Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
Ez is jó tipp volt, köszönöm!
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.(#4260) hemaka
Köszi, szerintem megtaláltam, de nem a haladó beállítások között volt, hanem az átirányítás és pop/imap fülön találtam meg az imap-alapú hozzáférés lehetőségeit. Bár még élesbe nem próbáltam ki, nem állítottam be újra a Mail-be a gmail fiókot.
De nekem az nem tiszta, hogy miért működik az Outlook alkalmazásban és miért működött a korábbi telefonomon is? Itt meg nem... Bár az MS és Google szolgáltatások nem mindig vannak/voltak barátságban egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Wp10-ről jöttem, a beviteli élmény hasonló, ott majdnem ez volt az alap billentyűzet, csak az írásjeles karakterek és a számok bevitele más. Sőt ha jól emlékszek, a Swiftkey-t fel is vásárolta a Microsoft.