- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nyugodtan védd Jobs gondolatait, részben igazad is van. De ne felejtsd el, hogy ő azt mondta, hogy a 9,7 hüvelykesnél kisebb kijelzőn kvázi nem lehet érdemben dolgozni, a piac pedig bebizonyította, hogy ez nem így van. Úgyhogy kiakadhatsz azon, hogy hülyeségnek nevezek egy hülyeséget, de egyrészt nincs igazad, másrészt nem veszed figyelembe, hogy ezzel semmiképp nem az embert minősítettem, bár sajnálom, ha így gondolod. Annak pedig örülök, hogy sok Kiskegyedet olvasol.
A pixelsűrűséggel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy számolgass te is, nézd meg, hogy a konkurens gépek mit nyújtanak. Elég nyilvánvaló, hogy az iPad mininél nagyobb (1024 x 768 helyett 1280 x 800) felbontás kisebb méreten (7,9 helyett 7 hüvelyk) az összes ekkora felbontású és méretű készülék jobb pixelsűrűséget fog eredményezni. Ez logikus.
A hangszórónál érdekes, amit az iFixit ír, én mindenesetre odaraktam a fülem mindkét oldalhoz, és csak az egyikből jött hang. Ezt követően megnéztem az Apple dokumentációját és ott is csak az egyik oldalt jelölik meg; egyébként meg komolyan nem értem, hogy miért vádaskodsz. A Mobilarenát lassan egy évtizede csináljuk, már egy-két éve fixen 600 000 körüli ember olvas minket havonta, ez valószínűleg nem azért van, mert összedobált, igénytelen cikkeket írunk. Persze ettől még gondolhatod így, csak ez viszont kevésbé tűnik logikusnak.
A többire röviden, mert igazából szívesen dolgoznék is ahelyett, hogy oldalas választ írok, amikor valószínűnek tartom, hogy nem fogsz megnyugodni ezután sem:
-Az árnál igazad van, a valószínűleg szót kihúzhatom. Mindenesetre eltaláltam, szóval nem írtam hülyeséget.
-A "newstand" szót biztos máshogy is le lehet fordítani, mint hogy "újságos stand", de talán beláthatod, hogy az is helytálló. A menüt menünek hívni szintén az; mi nem Apple-fanboyoknak írjuk a cikkeket, hanem mindenkinek, ők meg talán jobban értik úgy, mint ha azt írom, hogy home screen, az ugyanis az Androidnál és a Windows Phone-nál is egy teljesen más funkcionalitású dolog.
-Igen, az app és a játék a köztudatban más fogalom itthon, mégha ez logikátlan is.
-Nem érdekel, hogy az Apple hogy nevezte el a gombot, bár nyilván tudom, hogy az a Home gomb. De mondom még egyszer: a cikkeket úgy kell megírni, hogy mindenki értse. Ami azt illeti, ebben pont több tapasztalatunk van, mint akár neked, akár másoknak itthon.A többire most nincs időm reagálni, sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest