Új hozzászólás Aktív témák
-
Menslee
tag
válasz
ateszapa748 #1655 üzenetére
Szia,
A belső kijelzővel szerencsére semmi baj.
Bár vigyáztam is rá mint a hímes tojásra.
Nekem a külső kijelző túl szűk volt, semmilyen tartalom sincs ilyen arányra optimalizálva és egy idő után nagyon bosszantó kezdett lenni.
Aztán persze ott az örökös féltés.
Mégis csak egy hajtogatható telefon ami persze sokkal strapabíróbb mint az elődjei, de akkor is...Nincs 24 órája hogy megvettem az iphone-t, de eddig nem bántam meg
-
k810
aktív tag
válasz
ateszapa748 #1396 üzenetére
Nem, a Samu nem tud hosszú üzemidős csúcsot csinálni sok-sok éve. Ez a fő problémám velük. Viszont a 13PM brutálisan tud, az kétségtelen, 10 óra feletti SoT-ot hozott több nap is!
-
k810
aktív tag
válasz
ateszapa748 #1391 üzenetére
Elolvastam az utolsó ezer kommentet ott. Hát... Asszem 13PM megy vissza, én meg elteszem magam tovább várakozó állásra és használom tovább imádott kis, lassan idejétmúlt P30 Pro-mat. S22U-nál sincs meg az az érzés, amiért ott akarnék hagyni 4 kilót.
De lehet, ősszel találkozunk a 13s vagy 14 széria topicjában.
-
gilfoyle
őstag
válasz
ateszapa748 #1391 üzenetére
Majd javítják, ha nem hardveres...
Én is egy hete váltottam 13PM-ra Samuról, most itt jól érzem magam, bár nekem az iPhone-ok nem szoktak sokáig tartani (szeptemberben is volt egy 13PM, azt kb. 3 napot használtam), mindig visszamentem vmi android telóra, talán most másként lesz.
-
k810
aktív tag
válasz
ateszapa748 #1389 üzenetére
Logout S22U fórumon? Még nem is kerestem fel. Ránézek, köszi.
-
k810
aktív tag
válasz
ateszapa748 #1381 üzenetére
Mondjuk amúgy is 8 nap múlva kaptad volna meg legkorábban, nem? Annyit számít, hogy péntek helyett hétfőn vagy kedden jön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged