Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mackoman
üzenetére
Különbséget kell tenni, hogy valaki kamatmentes részletre hozza ki, vagy rendes hitelre. Utóbbi szvsz nagy felelőtlenség. Kamatmentes részletet is sokan nem azért használják ki, amiért te, hanem mert csak így megy, aztán szorong. Én is kihasználtam párszor ezt a lehetőséget, pedig vehettem volna egyben is. Igaz elég ritkán, mert többnyire gsm boltból veszem a készülékeket, amióta nem 10-20, hanem 100-110k-t lehet spórolni. De amikor szolgáltatónál vettem valamit, azt többnyire részletre vettem mert kényelmesebb, kevésbé megterhelő, ráadásul én szabtam magamnak egy havi keretet amit ilyen kütyükre költhetek és ezt könnyebb lenne követni, ha mondjuk minden havi részletre lenne vásárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Építő/felújító topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- League of Legends
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 17 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest