- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #689 üzenetére
Igazad van én is ezt fogom tenni
(#690) joey20
Én visszafogtam nem én kötöttem beléd, szerintem, mi az hogy újra? Szerintem mást gyanúsítgass, köszi. -
orbano
félisten
válasz
Mr.Csizmás #600 üzenetére
"az olvashatóság. túl fényes, túl kontrasztos. a munkahelyi "gagyi" HP L1908w monitorom 8 órán keresztül simán olvasható 60-70% brightness-el."
Persze, olyan ember is van, aki átszúrja a saját heréit, mégsem bíztat másokat a fórumban hasonló önkínzásokra. Így az LCD monitoron való könyvolvasásra sem kéne buzdítani szegény fórumlakókat, akiknek még nincs 17 dioptriás űrteleszkóp a szemük előtt. -
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #600 üzenetére
Mit ittál ilyen korán, hogy nem érted amit írok?
"az olvashatóság. túl fényes, túl kontrasztos. a munkahelyi "gagyi" HP L1908w monitorom 8 órán keresztül simán olvasható 60-70% brightness-el."
Nem ezt írtam én is?????
"te kikapcsolod a backlightet az ipadon estére?"
A megvilágítás az a környezetre vonatkozik, vagy te tök sötétben olvasol???
Új hozzászólás Aktív témák
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged