- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Azért úgy lenne korrekt az összehasonlítás ha egyetlen droidos készülékgyártó állna a másik oldalon! Az első napos eladás rekord sem dőlt volna meg ha Kína nincs az első körben. Ki van ez találva rendesen ;-) De butaság is ilyen adatokat nézni, hiszen az rég rossz ha valaki eladási szám alapján választ telót. Ez egyedül a részvényeseknek jó, most is elégedetten dörzsölik a tenyerüket a csilivili házukban :-) Azt viszont mindenkinek be kellene látnia, hogy egy sikertermék nem egyenlő a legjobb termékkel. Szerintem az ellentábor sem azt harsogja, hogy az IPhone szar, csak azt, hogy ár/érték arányban már nem olyan mint valaha volt.
-
janeszgol
félisten
Ide jár egy +1.
Emlékszem az i6 megjelenésére. Üdvözlünk Apple 2012-ben, meg társai, aztán rá fél évre kijöttek az eladási statisztikák... meg másoknak a bukás hírek.
Ed Parker én (mi?) ebbe nőttem bele. Ma mit csinál a politkai elitünk? Nem ezt? Dehogy nem. Hatványozottan!
-
Ezt magyarázd el azoknak akik mégis többre tartják magukat az átlagnál azért mert harapott alma van a telefonjuk hátulján...
Sok ismerősöm van aki minden alkalmat kihasznál arra hogy láttassa az iphoneját másokkal.
Úgy beszélget hogy közben nagy gesztikulációval lóbálja a kezében a telefont,persze szigorúan alma logoval a többiek felé.
Vagy direkt úgy fogja a telefont telefonálás közben hogy véletlenül se takarjon el 1mm-t se a logoból.
Vagy írhatnám hogy ha kell ha nem kirakják az asztalra,pultra,padra stb a telefont,amivel még nem is lenne gond,ha nem szigorúan hátlappal felfelé hogy mindenki lássa hogy az bizony egy szifon.
Látom ahogy nézik a másik tekintetét hogy mikor néz már végre rá az ő telefonjára...És az a durva hogy most nem tizenpáréves fiatalokról van szó,hanem 27-35 év közötti elvileg komoly felnőtt emberekről...
Ugyan azt látom mint sok bmw tulajnál: "Ez nem egy átlagos autó!Ez BMW!"
Még a mai napig hallom 1-2 embertől a régi iphoneos baromságot:
"-Milyen telefonod van?
-Nekem iPhoneom van,nem telefonom!"Ezzel nem azt mondom hogy mindenki ilyen aki iphonet vesz,de rengetegen vannak a tapasztalataim szerint.
-
törölt tag
Kár is lenne erőltetni, kutyát sem érdekli, hogy kinek miről mi a véleménye, pláne, hogy nekem mit kellene használnom. Azt majd én jól eldöntöm magamnak. (Hát nem ájfont.) Minden esetre ha már vannak ellentétes vélemények a hamis státusz szimbólumotokról - elég röhejes, amikor valaki a hatos villamoson ilyennel fészezik, szakadt csóró részletre megvette, fizetése 5-10%-át erre a tömegtermékre költi
- és azokat reakció szintjén figyelembe veszed, akkor tanuld meg azokat tolerálni, ez nem a handrasblog.
-
Csapoati
nagyúr
Kíváncsi leszek a 7-es iPhone-ra, hogy mekkora tárhely lesz a legkisebb. Mert jövőre már tényleg nagyon gáz lesz a 16 gigás induló változat, de a 32 meg mintha szitokszó lenne az Apple-nél.
Fiery: A 8 coll szerintem ideális tartalomfogyasztáshoz. Ugyan már kétkezes a cucc, de még elég könnyű a kényelmes használathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest