- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
Ha figyelmesen olvastad volna rájöttél volna, hogy a túl sok feltételes mód közepette nem kötöttem bele a pixelsűrűségbe.
Hangszóró: http://manuals.info.apple.com/en_US/ipad_user_guide.pdf 7.-ik oldal. November 1.-én közkincsé téve.
Nem a megnyugvás miatt, de írhatunk pongyola cikket, hogy valamik megértsék vagy pedig igényesek akarunk lenni és vesszük a fáradtságot és leírjuk rendesen. És talán kiküszöbölhetjük idővel az app és játék külön kategorizálását.
Megjegyzésként még annyit, hogy talán applefanboy-ok is olvashatják az oldalt, ami szerintem igencsak pozitív. Az, hogy a szuperközeli 3mp-s iPad mini unboxingos szifon videó után láthatnak valami tényleg kézzel foghatóbb írást, azon kívül, hogy 1024x768 7,9"-en... örülni kéne, hogy nézik, olvassák. És sajnos miattuk is megkövetelhető, hogy talán miattuk is picivel pontosabban fogalmazzunk vagyis fogalmazzatok.
-
fordfairlane
veterán
Ez hülyeség, és ezt már akkor tudnia kellett,...
Totál felesleges spekuláció ez. A kis és nagy IT portálok versenyt hümmögtek az első iPad láttán. Én is ott voltam, emlékszem, mit írtak. Ezek után 2,5 évvel kijelenteni, hogy debezzegaJobs mekkorát tévedett a 7 collal, hát kissé (nem kissé, k*rvára) óvodás. Egyáltalán lehet tudni, mikor mondta ezt, és pontosan mit mondott a 7 collal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest