- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
zombinyul #1360 üzenetére
Én most vettem egyet, Androidról jöttem vissza (Xperia Mini Pro, előtte 3G volt régen).
Az alapfeladatokban SOKKAL gyorsabb ez. Külső alkalmazásokkal (gmail, facebook) azért komótos egy kicsit, meg ki kell lépkedni más alkalmazásokból, hogy elinduljon pl. a facebook. 256 mega RAM azért nem sok.
De a tárcsázója gyorsabb, mint a Galaxy S4, az említett mini pro-ról nem is beszélve, az az agyamra ment. -
-
-
-
rmartin94
aktív tag
válasz
zombinyul #1300 üzenetére
A srác mondjuk azóta írt, hogy ő is olvasgatott a témában, és lehet, hogy alapból alaplaphibás volt az iPhone-ja, és emiatt nem jó a wi-fi, de én ezt furcsának tartom hogy most jött ki, de írta hogy hétfőn viszi vissza, és akkor majd remélem kiderül hogy tényleg mi a baja.
-
rmartin94
aktív tag
válasz
zombinyul #1292 üzenetére
Hát csak azér írtam a wi-fi problemről, mert az iPhone 3G topikban olvastam, hogy valakinek a 06.15.00-ás baseband miatt nem működött a wifi.De függetlenítéshez egyáltalán minek szétszedni, meg hogy mertek hozzányúlni? Aztán az lesz szerintem, hogy emiatt a nyavalyás bolt miatt bukom a cserét, mert szétgányolták a wifit, de majd kiderül. Az biztos, hogy rossz wifivel nem cserélem el. Egyébként eredetileg ez az iPhone t-mobile függő volt. Itthon én egyébként ki tudtam volna függetleníteni úgy, hogy minden jó marad benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest