- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Én szerintem egész jóindulatúan írtam. Te kezdesz éppen hőbörögni itt, nem is értem miért. Amúgy, okoska, az iPhone 8 265e, a MacBook Air 360e, a Mac Mini 180 (már miért ne lehetne ez PC? Hm?) és én egy 50e-s Samsung monitorral használom, de előtte meg a tévével, úgyhogy az nem került semmibe, így 805 v 855 ízlésed szerint. Van olyan ügyfelem, aki havonta ennyiért vesz LEGO-t, mert megteheti. Én nem, te sem, akkor nem nekünk készült, ennyi. Nem mi vagyunk a célcsoport. Nyilván lehet venni tabletet 50-ért, meg telefon 30-ért, meg dzsunka PC-t 70e-ért a TESCO-ban, de azt még a legelvakultabb Apple haterek sem hasonlítják össze.
De ha mindezt meg nem tudod elfogadni, akkor amit eddig írtam, nem neked szántam. Ja, és igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest