- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3022 üzenetére
Na most nekem is volt olyan, hogy ujjlenyomattal nem mukodott, csak koddal tudtam feloldani. Utana viszont mar mukodott. Terjed a virus.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3020 üzenetére
Egy full reset nem artana neki, valami megmihalylott ugy tunik.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3011 üzenetére
Soha nem is hallottam eddig ilyenrol, de jo tudni, hogy ilyen is letezik. Szep bug.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Peterzon94 #2985 üzenetére
Nem igazan van ismert hibaja, mondhatjuk kiforrottnak.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ruzsabazsa #2831 üzenetére
8-ra megeri
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2813 üzenetére
Eleg erdekes, nincs tobb otletem. Support.
galaxys80
Kinabol 10-ed annyi, mint sok minden mas. Egyebkent en egy forintot nem koltenek ra, discordozni jo, mert a mikrofonja egeszen jo, de egyebkent egy hulladek az egesz. -
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2810 üzenetére
igen
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2808 üzenetére
Nyomj mindketton egy halozati resetet a beallitasokban. A wifi jelszot ujra be kell majd irni, de altalaban ez megoldja a problemat.
-
hemaka
nagyúr
válasz
JociMilan #2791 üzenetére
Hard resetet neki, az majd megjavitja.
-
hemaka
nagyúr
válasz
spawn21 #2670 üzenetére
A nightshift meg elmegy kategoria nalam, de az is minimalisra van veve, de a true tone mar idegesitoen szetkeni a szineket.
Engem zavar, ha valami nem szinhelyes, de akik a tv-n, monitoron is a szaturalt szineket szereti, annak biztos bejon ez a funcio is. Oruljunk, egy featurevel tobb. -
hemaka
nagyúr
válasz
xmblolz94 #2666 üzenetére
True tonerol csak annyit, hogy a userek nagytobbsege kikapcsolja, mert idegesito szineket general a kijelzore, ami igaz, en is lelottem.
Az igazsag az, hogy az alma nagyon elkenyelmesedett, iphone 6 plus ota ua. kijelzot kapjuk, ami vicc kategoria.
Meg ha a felbontast nem is valtoztatjak, mar ideje lett volna a szebb es kevesebbet fogyaszto amoledre valtani. Egy i8p eseteben a mostani jo uzemidot megjobban ki tudna tolni.
Na majd talan a kovetkezo generacio, ha lesz egyaltalan utodja ennek a szerianak es nem az X-bol fognak ket meretet kiadni... Azert a kinezetert, meg foleg, hogy az ujjlenyomato. eltunik, en penzt nem adok, az biztos. -
-
hemaka
nagyúr
Hamar megszokja, mert amcsi modra, nevetsegesen egyszeru a menu felepitese.
Mas kerdes, hogy egyes dolgok pl. sajat csengohang meg eleg szivas tud lenni, nem csak az a rahuzom az mp3 fajt, aztan kesz is kategoria.De barmilyen kerdes lenne, csak kerdezz batran, megprobalunk segiteni
-
hemaka
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #2609 üzenetére
Ezzel egyet kell ertsek, nem kell tobbet az android. Csak mukodjon, ennyi az elvaras.
-
hemaka
nagyúr
válasz
gergotb #2605 üzenetére
Nincs is ertelme beirni ezeket az idoket, mert sok mindennel ki lehet tolni...
Nem mindegy, hogy wifi-n megy foleg 4g helyett, alacsony fenyero, semmi cpu igenyes app, ugy persze, hogy meg van a 10-12 ora, de kb. egy jobb jobb uzemidot produkalo androidos szinten van.
A huawei p9/10 is kb ennyit birt, mint ez. -
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2540 üzenetére
Ha ezt lattad volna elotte, nem lett volna felsz. (Nyilvan van rajta post processing, de a lenyegen nem valtoztat)
Igaz ez csak i7p, de mindegy is most, nagy kulonbseg szinten nincs koztuk.
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2535 üzenetére
Az iphoneok szerencsere kameraban mindig az elitben tanyaznak, nem lehet ra panasz.
Az X-nek jobb papiron, de a szenzor ua. veszett nagy kulonbseg nincsen koztuk, a lentebb emlitett stabin es F-erteken kivul.
Szerintem szabad szemmel ember nincs aki megmondana melyik kep melyikkel keszult. -
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2528 üzenetére
Senki nem mondta, hogy rossz lenne, csak a formatumokrol ment a csevej.
Egyebkent jo kameraja van, de egy huawei P9-10 elveri bamikor nyers kepekben.
Viszont automataban jobb az iphone jpeg, a szoftver algoritmus nem cseszi szet a kepeket annyira.palacento
Azert ezek a kepek igencsak kamuk, en csinaltam teszetet, ha lesz kedvem es idom majd felteszem.
100% minosegu JPEG, HEIC, TIFF, RAW-ban keszitettem ua. beallitasokkal, emelkedo ISO ertekekkel statikus temarol fotot es egyaltalan nincs ekkora minosegbeli kulonbseg. -
hemaka
nagyúr
válasz
TheBikerider #2433 üzenetére
Ovtaska ja, az lesz, amugyis szoktam hordani forditva, csak epp felteglat azert nem szoktam bele pakolni, most muszaj lesz.
-
hemaka
nagyúr
válasz
kentucky #2415 üzenetére
Sajnos mikrolaggok mar itt is vannak, pedig regen nem volt ez jellemzo...
Illetve a kijelzo biztos csalodas lesz, a note8-ban van most az egyik legjobb kijelzo.De osszessegeben szerintem tetszeni fog, csak majd szokni kell a sok butasagot, amit raeroltetnek az emberre.
-
hemaka
nagyúr
Nincs mit, en iphone4 ota nagy megelegedessel hasznalom a csomagjukat, szerintem most ha elinditanek egy iTunest mar azt sem tudnam mi merre van...
kengyel
Settings » Accounts & passwords onnan kell kiszedni a Gmailt vagy amit hasznalsz es leszedni a App Storebol a gmailt es azzal hasznalni. -
hemaka
nagyúr
válasz
Alcsi69 #2383 üzenetére
Hagyd az iTunest a f*szba, ezzel egyszerubb... Itt tenyleg csak behuzod, 1 klikk es mar fent is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest