Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PlayMax #1464 üzenetére
Ez egy hibátlan, kb. 2 hónapos, USA-ból hozott példány, így biztosítást szerintem nem is tudnék kötni rá. Gondolkodtam a 3 év garison is, de annyival többért nem megy el ősszel, mikor jön az új iPhone, mint amennyivel olcsóban ezt vettem és még garanciás lesz akkor.
Persze, nem kell az újat megvenni tudom, de épp akkor fog lejárni 3 előfizu is a Magentámban, így elég nagy kedvezménnyel el tudom majd hozni az aktuális modellt.
Mostanában ráálltam a piros dolgokra, mindig is tetszettek a fekete-piros-fehér-ezüst variációk. Apple watch éjfekete product red szíjjal, a telefon is ilyen szilikon tokkal. -
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #1258 üzenetére
Még anno xs-nel jöttem rá hogy az üveg csak zavart amikor beleakadt a legombolyitett üvegbe. Kb 8 éve egy telefonomra sem rakok üveget. A tokot meg azért vettem mert elfelejtettem hogy a tarto tok nélkül is működik 😂.
Illetve amikor az akár 5000 ft-os üveg is torzít a képen. Drágább fólia meg faszság mert akkor már inkább biztosítás legyen rajta és nincs gond.
430 ezres 13p-re 20 hónapra 60 rugó a biztosítás ha elakarom adni csak összetöröm és eladok egy bontatlan 13 pro-t 😅
-
iSonic
addikt
válasz
PlayMax #1158 üzenetére
Azért nagyban függ, hogy mennyire vagy távol a router-től, mekkora az effektív sebesség az adott időpontban a szolgáltatónál, plusz a speedtest-nél sem mindegy melyik szerveren méred, mert van, aminél lehet jobb eredményt kapsz, plusz a speedtest sem már a legjobb ilyen eszköz...
-
Sordoran
addikt
válasz
PlayMax #1158 üzenetére
Szolgáltatói eszközök arra jók, hogy kábellel tolja amit kell, vezeték nélkül pedig ellásson pár készüléket. Minél nagyobb sebességről és több eszközről van szó, annál kevésbé állja meg a helyét. Internet ezzel is és azzal is van, csak ugye nem mindegy milyen minőségben.
-
-
WiZARD
addikt
120hz nekem is kell, android alatt 1 éve megszoktam, i11nél nagyon zavart a 60hz, de ott a fő kérdés az ios volt számomra... Szóba se jön, hogy régebbi iphonet vegyek, vagy marad a 13pm vagy marad az androidos telefonom.
(android téren is meg van ami zavart, ezért is jött a váltás gondolata)A reggeli felindulásom óta próbálgattam, az adott hiba csak óriási kontrasztnál jön elő, de ott mindig. Más esetekben viszont nem rossz a kamerája, bár elájulva se vagyok tőle. (elmúlt 4-5 évben nagyon lelassult a telefonok fejlődése kamera téren, minden évben várom a csodát, de mindig elmaradt)
Még kap pár órát, bár már van aki vinné.Az mondjuk óriási design baki, hogy átlag Qi töltővel nem müxik az óriási kamera kilógás miatt.
pepetech - van MILC, de nincs mindig nálam/kéznél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest