- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#40359168 #247 üzenetére
Miért van szó android vs ios-ről? Olvasd vissza, hogy melyik kommentre válaszoltam először ebben a szálban. De kimásolom, hogy ne kelljen keresgélni:
#184-FLY-
"Elvagyok droidon, nem szeretem, de használom. De barátom úgy felbaszta magát a céges samsungon, hogy inkább átrakta egy régebbi almába a céges kártyát. "...Frissítésekről pedig azért van szó, mert:
#224-FLY->
"Azért az i6 elég sok frissítést kapott, szemben az s7 pedig nem (szokásos android nyomor)."...Ha ilyen on-topik kommenteket olvasok, akkor hadd válaszoljak már rájuk, köszönöm. Hidd el, ha ilyen kommentek nem születnek, én sem fogok itt androidról beszélni.
A másik meg, volt i6-om. Kaptam rá a frissítéseket, csak az új funkciók elhanyagolhatóak voltak, a telefon pedig szépen lassult ahogy az annak a rendje. Ahogy pedig mondtam korábban, android esetében lehet, hogy csak 2 főverziót kap a telefon, de már abban sok olyan feature vannak, amiket egy iphone évekkel később kap meg, vagy soha. Teccikérteni, vagy írjam le még lassabban?
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#40359168 #239 üzenetére
Nem igazán értem, hogy ezzel mit akartál mondani. Tudom, hogy két külön rendszerről van szó. De hadd válaszoljak két dologra:
"a jópár éves készülékem valahogy se lassulni, se akadni nem akar, tehát konkrétan többet nyújt, mint a megjelenésekor"
Akkor ez azt jelenti, hogy új korában lassult és akadt? Vagy mit értesz az alatt, hogy többet nyújt?
"a 3rd party alkalmazások is szépen lépkednek felfelé a futtatásukhoz szükséges minimum iOS verzióval."
Ez inkább iOS-nél jellenmző. Androidnál pont azért, mert rengeteg(olcsó, kínai, olcsó-kínai, stb) telefon elég régi androidot futtat, ezért az alkalmazások is támogatják a régi verziókat. Így nem igazán kell amiatt tartani, hogy egy 4-5 éves telefonon ne futnának az appok. Egy jó példa: galaxy S, igen simán S (az első a szériában) gond nélkül futtatja a messenger lite-ot és a facebook lite-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged