- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz
rmartin94 #1578 üzenetére
Be van állítva a gépen, hogy engedje telepíteni iTunes-on keresztül az APP-okat, de ugyanazt írja ki, hogy iOS7 vagy attól újabb rendszer kell neki...
Szóval semmi lehetőség, felajánlás, vagy bármi, amivel felrakható lenne előző kompatibilis verzió.
Arra gondoltam, hogy itt nincs olyan, mint Androidnál, hogy régebbi verziójú App Store van rajta? Bár az iOS 6.1.6-os...
-
Tressy
senior tag
válasz
rmartin94 #1535 üzenetére
Pont pár órája függetlenitettem (eredetileg A&TT )ugyanilyen basebandos 3GS-t.Kell az ipad baseband majd downgrade mert nélküle nem fog menni de nem kell félni töle, nem fog elveszni a gps, direkt kipróbáltam tökéletesen megy igo primoval.Ez alapján csináltam [link].Annyit hozzáfűznék hogy tethered boot meg p0sixpwn nem kell mert 6.16 alatt untethered a jailbreak.
-
keszo
őstag
válasz
rmartin94 #1310 üzenetére
Szia
Régóta van 3GS-em, ilyen hiba nincs. Ha nem megy fel a frissítés a rajta lévő verzióval még mennie kellene.
Egyébként már többször gondolkoztam, hogy lecserélem egy i4-re. De annyira stabil ez a telefon és ismerőseimtől akik meg i4-et használnak annyi panaszt hallok, hogy nem visz rá a lélek. Bár az i4 lapossága jobban tetszik. -
zombinyul
addikt
válasz
rmartin94 #1307 üzenetére
Ugy gondolom, teljesen megbizhato telefonok. De lassuk be, nem mai keszulek, igy evidens hogy tobb a hibalehetoseg, soknal nem lehet tudni mikor, milyen ember hasznalta, ahogy azt sem hogyan. Nekem szerencsem volt, sikerult egyet elso tulajtol kifognom, raadasul utolso szeriasat (alig tobb mint 2 eves). Mondjuk ennek ellenere a hangerogombok kukak voltak, home gomb be volt esve, pillanatragasztoval volt visszateve az uveg, es meg a 3feles csati sem volt jo. Ellenben karcmentes a kijelzo, mar a hatlap is uj, es az akksi btang jol birja. Plusz a tomitesen, meg a 2 kis alig eszreveheto folton a kijelzon kivul semmi baja, de ezen is dolgozom. Ki lehet fogni, es mar aranylag olcson javithatok. Nem kell tole felni.
sno14: ezzel egyetertek. Egy idoben nagy Apple hater voltam, de azt hogy gyonyoru telefonok (plane a 3GS-ig bezarolag) sosem tudtam vitatni. Plusz ennyire kezbeillo telefon nem sok van.
Imadom, gyonyoru, nagyon minosegi, nem lehet belekotni.
Az pedig teny hogy sok mai telefont alaz. Sebessegre nem sok mai droid tudja megszorongatni, de egy Lumia 800-zal is siman pariba van, a stabilitasa pedig peldas. Ahogy nemelyik jatekot futtatja... Hat, az OT-995 pl. siman megirigyelhetne.Imadom, a valaha volt legjobb telefonom, pedig volt mar rengeteg.
-
sno14
tag
válasz
rmartin94 #1307 üzenetére
1,5 éve van 3GS és soha semmilyen gondom nem volt még hardveresen! Cserével kapcsolatban én is azt tudom mondani, hogy megéri, sok mai középkategóriás készüléknek odaver és attól sem kell félned, hogy pl.: elkésel a melóból, mert nem ébreszt, nem ér el egy fontos hívás, stb..ráadásul szerintem az egyik legszebb telefon amit valaha összeraktak (kissé elfogult vagyok😀)
-
zombinyul
addikt
válasz
rmartin94 #1305 üzenetére
Nekem GS-em van, és ezen is kijött a probléma. De most új van benne, vigyázok is a telefonra, komplett felújítás van folyamatban... Szóval egy darabig csak nem lesz baja.
Mindenképp megéri cserélni. Ezerszer stabilabb rendszer, ezerszer jobb kijelző, sebességre sem visszalépés a Minihez képest. Ha GS-t veszel, a kamera, a videófelvétel, a sebesség, a támogatottság, a minőség, minden egy teljesen új világ. Csalódni nem fogsz. -
zombinyul
addikt
válasz
rmartin94 #1301 üzenetére
Iphone betegség, az enyém is volt egyszer érintőpanel, és WIFI cserén. Jól tönkre is gányolták, az üvegem körül pl. nincs tömítés (sorolhatnám még...).
Eddig 15k-t költöttem a telefonra, de még egy 10-es tuti elmegy. Drága hobbi.
(az biztos, hogy furcsa az hogy pont most ment tönkre) -
zombinyul
addikt
válasz
rmartin94 #1293 üzenetére
Meg kellene próbálni régebbi IOS-t visszapakolni. De kétlem hogy ez volna a baj.
Hozzá mertek nyúlni, mert gondolták nem derül ki, egy gyári Iphone alkatrész meg nem 10 fillér.Ki tudtad volna otthon, de ez a téma tiltott.
Vannak videók, ahol megtekintheted a 3G, és a 3GS sebességét egymáshoz képest - azért 3G jóval lassabb, de szerintem egy Galaxy Minivel tartja a tempót.Szólista: a sima G nem kapja már a frissítéseket, de sokkal elavultabb hardveresen (412 megahertz vs 600, a 3G-be valami 90 nanométeres a proci, még a GS-ben 65, a GS-ben sokkal durvább a grafikai gyorsító (ugyan az mint a 4-ben), kétszer akkora RAM,stb), valószínű ezért nem kapja meg a friss IOS-eket.
sno14: 6.1.2-essel tolom, a 3-mas verzió csak naptár béli változásokat hozott, ami minket, magyarokat nem érint, így feleslegesnek tartottam a frissítést. Teljesen gyors, teljesen stabil, én elégedett vagyok vele (még OT-995 után is, pedig az kissé erősebb hardveresen).
-
zombinyul
addikt
válasz
rmartin94 #1291 üzenetére
A wifi peroblem csak hardveres lehet, szoftveres nem. Nem cserelhettek basebandet. Szetganyoltak, meg valoszinu szetkaptak 1-2 alkatreszert (tudnek meselni a boltok kontarsagarol), esetleg direkt tettek tonkre a profit erdekeben. Ha cserelni akarja a seac, mar minek toszogatja? Jailbreak nem tehet a wifiben kart. A csere mindenkepp megeri, de elotte 1-2 dolgot mindenkepp nezz majd meg a keszuleken. SOKKAL tobbet er egy Galaxy Mininel (plane ha gS, nem sima G), es ezerszer jobb telefon. Igazabol a szemembe egy Galaxy Mini nem telefon (bar egy Samsung se).
-
suspect
aktív tag
válasz
rmartin94 #1279 üzenetére
Szoftveresen azt tudom mondani, hogy a legjobb a piacon jelenleg.
Sok játék van rá ingyenesen is, viszont a fizetősök sem drágák szerintem. Jailbreak-elni annak éri meg aki például szereti a tweak-eket és nem elég neki a gyári lehetőségek skálája.
30-ért már azt mondom, hogy lehet venni magánszemélytől 16GB-osat. Viszont telefonosnál szerintem drágább lenne (mint mindig).
Akku cseréjét házilag nem ajánlom, hisz nem egyszerű! A megfelelő szerszámokkal és tudással ajánlanám, de így nem. lehet, hogy a youtube-os videókon könnyűnek tűnik meg pikk-pakk dolog, de élőbe más, hidd el. Egy akku csere szereléssel már 3-4K körül megvan. Sok személy van itt PH-n is. Ha kell én is tudok ajánlani neked olyan embert aki azonnal megcsinálja neked és megbízható munkát végez.
Vásárlásnál a wifi és a gombok működése szerintem mindenképp fontos, viszont mint minden telefonnál, itt is ajánlatos mindent megnézni (hívni vele, kihangosítani, kicsit nyomkodni, hogy nem fagy-e és a többi...) -
suspect
aktív tag
válasz
rmartin94 #1261 üzenetére
Szia
Igen kötelező ahhoz mert ha csak feldugod a gépre, csak fényképezőként ismeri fel és csak a képeket mentheted le róla.
Bluetoothon tényleg nem lehet küldeni (gyárilag)
És nincs más szoftver hozzá (frissíteni lehet kézzel is de azt így kezdőknek nem ajánlom) valamint wifiről is lehet frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest