Hirdetés
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85>
üzenetére
Azt nem veszed figyelembe, hogy a márkát meg kell fizetni. Mini PC egyik is, másik is. Meg van autó ilyen, meg olyan. De egynek se lesz azonos az ára, csak azért, mert valamilyen műszaki tartalmuk megegyezik. Erre is ez igaz és ezért jó a Ladás hasonlat is. Az már más kérdés, hogy neked megéri -e vagy sem egy márkásabb autó, vagy csak azt nézed, hogy mindkettő tud 130-at az autópályán. És arról a részről nem is akarok vitázni veled, mert nekem ez éri meg, neked az.
És nem kell belinkelni amit írtál, feltételezheted rólam, hogy megadom neked azt a tiszteletet, hogy elolvasom, amit írsz. És fel is fogtam.EclipseGT: Ehhez mit szólsz? Amúgy még egyszer mondom, nem nagyon érdekel, mi van benne. Nekem nem lassú, nem használok nagy erőforrásigényű programokat, a gépek átjárhatósága, különösebb erőfeszítés nélkül pedig kell.
Amúgy pedig továbbra is tartom, hogy nem veszek olcsó gépet, mert többször megjártam már velük, de persze mindenki más azt vesz, ami szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen videókártyát?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest