Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
elekreg #1038 üzenetére
Az a gond, hogy amiket írsz, azok nem úgy vannak, ahogy te elképzeled, kitalálod és még olvasni, értelmezni sem lehet úgy, hogy jó legyen,
Az a gond, hogy félrebeszélsz.
Feltettem egy konkrét kérdést és mivel arra nem válaszolhatsz, hisz akkor egyet kell velem értened, így elmész a személyeskedés irányába. -
joey04
titán
válasz
elekreg #1038 üzenetére
Az a gond, hogy amiket írsz, azok nem úgy vannak, ahogy te elképzeled
Na, én pont ezt érzem nálad.
Nem az adott témában, mert ez a melyik fogyaszt többet, meg mekkora méretben téma hidegen hagy.
De abban egyetértünk, hogy a 11.0.2 sem fluid.
1040: próbáld ki a 11.1 beta 2-t. Nincs tapasztalatom vele, de szerintem ott lesz fejlődés, mert az már az X "rendszere".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest