- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Jakob.rabbi #1338 üzenetére
Oké, nyugi, nyugi. Csak jöttek a tanácsok, hogy irányitsam át, pakolják át... kb. azt értettem ki belőle a sorok között, hogy "maradjon meg, csak soha többet be se kelljen lépni".
Szentimentális vagyok bizonyos dolgokban, pl. mai napig használok totalcommandert. Tudom én, hogy vénülök és egyes dolgokhoz jobban ragaszkodom, mint kéne. Ezt a gmail dolgot is elengedhetném akar örökre, képes lennék ra tudás szempontjából, de érzelmileg marad.
Viszont tényleg ne nyissunk vitát a dologból, én csak poénkodni akartam. A saját döntésem úgyis minden amit csinálok. A tanácsokat meghallgatom, aztán döntök magamtól. És köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.
-
kelly416
veterán
válasz
Jakob.rabbi #1333 üzenetére
Csak annyi, hogy ahhoz van lementve minden (ezt könnyen áthidalom) és azzal vagyok minden fontosabb helyre regisztrálva (ez már nehezebb dió, de másodlagos címként minden oké lenne).
Mindjárt ki is próbálom. Fogalmam sem volt, hogy icloud.com lehetőség van. Mondtam, hogy kezdő vagyok.Szerk.:
Na akkor hogy is van ez?Szerk.2:
Nem lehet, hogy csak almás eszközön lehet létrehozni icloud.com végű email címet? Ebből a support szövegből következtetek erre, mert csak es kizárólag almas eszközöket említ. -
defygaben77
tag
válasz
Jakob.rabbi #1310 üzenetére
Szeptember 7-én a IPhone 14 megjelenésekor a dollár árfolyama 405 Ft volt, ma 363 Ft. Tehát normál esetben ma 10 %-kal kevesebbe kellene, hogy kerüljön. De tudom, én is a kereskedelemben dolgozom, hogy az akkori árfolyamon belőtt árak nem fognak csökkeni, akkor sem , ha ez sok helyen beleférne. Tehát a végeredmény, amit írtál, az sajnos igaz, olcsóbb biztos nem lesz (de valószínűleg drágább sem).
-
mici66
tag
válasz
Jakob.rabbi #1211 üzenetére
És hogyan?
-
zojjektum
őstag
válasz
És b@sszus ott van csak én nem a parancsok alkalmazásból küldtem a főképernyőre, mert így tovább lehet szerkeszteni. Köszönöm
-
zojjektum
őstag
válasz
Ja úgy is be lehet állítani,? Eddig csak ikonokat meg színállítást találtam. Akkor tovább keresem. Mondom még furcsa nekem a rendszer, úgyhogy elnézést a tudatlanságomért.
-
zojjektum
őstag
válasz
Jakob.rabbi #1205 üzenetére
Köszönöm de ez sem segít rajta. Tegnap lefrissítettem 16-ra, ilyenkor erdemes teljes törlest csinalni es ujra belakni a telefont?
-
pitiless
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #1179 üzenetére
Ma délután érkezett meg az enyém. Még időben rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged