- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz perge666 #2224 üzenetére
Nem hinnétek el, ha láttátok volna tegnap hogy laggolt a telefonom! Feloldottam a zárolást, indítottam egy Facebookot, várakozás (1-2 mp, nem ennyi kellene legyen), majd elgezdtem görgetni lefelé: nem folyamatosan, hanem kb. 3-4 centis ugrásokban gördült a képernyő! Ez így élvezhetetlen, háttérbe löktem a Facebookot, visszakerültem a kezdőképernyőre, indítottam valami mást (Google Fotók), az is lassan indult, lassan működött. Erről beszélek, hogy az utóbbi időben ilyeneket tapasztalok. Általában kifogástalanul működik, de mostanában hetente több ilyen, nem alkalmazásspecifikus élményem is van. Tegnap ez után az eset után újraindítottam a készüléket (Androidnál ez annak idején tudott segíteni, de iOS óta erről teljesen leszoktam, gyakorlatilag csak az iOS rendszerfrissítések során szoktam újraindítani). Azóta most jó, kíváncsi vagyok, megoldotta-e végleg az újraindítás, vagy megint elkezd majd laggolni.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HONOR 200 Lite 5G 256GB Midnight Black - Bontatlan/Független/2 év gari/Letiltás elleni garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest