- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is várom az Iphone X tesztet és nagyon remélem, hogy sok jót fogok olvasni róla.
Sajnos megfáradt bennem a tesztelgető lélek és már csak egy stabilan, a lehető leggyorsabban működő, jó kamerával rendelkező telefon a cél.
A páromat nyáron megleptem egy Iphone 7-tel, volt időm azóta nyomkodni és nagyon tetszik, hogy minden úgy működik, ahogy annak működnie kell, csak a külseje nem tetszik. Míg droidon soha nem tapasztaltam ezt a gördülékenységet és "nagy egészet". Részletre jön (sajnos) a kövi telefonom is és ott vagyok, hogy vagy S8+ (15k havonta) vagy Iphone X (21-2), de elöbbi egyáltalán nem fogott meg, egyedül a kijelző minősége tetszik. A többi gyártó is beeshetne szolgáltatókhoz valami sexy csúcs telefonnal, mert jelenleg elég unalmasnak érzem ott a felhozatalt. Úgyhogy még drukkolok az őszi telefonoknak és várom az X-t nagy ovációval.
Köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brave
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest