- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Eddig egy rn8p volt, ám tegnap előtt közel sem könnyes búcsút intettem felé. Jelenleg egy xperia x performance készülék, de amire pályázok az egy sony xz2 compact. Jó lenne egyet megcsípni, sajnos vészesen elfogytak az én kívánalmaimnak tetsző telefonok. A szerinted dillettáns reakcióm lehet neked az volt, ám nem vagyok egyedül azzal, hogy mást szeretnék, mint amit kapok, vagy kapni lehet. De sajnos ma ilyen trendek vannak, egyik gyártó sem mer vagy akar kítűnni, inkább egymás seggébe vannak. Undorítóak.
-
secretgarden
aktív tag
Engem sem zavar, szinte mindig ket kezzel hasznalom, egykezes kezeles jo recept a leejteshez... Viszont ez, hogy "egy kezzel lehessen hasznalni", ez a (mondvacsinalt szerintem) magyarazat a gyartok reszerol, hogy miert gyartanak egyre hosszukasabb telefonokat (ebben eppen a Sony a vezeto), mikozben az emberek 99%-a mar a 18:9-es 6" feletti telefonokat se erte at huvelykujjaval fuggolegesen, miota meg 20:9 es 6.5"-6.8" a divat azota meg vegkepp nem...
Ugyanugy blod magyarazat szerintem, minthogy azert nem cserelheto user altal az akku a telefonokban, mert igy vekonyabbak lehetnek. Igen, akar fel mm-rel is... De szerintem a felhasznalok nagyobb resze jobban orulne ha inkabb fel mm-rel vastagabbak lennenek viszont tudnak cserelni az akkut maguk, olcson, nem csak dragan, szakszervizben. Ja, de akkor kevesebb profit a gyartoknak. Inkabb ez van mogotte szerintem. Valami erdekes modon peldaul a Samsung S5 anno cserelheto akkuval birt, mikozben 8.1mm vekony volt es meg raadasul 1 meteres melysegben 30 percig vizallo is. Persze az 2014-ben volt. 2020-ra mar elfelejtettek a gyartok ezt a technologiat, hogy vekony vizallo telefon cserelheto akkuval. Persze, mese habbal... Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest