- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
zotyesz66 #1447 üzenetére
Javítanám magam, ebben sajna már nem Wolfson van (a 2G-ben és a 3G-ben még az volt), hanem valami Cirrus Logic. Úgy látszik, az Apple nem akart belső konkurenciát az ipod-oknak, azokban maradt a Wolfson még egy darabig... Ettől persze még a 3GS tényleg elég jól szól.
-
zotyesz66
őstag
Olvasva itt a kollegát vérszemet kaptam és én is ráengedtem a tinyumbrellát a 3GS-emre. Mit ad isten, kidobott nekem egy csomó shsh-t 3.1 és 6.1.3 között. Én sosem hekkeltem a telefonjaimat, de most elgondolkoztam, hogy visszaállítsam egy régebbire; a 4.1.2 és 4.3 között töprenkedek.
Van-e valahol egy jó szájbarágós leírás a downgrade menetéről és vajon vissza lehet-e állítani a mostani állapotot (SMS-ek és hasonlók)? Most a legutolsó van rajta (6.1.6), szerintem nem gány módon lassú, de örülnék, ha kicsit jobban pörögne. -
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
válasz
missmonroe #1424 üzenetére
hát az x10 mini-nél biztos hogy jobb a 3gs (csak a kamerája nem), az enyémen az utolsó szoftver van (6.1.6) és teljesen stabil. Persze egy lassan 5 éves készüléktől nem szabad túl sokat várni, pl. facebookozni ne nagyon akarjon az ember... de van még pár game ami egész jó vele.
-
zotyesz66
őstag
válasz
zombinyul #1360 üzenetére
Én most vettem egyet, Androidról jöttem vissza (Xperia Mini Pro, előtte 3G volt régen).
Az alapfeladatokban SOKKAL gyorsabb ez. Külső alkalmazásokkal (gmail, facebook) azért komótos egy kicsit, meg ki kell lépkedni más alkalmazásokból, hogy elinduljon pl. a facebook. 256 mega RAM azért nem sok.
De a tárcsázója gyorsabb, mint a Galaxy S4, az említett mini pro-ról nem is beszélve, az az agyamra ment. -
zotyesz66
őstag
válasz
Zoli19800324 #1327 üzenetére
Akkor itt is.
Az iPhone 3GS legfrissebb hivatalos szoftvere az iOS 6.1.3, ami egyben a megjelent legfrissebb iOS is. Az iPhone 5-ön is ez a legfrissebb. Tehát a telefonod nem hal meg, ha erre frissítesz.Le kell tölteni egy iTunes-t, regisztrálni és az elintézi neked.
De gondolom ez egy külföldről behozott függetlenített készülék, és ha így csinálod, akkor max iPod-nak használhatod. Viszont ezen a fórumon a függetlenítés témája erősen tiltott.
Javaslom, hogy olvasgass itt és a Google is ad egy csomó találatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest