- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Sok iphone tulaj egyszerűen nem veszi észre ezeket, pedig tapasztalja, én is tapasztaltam/tapasztalom céges telefonon. De bennük nem tudatosul, inkább félrenéznek vagy elfelejtik. Úgy érzem, hogy mindent megbocsátanak neki. Gondolom lelkileg fájdalmas lenne, ha a szeretett méregdrága apple készülék nem lenne tökéletes. Azért adtak ki érte annyi pénzt, mert tökéletes, így bármi van tökéletesnek kell lennie. Ez pedig felülírja a valóságot.
Sokszor történt már olyan, hogy ismerőseimnek éppel valamit bugolt az iphone-ja(nem lehetett felvenni a hívást vagy egyáltalán nem csatlakozott a hálózatra hetekig), akkor mindig csak legyintettek, mintha teljesen természetes dolog lenne, vagy majd valamelyik update megoldja. Persze az, hogy az 6 ével ezelőtti galaxy mini 2-jükben lassú volt a telefonkönyv, az megbocsáthatatlan bűn az android részére. iphone stabil, android bughalmaz.
Ne értse félre senki, nem mondom azt, hogy az android stabilabb mint az ios, de az, hogy sokkal előrébb jár az ios, az már évek óta nem igaz. El kellene felejteni az ilyen kijelentéseket. De legalábbis egy normális márkától származó viszonylag friss androidos közép- vagy felsőkategóriás kellene hasonlítani az iphone-okat, nem egy 30ezres doogee-val.
-
tray86
csendes tag
Ezekből én egyedül a navis melegedést tapasztaltam, de azt Waze-val ugyanúgy, mint a gyári appal.
A fémházas verzióknál (5, 5S, 6, 6S, SE1) egyébként is azt tapasztaltam, h nyáron, nagy erőforrást igénylő appoknál még árnyékban is szabályosan forró lett a készülékház (bár üzenetet sose kaptam a rendszertől, hogy melegedés parája van).
Viszont kevés tárhelynél már voltak nagyobb röccenések, random appból kilépkedések (pl. messenger app konkrétan indítás után egyből exitelt, állandóan).
Sztem jóval több GB szabad tárhely kell ezeknek a stabil működéshez, akkor is, ha az IOS nem jelez, hogy kevés a tárhely + nagy verziófrissítésnél egy full format-backup kombó is csodákat tud tenni sebesség tekintetében...
-
addikt
Lássuk csak:
Nem sikerül felvenni: pipa
Tárcsázó lassú: pipa (valójában inkább lehetne gyorsabb is)
Ujjlenyomat olvasós inkább koszos volt, töröltem működött
A navi tényleg fos (mondom ezt úgy, hogy nem használtam alternatívát, de jobbat el tudnék képzelni)
A napsütés nyírja az akkut, de nekem nem kapcsolt ki tőle, mert a szellőző rá van irányítva
Intel modemes készülékek tényleg borzasztóak, ha olyan helyen használod őket, ahol nincs maxom a térerő amúgy is
Hanggal nem volt gondom.
Az üzenetek mostanában kiakasztott (anyunak képtelen voltam írni, illetve nem ment át neki... betudtam az i5-nek vagy az ubiquiti hálózatnak), csináltam legutóbb egy teljes visszaállítást, mentésből visszatöltést (lekopogom), azóta működik.Fentiekkel együtt azt gondolom, hogy a magas ár mellé magas minőséget is várunk (joggal), de még így is nagyon jó egységet alkotnak egymással a készülékek és az ökoszisztéma többi eszköze.
Ui.: egy időben az airdrop is hol ment, hol nem, mint a mesében (leginkább nem), de már az is megoldódott.
Ami viszont ultimate, az mentés, készülék csere alkalmával mindent (is) visszaállít a megszokott módon.A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Giovan!
addikt
-
Farkassacred
őstag
Az "atomstabil" dolgot szerintem a telefon hosszútávú támogatottságára értik az emberek.
Sebességben már nincs számottevő különbség a két rendszer között. Viszont kiakasztható mindkét telefon, lehet hogy nálad egy újratelepítés segítene megoldani a problémát. Esetleg szerviz, ha annyira rossznak látod a helyzetet.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- iPhone 12 Mini, Blue, 128Gb, 100% akkumulátor, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest