nem túl acélos a hálózat.
Erre írtam hogy az otthon iroda Starbuks háromszögben ez így van, csak ne menj kevésbé lefedett helyre.Gyerek első telefonjának, öregeknek elég.
Ez igaz, és persze ez a réteg tömegével vesz 200 ezerért telefont." de ha kevés ott az opció nagyobbra."
Így van. De az már nagyjából annyi mint a 12 mini. a kis tárhely nem ér ennyit, a nagyobbik helyett meg van ugyanannyiért jobb vétel házon belül. Tehát megint eljutottunk oda hogy ez nem jó vétel.
Ebben a két mondatban minden benne van.
"De amíg megveszik az emberek addig ez nem is fog változni, és nem lehet mindent a marketingre fogni."
", de pl. apám biztos erre fogja lecserélni a 2016-os SE-jét."Ez a lényeg. Amíg van ezekre ennyiért vevő, miért ne húznák le őket?
-
Ricardo
titán
A termékekkel nekem igazából nincs problémám, A hozzá tartozó mentalitással vannak gondjaim, Az új szériák kimondottan tetszenek.
Ebben az esetben sem a márkával van a probléma.
A "lehúzlak, mert ez egy életérzés" mentalitás azami most sem tetszik. Ez az új Se szériában erősen jelen van. A 64 gigás alapot már régen el kellett volna felejteni. A minimumnak legalább 128gigának kellene lennie. Főleg ebben az árban. Mert "olcsó" (csak Apple szinten) vagy sem 200ezer környékén finoman fogalmazva is arcpirító.
A fórumtárs szerint ez teljesen rendben van, én meg leírtam , hogy nem értek egyet.Még pár példa
Fonott körpánt 37 990 Ft
Bőrtok 13 hüvelykes MacBook Airhez és MacBook Próhoz 72 990 FtA kedvencem
Törlőkendő 7 990 Ft
Persze aki kritikát mer megfogalmazni az csak hater lehet.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged