- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
Na megvan a pontos magyar megjelenés is. Péntek 19:00 óra. Remélem szombat reggelre marad még valahol.. 32GB fehér Wifis, zöld vagy narancs smart coverrel
-
nauro
aktív tag
-
nauro
aktív tag
Nem is a notebookot akarom felváltani vele, de a 15colos gépem nem mindig nevezhető mobilnak. Az IPad az asztali PC/notebook páros mellé jönne. Esetleg létezik már magyar újság is a gépre, ami rendszeresen frissít? A NewYorkTimes-t már láttam, valami ilyesmire gondolnék.
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Jó lenne, ha páran nagy vonalakban leírnátok, hogy mire használjátok az IPad-otokat. Már régóta követem a tabletek alakulását, mindig is nagyon tetszett a dolog és most talán lehetőségem is lesz beszerezni egy IPad2-t. Egyedüli dilemmám a kihasználtsággal kapcsolatban van. Ezért is érdekelne, hogy ki mire használja, átláthatnám mi mindenre is jó ez az eszköz.
Sajnos a legtöbb teszt amit olvastam az az első modell kiadásakor íródott, így nem igazán tudtak a kihasználásról írni, mivel még elég app sem volt hozzá.
Esetleg van, aki egyetemi/munkai jegyzetelésre használja? Ez megoldható vele?
Nem akarok úgy kidobni ~160ezer forintot, hogy nem győződök meg róla, hogy nekem erre tényleg szükségem van.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv
Nauro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Apple iPad Smart Keyboard A1829 magyar billentyűzetes tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple iPhone 15 Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest