- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
loncsika #403 üzenetére
amúgy igen. ismerősöm sem power user, ios kell neki, mert a droidtól tépte a haját, de ha lehet olcsón, mert tényleg nem kéne neki egy 13 pm tudása. eddig az első generációs se-t használta, most készül váltani. mondtam itt van az új. mondta szó sem lehet róla, el lehet képzelni mit tud most az a készülék gyári teleppel, de új korában is az volt vele az egyetlen baja, hogy gyorsan merül. szóval csak 12 vagy 13 érdekli.
-
joey04
titán
"Sokan azt hiszik, hogy mindenki olyan felhasználó, mint saját maga."
Egyetértünk ám
Erre reagáltam: Na ez egy f>55ág.
A telefonon tárhelynövekedését az emberi lustaság és a marketing indukálja.Nekem az igényem valahol 64-128 között van. De van aki remegett 512-es verzióért. Teljesen egyéni. De attól még akinek több tárhely kell az nem lesz a szememben lusta
meg nem a marketinget eszi.
Objektíven max annyit lehet mérni, hogy adott áron mennyit "illik" adni. De én azt nézem, hogy nekem elég-e. Ha igen, akkor nem érdekel, hogy adott áron más márka nagyobb tárhelyet ad.
-
joey04
titán
Alapvetően jó készülék, meg erős, az ára meg apple mércével alacsony, szóval nem rossz ajánlat, de nem tudom nem fullad-e ki lassan ez a koncepció... majd kiderül. manapság azért a kamerától többet várnak a laikusok is, abból meg tényleg kapnak jobbat hasonló áron. persze a körítés nem lesz olyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest