Új hozzászólás Aktív témák
-
fone
csendes tag
Nem véletlenül írtam kitűnő felhasználói élményt adó oprendszert, mert tudtam, hogy jön a hd2, meg a sense. De ebből a kettőből melyik a windows? Semelyik. A hd-nek és a hd2-nek (vagyis a htcnek) köszönheti a windows, hogy van valahol az újak között.
DE! A felhasználói élményről beszéltem, ami nem azt jelenti, hogy van egy napocska meg egy naptár a lockscreenen vagy a homescreenen.
A felhasználói élmény a winmo-nál kimerül a témák váltásában, a különböző felületek integrálásában, tehát a felületi buherában. Bekattintasz egy menüpontba és hopp, a jól ismert ikonok! Mennyi wm-em volt! Egész nap el tudtam szórakozni velük. Romokat cseréltem, felületeket, írogattam át a registryt, rendszerprogramokat telepítgettem folyamatosan. Ma arra vágyom, hogy alapvetően találják ki helyettem mit akarok és azt tegye a telefon rendesen, szolga módon. Ne kelljen a lelkében turkálni fájlkezelővel.
Felhasználói élmény: hatalmas store, nagyon egyszerű telepítés, uninstall. Ktűnő, ellenőrzött, szép grafikájú appok (persze vannak hülyéknek valók is, de ők is egy célközönség), kiválóan kezelhető felület, nagyon jó hangkártya és hozzá zenelejátszó. Akinek volt már iphone-ja, tudja, hogy nagyon ki van találva és ha eladta, mindig vágyik rá egy kicsit újra. Akinek nem volt, az azt mondja, hogy ugyanolyan, mint a hd, hd2, g2, spica, pulse, arena.stb.,......szóval nagy érintős..... De a különbség a felhasználói élmény. Amíg nem használod, nem tudod meg.
Az iphone (mondom, nem ez a legjobb dolog a világon! én sem vagyok hülye és applemániás) ilyen, majdnem tökéletes (nekem).
-
fone
csendes tag
-
fone
csendes tag
Ha a winmo jó lenne, nem jönne a 7.
Ha az iphone rossz lenne, nem adtak volna el ennyit.
Android, hát volt egy jó hozzászóló, aki ráérzett: zárogasson, akinek androidja van.Az iphonet hogy hasonlítgatjátok egy nokiához? Vagy bberryhez?
Az iphonet kitalálták a telefontól a tökéletes felhasználói élményig, a többiek pedig egyenlőre kullognak.Hogy hogyan írhatom ezt? Egy év iphone és 5 hónap android, na meg számtalan e-s nokia után.
Azt kell belátni, hogy ami jó az jó. A multitask nem véletlenül korlátozott. Multitaskolj egy androidon ha nincs töltőre dugva! Pikkpakk lemerül.
Tapogass egy iphone kapacitívot meg egy másikét. Azonnal látod, hogy valami nem stimmel a többin. Egyenlőre az android 2.1 sem jól van optimalizálva.Rengeteg iphone-ellenzőt olvastam már az elmúlt egy évben, de mind üres okoskodás volt.
Nem vagyok sznob, nincsenek apple allűrjeim, lehetne akármi a neve.
Használj iphonet egy hónapig és azután kicsit akadósabb, kicsit lassúbb, kicsit nem logikus lesz a többi telefon.Még egyszer: ez az én véleményem úgy, hogy használom őket. Az android nagyon fejlődik, fel fog zárkozni, de most....hát......na meg a droid market. Pöcsjancsi is programozhat és tölthet fel, te meg telepítés után indulhatsz újra...
De a lényeg, hogy az oprendszer-versenynek egy győztese lehet: mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest