Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Ha pl két kézzel fogom meg a telefont és felül is megfogom akkor már érződik hogy benyomódik a ropogás kíséretében. Jó a kijelző működik az tény de a telefon belsejében ki tudja mi lehet ami ezt eredményezi.
Mióta lefele terjed akkor is érződik ha van valami amit felül kell megnyomni.
Mondjuk nyilván én sem poénból nyomkodom de legalább javításra vagy bevizsgálásra bevehetné valamelyik csoda szerviz.Viszont szolgáltatóhoz vihetem mert az egy éven túl van na meg ha a TMX-hez kerülne szerintem azzal sem lennék előrébb.
Szóval valószínű telefonálok egyet elvileg az apple ügyfélszolgálatos segít a nyelvi korlátokban mert azért ilyen szinten nem megy az angol ha ciki ha nem. Vagy kivárom hogy tönkre menjen a hangszóró vagy bármi amit majd az szül hogy valami laza ott és kattog ropog a telefon. Bár ez az egész feltűnően a felső hangszóró alatt és felett jelentkezik.
Viszont azóta már ismerősök között is kérdezgettem de senkinek sem mutat ilyet. Viszont nekem is csak a 5S-nél volt ilyen pár éve és ott le is vált a telefon eleje. Bár tudom az más felépítésű telefon volt mint egy 8 Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest