Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Eddig egy rn8p volt, ám tegnap előtt közel sem könnyes búcsút intettem felé. Jelenleg egy xperia x performance készülék, de amire pályázok az egy sony xz2 compact. Jó lenne egyet megcsípni, sajnos vészesen elfogytak az én kívánalmaimnak tetsző telefonok. A szerinted dillettáns reakcióm lehet neked az volt, ám nem vagyok egyedül azzal, hogy mást szeretnék, mint amit kapok, vagy kapni lehet. De sajnos ma ilyen trendek vannak, egyik gyártó sem mer vagy akar kítűnni, inkább egymás seggébe vannak. Undorítóak.
-
secretgarden
aktív tag
Engem sem zavar, szinte mindig ket kezzel hasznalom, egykezes kezeles jo recept a leejteshez... Viszont ez, hogy "egy kezzel lehessen hasznalni", ez a (mondvacsinalt szerintem) magyarazat a gyartok reszerol, hogy miert gyartanak egyre hosszukasabb telefonokat (ebben eppen a Sony a vezeto), mikozben az emberek 99%-a mar a 18:9-es 6" feletti telefonokat se erte at huvelykujjaval fuggolegesen, miota meg 20:9 es 6.5"-6.8" a divat azota meg vegkepp nem...
Ugyanugy blod magyarazat szerintem, minthogy azert nem cserelheto user altal az akku a telefonokban, mert igy vekonyabbak lehetnek. Igen, akar fel mm-rel is... De szerintem a felhasznalok nagyobb resze jobban orulne ha inkabb fel mm-rel vastagabbak lennenek viszont tudnak cserelni az akkut maguk, olcson, nem csak dragan, szakszervizben. Ja, de akkor kevesebb profit a gyartoknak. Inkabb ez van mogotte szerintem. Valami erdekes modon peldaul a Samsung S5 anno cserelheto akkuval birt, mikozben 8.1mm vekony volt es meg raadasul 1 meteres melysegben 30 percig vizallo is. Persze az 2014-ben volt. 2020-ra mar elfelejtettek a gyartok ezt a technologiat, hogy vekony vizallo telefon cserelheto akkuval. Persze, mese habbal... Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest