- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
perge666 #2224 üzenetére
Nem hinnétek el, ha láttátok volna tegnap hogy laggolt a telefonom! Feloldottam a zárolást, indítottam egy Facebookot, várakozás (1-2 mp, nem ennyi kellene legyen), majd elgezdtem görgetni lefelé: nem folyamatosan, hanem kb. 3-4 centis ugrásokban gördült a képernyő! Ez így élvezhetetlen, háttérbe löktem a Facebookot, visszakerültem a kezdőképernyőre, indítottam valami mást (Google Fotók), az is lassan indult, lassan működött. Erről beszélek, hogy az utóbbi időben ilyeneket tapasztalok. Általában kifogástalanul működik, de mostanában hetente több ilyen, nem alkalmazásspecifikus élményem is van. Tegnap ez után az eset után újraindítottam a készüléket (Androidnál ez annak idején tudott segíteni, de iOS óta erről teljesen leszoktam, gyakorlatilag csak az iOS rendszerfrissítések során szoktam újraindítani). Azóta most jó, kíváncsi vagyok, megoldotta-e végleg az újraindítás, vagy megint elkezd majd laggolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest