- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
120hz nekem is kell, android alatt 1 éve megszoktam, i11nél nagyon zavart a 60hz, de ott a fő kérdés az ios volt számomra... Szóba se jön, hogy régebbi iphonet vegyek, vagy marad a 13pm vagy marad az androidos telefonom.
(android téren is meg van ami zavart, ezért is jött a váltás gondolata)A reggeli felindulásom óta próbálgattam, az adott hiba csak óriási kontrasztnál jön elő, de ott mindig. Más esetekben viszont nem rossz a kamerája, bár elájulva se vagyok tőle. (elmúlt 4-5 évben nagyon lelassult a telefonok fejlődése kamera téren, minden évben várom a csodát, de mindig elmaradt)
Még kap pár órát, bár már van aki vinné.Az mondjuk óriási design baki, hogy átlag Qi töltővel nem müxik az óriási kamera kilógás miatt.
pepetech - van MILC, de nincs mindig nálam/kéznél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged