- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #246 üzenetére
Azt nem veszed figyelembe, hogy a márkát meg kell fizetni. Mini PC egyik is, másik is. Meg van autó ilyen, meg olyan. De egynek se lesz azonos az ára, csak azért, mert valamilyen műszaki tartalmuk megegyezik. Erre is ez igaz és ezért jó a Ladás hasonlat is. Az már más kérdés, hogy neked megéri -e vagy sem egy márkásabb autó, vagy csak azt nézed, hogy mindkettő tud 130-at az autópályán. És arról a részről nem is akarok vitázni veled, mert nekem ez éri meg, neked az.
És nem kell belinkelni amit írtál, feltételezheted rólam, hogy megadom neked azt a tiszteletet, hogy elolvasom, amit írsz. És fel is fogtam.EclipseGT: Ehhez mit szólsz? Amúgy még egyszer mondom, nem nagyon érdekel, mi van benne. Nekem nem lassú, nem használok nagy erőforrásigényű programokat, a gépek átjárhatósága, különösebb erőfeszítés nélkül pedig kell.
Amúgy pedig továbbra is tartom, hogy nem veszek olcsó gépet, mert többször megjártam már velük, de persze mindenki más azt vesz, ami szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest