- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Abban egyetértek, hogy van hova fejlődni, de nem tudom hogy a szándék, a tudás, vagy az anyagiak hiányoznak hozzá. Számomra pl. a Mobilarénás telefonos bemutatók mind unalmasak a tizedik másodperctől. Túl hosszúak, rengeteg felesleges apróságot mutatnak be, teljesen statikusan. Mondhatni nem a lényegre, hanem a túlzott részletességre koncentrálnak. Nem szégyen a jobbtól tanulni. Meg kell nézni mások bemutatóját és ha tetszett, akkor kielemezni, hogy miért volt az jobb, mit lehet átvenni, vagy megkérdezni egy szakembert, hogy mitől lesz ma trendi, meg cool egy ilyen bemutató.
Eleve nagy hiba, hogy egy bemutatót élőben, vágatlanul vesznek fel. Inkább rengeteg vágással, rövid snittekkel kellene operálni, utólagos kommentárral. És elvinni a telefont, tabletet mindenfelé. Használni, felvenni, megvágni. Éjjel valami szépen kivilágított vársorészbe, valami élettel teli helyre, sok emberrel, parkokba.
Ha pedig egy ilyen speciális dolgot kell tesztelni, mint egy rajzolásra optimalizált tablet, akkor oda kellene adni egy grafikus ismerősnek, hogy próbálja ki, majd mondja el röviden, hogy milyen volt.
Persze mindenhez sok sok rövid snitt, vágóképek, kis mélységélesség, blur, bokeh, hogy cool legyen az egész.
Az mondjuk biztos, hogy én se tudnék jobbat mint ők, de nem is én vagyok ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab 7 Essential
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest