- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kiezTe90 #1761 üzenetére
Hát én pedig egyetértek.
Csak röhögtem mikor a "vágásról" beszéltek bármelyik videóban is - megjegyzem azért sok helyen ezt nem említették -.
Én maximum azt tudom mondani, hogy más a fogása, mint a korábbi szappantartóknak, az tény. Emiatt talán picit kényelmetlenebb is, nem simul úgy bele a tenyérbe, mint a korábbiak. Viszont pont ebből adódóan biztosabb is a fogás, sokkal, mint korábban. Viszont vágni egyáltalán nem vág. Pedig az én kezem se lát fizikai munkát, csak egeret, de azt napi 12 órában. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
kiezTe90 #1393 üzenetére
Imádom ezt a telefont, meg az IOS-t, emlékszem pár éve ezt elképzelhetetlennek tartottam, hogy Iphone-om legyen, most is tartottam kicsit de abszolút nem bántam meg.
Szerintem ezzel sokan vagyunk így, én is idén éreztem, hogy eljött a váltás ideje Android-ról. Ha a Huawei-t nem nyírják ki, akkor most lehet Mate 40 Pro-m lenne, de ez így alakult. Nem bántam meg egyáltalán.
Kapcsolható az. Kézből talán max 3 másodpercre?
Ott az ikon felül. -
w333
félisten
válasz
kiezTe90 #1384 üzenetére
Első kérdésre ha föntről húzod le a menüt és ott kapcsolod ki a Wifit akkor szerintem írja is hogy kikapcsolva “holnapig” a játék értesítésére meg Beállítások ott megkeresed a játék ikonját és lesz olyan lehetőség hogy értesítések
Ha viszont a beállításokban kapcsolod ki a wifit akkor tényleg addig ki lesz kapcsolva amíg vissza nem kapcsolod
különben miért kapcsolnád ki a wifit, semmit nem merül éjszaka tőle a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest