Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok
üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, újból, mert a munkámhoz szükségem van rá, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit....
Ja hát még szerencse, hogy van rá brew, meg port, mert nélküle elég sok minden hiányos lenne, amúgy meg szeretem az okoskodó embereket, mert ha szerinted nekem nincs, akkor aztán nincs.... Ember nem baj, ilyenekkel jössz elő, csak legalább ne ilyen aljas módszerekkel jönnél elő....Volt már Mac-em évekkel ezelőtt, de most magamnak is vettem egyet.
Tudod az a szomorú, hogy ennyire primitív módszerekkel próbálsz érvelni. Gondolom, hogy most bizonyítottam, hogy van nem kérsz bocsánatot, mert Árpád népe nem tágít. Hiába kár volt ide beírni, mert annyi fanatikus van itt, hogy vitya szektája innen veszi a kiképzőket.... -
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok
üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit.... -
Divinity
őstag
válasz
PavelVagyok
üzenetére
Mac-re? Szerintem te valamit nagyon keversz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest