- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz hotibi #11101 üzenetére
Azt hogy még nem volt bent szolgáltató függő SIM kártya, ha meg független, bármilyen SIM.
Ahhoz meg hogy az AppStoreban körül nézz, vagy keressél, nem kell iPhone.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Lacopapi
addikt
válasz hotibi #11101 üzenetére
Elvileg azt - ha jól tudom -,hogy még sosem volt használva. Azaz nincs hozzárendelve AppleID sem. Szóval vadiúj Hogy ezt lehet-e mókolni,azaz már használt készüléket így beállítani,azt nem tudom,de ismerve a védelmet,nem hiszem. Baj abból lehet,ha szolgáltatós és előfizura vették,mert az tiltható. IMEI alapján valamennyire lekövethető a dolog,mármint,hogy csakugyan friss-e a készülék.
-
Digital
addikt
Ez volt az első munkanapunk együtt!
Reggel 4-kor köszöntünk el a hálózati töltőtől, aztán egész nap kb másfél óra telefon, pár mail és még 50% van este 9-kor az akkuban!!!
Az S3 ilyet soha nem tudott!
Azt hiszem barátok leszünk!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Lacopapi
addikt
válasz hotibi #11105 üzenetére
Nekem még nem volt gondom vele,de én sem vagyok valami régi felhasználó -a topikot olvasva viszont úgy látom,nem jellemző a fagyás,leállás,ilyesmi..
Digital...számomra is kellemes meglepetés az akkuidő (HOX után),ami még csak most állt be,lévén ezt a telót én használom először
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
Felebarátim!
Tudom ez itt nem az apró, de mit mondanátok, mennyi most a piaci ára egy fekete, T-Mobile függő, 16 GB kapacitású iPhone 4S -nek?
2 éves ugyan, de a szultánok hátsója nem kapott olyan megvigyázást, mint ez. Egy barna bőr BookBook tokkal együtt adnám el, összes tartozéka megvan, se kosz, se karc, Artwizz fólia elöl-hátul ... Szoftver iOS 7.1.2.Battery Info
CycleCount: 328
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1216
Állapot: 85 % -
danilla
őstag
válasz Lacopapi #11082 üzenetére
Szia
Neked milyen beállítások mellett sikerült ezt elérni?
Csak, mert nekem nagyon nem jól bírja az aksi, vagyis hozza azt a szintet amit az elődjei (omnia 7, lumia 820), de azt reméltem, hogy kicsit jobban bírja majd az aksi. 3-4 telefon, buszon kb 30 perc netezés, állandó szinkron, 3g, és ez a produktum, kicsit vérszegénynek tűnik nekem:
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz danilla #11113 üzenetére
3G-vel siman le lehet verni egy aksit fel nap alatt, tehat ez annyira nem rossz...
Ha nem indokolt, akkor azt a faradt 3G-t allitsd at 2G-re - mail, FB, chat atmegy azon is es akkor ezt a teljesitmenyt veheted 2x is, ha nem tobbszor!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Lacopapi
addikt
válasz danilla #11115 üzenetére
Teljesen igaz,én sem tudok mást mondani,csak akkor 3G-zek,ha sietős a dolog. Folyamatosan ezen bizony fogyaszt rendesen.Más beállítást nem igazán babráltam,illetve egyet igen : a beállítások-általános-kisegítő lehetőségekben a mozgás csökkentését bekapcsoltam.Kipróbáltam a kontraszt növelése funkciót is (egyébként ezeket,ha jól emlékszem az i4-hez ajánlották,sebességnövelés okán),de azzal olyan semmilyen lett a kinézet,meg a le-felhúzható sávok is,úgyhogy azt hagytam kikapcsolva.
-
aggressor
aktív tag
létezne az, hogy a 4s sokkal hallkabban szól min a 4, fülhallgatóval? T-mobil minden esetben felújított telefont ad ha nem tudja javítani?
-
-
Lacopapi
addikt
Volt egy kis időm próbálgatni a videofelvételt,nos azt mondhatom,hogy nagyon jó minőség,kézremegés megszüntetve,egyenletes,mondjuk a hang az nem csúcsszuper,de megfelelő. Hanem a méret...ojjé,8Gb-os testvéreim,igencsak figyelni kell,mert egy perc 150+ Mb....hamar elfogy a picinyke tárhely
Feltoltam a Vimeo-ra,de ugye így meg adatforgalmat generál...na melyik ujjam harapjam ??[ Szerkesztve ]
-
Ringloszilva
tag
Üdv ismét. Megszereztem a szerkentyűt (4s), nagyon elégedett vagyok vele. Viszont mivel én is használtan vettem és az előző mókus mind az 5 lehetőséget elhasználta az iCloud regisztrálásához, így én már nem tudok. Gugli a haverom, megtaláltam a nagyszerű okosságot, hogy egy másik iPhoneon jelentkezzek be és onnan kezdve elfogadja majd az én telefonomon is a belépést. A gond ezzel csak annyi, hogy momentán nincsen negyedmillám egy iPhone 5s-re, amit csak azért vennék meg, hogy regisztráljak az iCloudra. Mit mondjak, újabb 70 ezrem sincsen, hogy egy használt tellát vegyek. Van viszont egy haverom, akinek van telefonja, meg van még helye is az 5-ből. Viszont azon aggodalmasokodik, hogy ha én belépek az ő telefonján az iCloudra, akkor majd az ő adatait én látni fogom (kontakt, levelek, stb). Kérdésem az, hogy miként is van ez? Valóban hozzáférnék én az adataihoz? Vagy miután az ő telefonján kilépne az iCloudból, annan kezdve már nem? Vagy a rendszer összeszinkronizálja majd az én adataimmal? Hogy van ez?
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11128 üzenetére
"mind az 5 lehetőséget elhasználta az iCloud regisztrálásához"
Ez alatt nem tudom, h mit értesz?! Apple ID-t kétmilliót is csinálhatsz magadnak, ha akarsz. Szerintem. És ott mindegyikhez be tudod kapcsolni az iCloud szinkront.
5 lehetőségről én csak a telefon PC/Mac-kel való összekapcsolásánál tudok, összesen 5 gépet lehet feljogosítani. De ezeket az iTunes-ból lehet törölni az account beállításainál. Ezt viszont ha jól gondolom az eladónak kell megcsinálnia: Lépjen be iTunes-ba, a bal felső sarokban látni fogja az e-mail címét. Erre rábök és rámegy az Accountra. Ott pedig keresse ezt:
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Ringloszilva
tag
Olyan tudna segíteni, aki érti a problémát? Tényleg nem bántásból írom. Úgy látom, hogy fel kell keresnem az Apple üszt.
[ Szerkesztve ]
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Ringloszilva #11130 üzenetére
Itt előbb kapsz választ.
Nem tudom miért aggódik, mivel ahhoz, hogy be tudj lépni a te ID-del, előbb neki ki kell lépni a sajátjából.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11130 üzenetére
Akkor próbáld megfogalmazni érthetően, mert ennek a "Viszont mivel én is használtan vettem és az előző mókus mind az 5 lehetőséget elhasználta az iCloud regisztrálásához" -nek semmi értelme szerintem.
Milyen 5 regisztrálási lehetőség iCloud-hoz?! Létrehozol egy Apple ID-t, amihez bekapcsolod az iCloudot. iCloudot minek akarsz regisztrálni?! Azt bekapcsolod, ha már beléptél a saját ID-del a készülékbe.
-
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11134 üzenetére
Nézz már rá, h ha esetleg a webes felületen belépsz, akkor mi van!
Amúgy a megoldás elvileg valóban egy másik készülékről (iPhone, iPad, Mac) való be-kilépés lenne.
Azt nem tudom, h haverod készülékén mennyire kavarna be, ha az övét törölnétek (mert kilépni nem lehet belőle), te be majd kilépnél és utána haverod újra be. Elvileg az ő iCloudjából visszajönne neki minden.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #11136 üzenetére
Közben utánanéztem: lehet olyat, h pl. egy család egy db ID-t használ az App Store-hoz, így nem kell megvenniük ugyanazt az appot többször, de csinálhatnak külön iCloud fiókot, h ugyebár a kontaktok, jegyzetek, képek mentései ne ugyanazok legyenek mindenki készülékén. Tehát apa, anya, gyerek ugyanazt az ID-t használja, de 3 külön iCloud fiókjuk van. Valszeg ilyen kavarhatott be neked most. De ez sem biztos, csak az, h érdekes a szituáció.
-
Ringloszilva
tag
válasz tylerddd #11137 üzenetére
Beléptem webes felületen, hidd el, nem vagyok gyengeelméjű. Azt írja ki, hogy lépjek be egy iPhone készülékkel. Azzal kezdtem a segítségkérést, hogy végiggugliztam a dolgot. Akkor leírom érthetőbben.
Vettem egy iPhone 4s telefont, HASZNÁLTAN. VETTEM, nem loptam. Van adásvételim, meg hozzá adta az ipse a bolti számlát.
Hardresetet csináltam az adatok törlése miatt, majd a telefon kéri az Apple ID-t. Megadom, mire kiírja azt, amit már belinkeltem. Utánanéztem, mire megtudtam, hogy 5 accounttal lehet egy készüléket aktiválni.
Az eladó nem az első tulajdonosa volt, ezt ő mondta, így valószínűleg az első tulajdonos, vagy mittudomén hány volt, azok használgatták el, fejenként egy-et, vagy ötöt, nem tudom ennek mi köze van a dologhoz amit kérdeztem, szerintem teljesen mindegy, hogy ki hányat használt el és miért. A kérdésem csak annyi lett volna:
Ha a haverom iPhone készülékén lépek be az iCloudba, akkor összeszinkronizálja az ő adatait az enyémmel? Hiszen gondoljunk bele, amikor belép a haverom az én emailommal, akkor az ő telefonját fa rendszer felviszi a felhőbe. Majd hiába lép ki a telefonjával az én fiókomból, attól még ott lesznek az adatai. Hiszen pont ez a felhő lényege. Tudom, hogy WP-n meg droidon így van, ezt szeretném tudni, hogy iPhone-on is így van-e. Tehát mikor kilép az én accountommal, majd én belépek a saját telefonomon a saját accountommal, akkor az én telefonomra a haverom adatait fogja leszinkronizálni, melyet el szeretne kerülni. Hű de nehéz volt ezt így leírni, a lánytestvérem elsőre megértette.
-
Digital
addikt
Hali!
A gépezeten összegyűlt pár száz mail-t szeretném törölni, de csak egyesével tudom őket kijelölni! Van erre valami gyorsabb megoldás?
Esetleg a gyári levelező program helyett valami jobb alternatíva?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Lacopapi
addikt
válasz Digital #11139 üzenetére
Gyáriban jobboldalt fenn : szerkesztés - kijelölsz amennyit gondolsz-,utána mozgatás - kuka
Én a Gmail-t használom megelégedéssel,de itt sokaknak nem működik rendesen,így ajánlani sem merem,bár megpróbálni meg lehet. Nekem nincs gondom vele.Abban mondjuk kukázni egyszerűbb[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11138 üzenetére
Nem mondta senki, h gyengeelméjű vagy ill., h loptad, nem is értem, ez honnan jött ...
Nem használtam olyan hangnemet a kommentjeimben, ami ezt a hozzáállást vonná maga után.
Úgyhogy kezdjük újra az elején. Értem a problémádat. Részben. Te a telefont már aktiválni sem tudod, tehát nem tudsz a menüben kóborolni sem?! Vagy csak a beállításokban nem tudsz az iCloud fiókodba belépni?!
Bóklásztam egyet az én iCloudom menüjében, most az iPad-en:
- Az iCloud fiókot csak törölni lehet, nem lehet kilépni belőle.
- Rábökök a törlésre: írja, h a dokumentumokat és a Fotóstreamet törli az iPad ESZKÖZRŐL, tehát elvileg a felhőből nem. Itt nyomtam egy törlést, de nem kezdi még el, mert megkérdezi ...
- hogy mi legyen az iPad készüléken lévő Safari-adatokkal, emlékeztetőkkel, kontaktokkal és naptárakkal. Itt dob három lehetőséget: Megtartás az iPaden/Törlés a saját iPadről/MégsemÉs hogy lásd, csak segíteni akartam, letöröltem mindent, a "Törlés saját iPadről" opciót választottam, h lássuk mi történik. Tökre le is törölt mindent az iPADRŐL, de a felhőből nem. Most ismét beléptem és szépen szedett le mindent a felhőből.
Tehát a haverod telefonján is a "Törlés a saját iPhoneról" kell majd választani, amikor a telefonról törlitek a felhőt.Persze előtte neki az iCloud mentés legyen bekapcsolva!!! Így lemegy minden iCloudos cucc a készülékéről, tehát amikor te belépsz az övén, nem tud a tiédbe mit menteni. De mivel utána ő belép a sajátjával, a saját felhőjéből visszahúz mindent a készülék.
A többi része már a technikán múlik, reméljük ezután te is be tudsz majd lépni a te fiókodba!
[ Szerkesztve ]
-
Ringloszilva
tag
válasz tylerddd #11141 üzenetére
Igazad van, ne haragudj. Kissé feszültté tett ez a vacakolás. Köszönöm, hogy megnézted ezeket a dolgokat. Azt hiszem így már van kiindulási pont, hogy mik a lehetőségek.
Fölbosszantott ez a dolog, hogy miért kell így megnehezítenie az Apple-nek a felhasználók életét ezzel. Köszönöm mégegyszer.
-
tylerddd
veterán
válasz Ringloszilva #11148 üzenetére
Szívesen, reméljük, h sikerül!
-
Ringloszilva
tag
válasz tylerddd #11149 üzenetére
Egyébként minden működik a telefonon, tehát nincsen letiltva. Csak magába az iCloudba nem tudok belépni. De ha a haverom ennyire fél ettől az egésztől így is, hogy megmutatom neki mit írtál, akkor max googledriveot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest