- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
perge666 #2224 üzenetére
Nem hinnétek el, ha láttátok volna tegnap hogy laggolt a telefonom! Feloldottam a zárolást, indítottam egy Facebookot, várakozás (1-2 mp, nem ennyi kellene legyen), majd elgezdtem görgetni lefelé: nem folyamatosan, hanem kb. 3-4 centis ugrásokban gördült a képernyő! Ez így élvezhetetlen, háttérbe löktem a Facebookot, visszakerültem a kezdőképernyőre, indítottam valami mást (Google Fotók), az is lassan indult, lassan működött. Erről beszélek, hogy az utóbbi időben ilyeneket tapasztalok. Általában kifogástalanul működik, de mostanában hetente több ilyen, nem alkalmazásspecifikus élményem is van. Tegnap ez után az eset után újraindítottam a készüléket (Androidnál ez annak idején tudott segíteni, de iOS óta erről teljesen leszoktam, gyakorlatilag csak az iOS rendszerfrissítések során szoktam újraindítani). Azóta most jó, kíváncsi vagyok, megoldotta-e végleg az újraindítás, vagy megint elkezd majd laggolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest