- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nekem alapvetően a PC előtt gubbasztás idézi a sötét középkort, éppen ezért teljesen máshogy látom a dolgot. Windowsos iTunes elég nagy kaka, emiatt nem használom, sőt, rendszeres jelleggel soha nem is használtam. Viszont a WiFi-s sync beállításához egyszer rá kell dugni az eszközt.
Szóval nálam a "Mester" eszköz az iPad, és így soha nincs kavarodás.
Btw, a tyúkbeleket előbb fogom kib...ni a kukába, az összes ilyesmit igénylő eszközzel együtt. Kezdem majd a fényképezőgépekkel, amik nem tudják WiFi-n hálózati tárhelyre feltolni a képeket. Szerintem a memóriakártyázás és kábelezés a kőkorszak, a kényelmetlenségről nem is beszélve.Mindezek mellett a problémádat megértem, bár gondolom az se segít a bajodon, ha hozzáteszem, hogy a vásárlás felismerése úgy általában működni szokott Apple eszközök között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest