- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Abban egyetértek, hogy van hova fejlődni, de nem tudom hogy a szándék, a tudás, vagy az anyagiak hiányoznak hozzá. Számomra pl. a Mobilarénás telefonos bemutatók mind unalmasak a tizedik másodperctől. Túl hosszúak, rengeteg felesleges apróságot mutatnak be, teljesen statikusan. Mondhatni nem a lényegre, hanem a túlzott részletességre koncentrálnak. Nem szégyen a jobbtól tanulni. Meg kell nézni mások bemutatóját és ha tetszett, akkor kielemezni, hogy miért volt az jobb, mit lehet átvenni, vagy megkérdezni egy szakembert, hogy mitől lesz ma trendi, meg cool egy ilyen bemutató.
Eleve nagy hiba, hogy egy bemutatót élőben, vágatlanul vesznek fel. Inkább rengeteg vágással, rövid snittekkel kellene operálni, utólagos kommentárral. És elvinni a telefont, tabletet mindenfelé. Használni, felvenni, megvágni. Éjjel valami szépen kivilágított vársorészbe, valami élettel teli helyre, sok emberrel, parkokba.
Ha pedig egy ilyen speciális dolgot kell tesztelni, mint egy rajzolásra optimalizált tablet, akkor oda kellene adni egy grafikus ismerősnek, hogy próbálja ki, majd mondja el röviden, hogy milyen volt.
Persze mindenhez sok sok rövid snitt, vágóképek, kis mélységélesség, blur, bokeh, hogy cool legyen az egész.
Az mondjuk biztos, hogy én se tudnék jobbat mint ők, de nem is én vagyok ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest