Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
perge666 #2224 üzenetére
Nem hinnétek el, ha láttátok volna tegnap hogy laggolt a telefonom! Feloldottam a zárolást, indítottam egy Facebookot, várakozás (1-2 mp, nem ennyi kellene legyen), majd elgezdtem görgetni lefelé: nem folyamatosan, hanem kb. 3-4 centis ugrásokban gördült a képernyő! Ez így élvezhetetlen, háttérbe löktem a Facebookot, visszakerültem a kezdőképernyőre, indítottam valami mást (Google Fotók), az is lassan indult, lassan működött. Erről beszélek, hogy az utóbbi időben ilyeneket tapasztalok. Általában kifogástalanul működik, de mostanában hetente több ilyen, nem alkalmazásspecifikus élményem is van. Tegnap ez után az eset után újraindítottam a készüléket (Androidnál ez annak idején tudott segíteni, de iOS óta erről teljesen leszoktam, gyakorlatilag csak az iOS rendszerfrissítések során szoktam újraindítani). Azóta most jó, kíváncsi vagyok, megoldotta-e végleg az újraindítás, vagy megint elkezd majd laggolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest