- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sno14
tag
válasz
beast27 #1380 üzenetére
Szia! Azt hiszem van itt az MA fórumokon egy Iceman vagy Snowman (lehet hülyeséget írok) nevű kolléga aki profi a témában, de egyébként, ha visszaolvasol itt talán írnak is róla vagy az iphone használók szakmai topikjában biztos lesz aki tud segíteni.
Hülyeséget írtam az #1285-hsz-ban találod a linkjét és Fagyallonak hívják.
-
sno14
tag
Ma frissítettem 6.1.3-ra, változás nincs, talán akksi picit gyengélkedik bár szerintem a gépről töltés miatt, de 1 biztos: az iTunes kva idegesítő 😡😃
-
sno14
tag
Azért ez durva, hogy ennyire élettelen ez a topic. Bár nekem is hibátlanul működik😄ezért sokat nem tudok én sem hozzáfűzni....
-
sno14
tag
Tud valaki olyan dokkolóról amiben a készülék nem állítva van?
Ismertek jó fóliát -hátlapra is- ami nem látszódik? még a gyári van😃, de nagyon elcsúfítja. -
sno14
tag
válasz
rmartin94 #1307 üzenetére
1,5 éve van 3GS és soha semmilyen gondom nem volt még hardveresen! Cserével kapcsolatban én is azt tudom mondani, hogy megéri, sok mai középkategóriás készüléknek odaver és attól sem kell félned, hogy pl.: elkésel a melóból, mert nem ébreszt, nem ér el egy fontos hívás, stb..ráadásul szerintem az egyik legszebb telefon amit valaha összeraktak (kissé elfogult vagyok😀)
-
sno14
tag
Valaki használja 6.1.3-mal(megjelenés óta/huzamosabb ideje)? Hogy muzsikál?Még nem mertem frissíteni, nem nagyon találok 3GS tapasztalatokról infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest