- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #246 üzenetére
Azt nem veszed figyelembe, hogy a márkát meg kell fizetni. Mini PC egyik is, másik is. Meg van autó ilyen, meg olyan. De egynek se lesz azonos az ára, csak azért, mert valamilyen műszaki tartalmuk megegyezik. Erre is ez igaz és ezért jó a Ladás hasonlat is. Az már más kérdés, hogy neked megéri -e vagy sem egy márkásabb autó, vagy csak azt nézed, hogy mindkettő tud 130-at az autópályán. És arról a részről nem is akarok vitázni veled, mert nekem ez éri meg, neked az.
És nem kell belinkelni amit írtál, feltételezheted rólam, hogy megadom neked azt a tiszteletet, hogy elolvasom, amit írsz. És fel is fogtam.EclipseGT: Ehhez mit szólsz? Amúgy még egyszer mondom, nem nagyon érdekel, mi van benne. Nekem nem lassú, nem használok nagy erőforrásigényű programokat, a gépek átjárhatósága, különösebb erőfeszítés nélkül pedig kell.
Amúgy pedig továbbra is tartom, hogy nem veszek olcsó gépet, mert többször megjártam már velük, de persze mindenki más azt vesz, ami szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest