- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #116 üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, újból, mert a munkámhoz szükségem van rá, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit....
Ja hát még szerencse, hogy van rá brew, meg port, mert nélküle elég sok minden hiányos lenne, amúgy meg szeretem az okoskodó embereket, mert ha szerinted nekem nincs, akkor aztán nincs.... Ember nem baj, ilyenekkel jössz elő, csak legalább ne ilyen aljas módszerekkel jönnél elő....Volt már Mac-em évekkel ezelőtt, de most magamnak is vettem egyet.
Tudod az a szomorú, hogy ennyire primitív módszerekkel próbálsz érvelni. Gondolom, hogy most bizonyítottam, hogy van nem kérsz bocsánatot, mert Árpád népe nem tágít. Hiába kár volt ide beírni, mert annyi fanatikus van itt, hogy vitya szektája innen veszi a kiképzőket.... -
hallador
addikt
válasz
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit.... -
Divinity
őstag
válasz
Mac-re? Szerintem te valamit nagyon keversz
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest