Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nincs olyan, hogy két teljesen eltérő eszköz oda-vissza veri a másikat. Az i8910 tényleg nagyon jó, durva kijelző, minden, de az sem tökéletes és az sem mindenkinek jó, nekem már túl nagy volt például, pedig ez egy apróság más szemében. Ha ezt így ki lehetne jelenteni, hogy "ez a legjobb mobil", akkor én munkanélküli lennék.
Az én véleményem, hogy stabilitásban és felhasználóbarátságban egy rendszer sem ér az iPhone közelébe, az S60 Touch meg főleg nem. Ebből adódóan vannak korlátai a rendszernek, ez egy másik dolog, ez negatívum azoknak, akik pont azokat a dolgokat keresik. Viszont aki a megbízhatóságot, a gyorsaságot és a használhatóságot keresi, az előbb-utóbb az iPhone-nál fog kilyukadni. 160k-ért teljesen reális ha azt vesszük, hogy egy elavult Windows Mobile alapú kütyü is ennyibe kerül, amin öt éve nem fejlesztettek érdemben — ha eltekintünk a TouchFLO-tól, ami azért mégiscsak egy plugin, nem egy operációs rendszer. Oké, alapvetően minden telefon drága 160k-ért, de ez az iPhone ennyiért szerintem nem lesz jobb/rosszabb ár/érték arányú, mint a konkurenciája.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Ulkesh
őstag
"Hát,ha arányosan nézzük : a Samu HD oda - vissza alázza (szvsz) és 150k."
Mégis miben?
Tudom szubjektív:
- AMOLED kijelző nekem nem kell, mert szabadtéren, napsütésben is szeretném használni a készülékem
- HD videó készítés parasztvakítás, mert akad mint állat és ismerve magam készítek a készülék teljes élettartama alatt 3-4 képet meg 1-2 videót, aztán soha többé nem foglalkozom vele
- a procija ugyanaz mint a 3GS-nek, de mégis akadozik a felhasználói felület, ha gyorsan próbálod használni, a fotók betöltése meg másodpercekig tart
- hiába a gyors proci és a GPU, nincs egyetlen alkalmazás sem, ami használná és nem is nagyon lesz, mivel Nokiára fejlesztenek, ott ez meg nem divat
- az érintős Symbian rendszer még eléggé kiforratlan, a Samsung még meg is fejelte a szintén használhatatlan saját widgetes megoldásával, ami szintén nem használt neki (bár az N97 szoftvere több sebből vérzik, de az ott kitalált widget-es megoldás némileg használhatóbb, bár én eleve feleslegesnek érzem egy ekkora kijelzőn a widgetek használatát)Szóval nézegettem a készüléket, de abszolút nem tudott meggyőzni és bár szintén műanyagból van, de az iPhone esetébe nem érzi úgy az ember, hogy egy fröccsöntött műanyag gyerekjátékot fog a kezében.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest