- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri|
aktív tag
Arra is kíváncsi lennék, hogy pontosan mikortól lesz hivatalosan is elérhető, mert nyár eleje vagy vége sem mindegy
-
geri|
aktív tag
És magyar nyelvet találunk-e majd a languages menüben?
-
geri|
aktív tag
Hát az igazság, hogy teljesen mindegy, hogy most - NYÁRON - lesz benne hivatalosan a copy/paste, vagy már akkor benne lett volna amikor kiadják és vettem augusztusban. Akinek ilyen telefonja van azt úgy is nagyképű, sznob papírkutyának tartják a nagy IT-sok
!
Nehéz valakinek megértenie, hogy azért veszek egy ilyen telefont, mert nekem elég ami benne van? Volt előtte E-series is meg HTC...na bumm. Most sznob lettem vagy ostoba? Nem hiszem.De aki az apple-t szidja kicsit agyaljon el rajta...azért még is csak jól csinálják amit csinálnak, mert még egy tálca szart is bejelentenének úgy mintha az AIDS ellenszere lenne és úgyis eladják. Mert megveszik, megvettem én is pedig nem vagyok annyira hülye, sőt a HTC-men kicsit jobban muzsikált pár progi és hasznosabbak voltak, mint a StarWars lézerkard-hang szimulátor mozgatás hatására az iPhone-omon.
És most ti is ezen vitatkoztok mert a félelmetesen jó marketinggépezetük (információcsepegtetés, lépcsőmarketing, emberek megosztása- ezt viszont lehet hogy én ismerem jobban mint a mittoménmilyen programírást) csak összehozta.
Egyetemen (most BCE tehát azért nem a soproni vagy hódmezővásárhelyi fősuli) tanították nekünk, hogy milyen előadó Steve Jobs(a legjobbak között emlegetik) -tudom, hogy most nem ő jelentette be-, és nem egy szakdogát írtak róluk, mármint az Apple-ről.
Mert mennyiért lehet MMS-képes telefont venni? 5000 Ft? De ők mégis tudják pl az MMS dolgot úgy tálalni, hogy az elején fejlesztési-és egyéb költségcsökkentő a gyártósoron és később bevétel növelő hatást keltsen az értékesítésben...És remélem ebben semmi uszító nem volt.
Kérdés: lesz videórögzítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest