- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
LosBlancosRM #1356 üzenetére
Gyári 20W-os töltőt használok. Azt a 2-3 évet ki kell bírnia…
-
despitz
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1335 üzenetére
https://szifon.com/2015/07/25/gyakori-kerdesek-hogyan-allithato-vissza-a-keszulekunk-beta-ios-rol-a-hivatalos-verziora/
-
despitz
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1333 üzenetére
adatvesztés nélkül igen
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #1326 üzenetére
Semmit. Ha már nem kell fizetni a tartalomért, kapjanak pénzt a reklámokért. Normális oldalakon azt a pár reklámot simán elviselem. Olyan szemetes oldalakra ahol sok a reklám, nem járok.
-
-Ben-
veterán
válasz
LosBlancosRM #1326 üzenetére
“Mit használtok hirdetés blokkolásra?”
AdGuard -
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #1320 üzenetére
Mindenre van megoldás mondjuk én pont nem safarit használok hanem google chrome-ot. a google ökoszisztémát amennyire lehetett felraktam a telefonra.
A rendszer bonyolultsága pedig olyan mint windows után leülni egy mac vagy linux elé. ha soha nem használtad ott vérzel el. Sajnos tanulni kell ezt is.
rengeted youtube videót nézek ezügyben iphone tippek trükkök és úgy tanulok lassan. pedig volt pár almám de nagyobb arányban volt androidom viszont 11 pro után nem is gondolkodtam máshogy csakis 13 pro jöhetett képbe a max nekem túl nagy.
Ha tervezel apple watch-ot venni akkor a maszkos feloldás már most is megy
.
-
despitz
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1322 üzenetére
https://betaprofiles.com/
Hivatalosan a fejlesztői program része a beta de van publikus verzió is belőle. A kettő között a különbség a publikus egy-két nappal később kapja meg.
A fentebb linkelt oldalról ingyen lehet tölteni a fejlesztői beta profilt. Miután feltetted újra kell indítani a telefont és megtalálja a beta verziót a frissítés menü pont alatt. Első alkalommal a teljes rendszert újra húzza, nem kell megijedni nagy lesz a mérete és sokáig tart a többi utána pár száz mega. Ha elszeretnéd hagyni a betat törlöd a profilt és megvárod a következő nem beta verziót.
Vagy iTunesból újra húzod a telefont a legutolsó nem beta .ipsw fájlal. -
KZP
őstag
válasz
LosBlancosRM #1320 üzenetére
Nyugodtan felteheted a bétát, remekül működik benne a maszkos arcfeloldás is. Nekem tegnapig a béta 1 volt fent, azzal sem volt semmi probléma, aztán tegnap kijött a béta 2, ezzel sem tapasztalok semmilyen problémát.
-
surgery
senior tag
válasz
LosBlancosRM #1296 üzenetére
A billentyűzet elsőnek nekem is nagyon furcsa volt D egy két hét és meg lehet szokni.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #1301 üzenetére
Úgy álljatok a telefonhoz hogy ez nem Android. Azért venni egy iphone-t hogy utána minden úgy nézzen ki rajta mint az Android az vicc kategória
. Egy Gboard / gmail áll még doszt belefér. De minden funkciót beletenni annyira felesleges. Gondolom azért vettétek az iphone-t mert újdonságra vágytatok. Mert flexelni mással is lehet
. Szóval próbáljátok megszokni az apple dolgokat. Ha pedig még nem érzitek a feelinget akkor nézzétek a Jobs – Gondolkozz másképp című filmet. Engem az térített még anno
-
stomi83
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #1296 üzenetére
A billentyűzet problémár a Gboard, vagy Swiftkey megoldás lehet.
-
nord_
veterán
válasz
LosBlancosRM #176 üzenetére
Le lehet törölni az appokat úgy, hogy a telefonon marad: a főképernyőn nem fogod látni, csak az alkalmazáskönyvtárban.
-
nord_
veterán
válasz
LosBlancosRM #105 üzenetére
1. Azért nem lehet a billentyűzet alatti sávot kikapcsolni, mert amikor egy megírt szövegben akarsz a kurzorral mozogni, akkor ugye a space nyomva tartásával indítod a funkciót: ha a szövegben lefelé akarsz menni, akkor a space alá kell húznod az ujjad. Ha nincs ott hely, akkor hogyan mész lefelé?
2. Nem kell minden appnak ott lenni a kezdőképernyőn, ez tévedés…
-
cellpeti
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #59 üzenetére
Visszamaradott OS? Ha mindened Apple, akkor a legjobb
-
totopad
senior tag
válasz
LosBlancosRM #59 üzenetére
Tudom, nem kéne, de nem birom megállni: miben visszamaradott? OS-ben? Azt mé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest