- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #2278 üzenetére
Nálam így fest az akku:
gyenge használat
vegyes -
legiaap
félisten
válasz
#99546112 #2266 üzenetére
Általában naponta 4-5 órát használom az iPad-et, kb. 4 alkalmazás van megnyitva egyszerre és a Safariban 2 oldal és kidobál. Minél több ilyen hibát dob ki annál többször megy el az apple-höz a diagnostic-ból, ezzel hangsúlyozva, hogy van baj nem kicsi.
Miért ezt használom, mert ez a gyári böngésző és szeretem használni. -
legiaap
félisten
Na megszámoltam. Ma eddig 9-szer lépett ki a safari low memory-val...szép.
-
legiaap
félisten
Akkor félreértettetük egymást. Én is így gondoltam, hogy csak az appokhoz tartozó adatokat tölti fel. Az egyikre akkor megkaptam a választ, hogy felülírja a dolgokat.
Viszont azt még nem értem, hogy lehet csak az ipad backup majdnem 300 mega míg az iphoné 1.5 giga, mikor sokkal kevesebb cucc van a telefonon.zsolidodd: tudom arról a listáról beszéltem.
-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes #2239 üzenetére
Az frankó. Akkor nincs a helyzet magaslatán még egy az iCloud cucc.
Másik kérdésem. Miért van az, hogy az iPad-os backupom negyed annyi méretű mint az iPhone-omé, mikor ezen már több cucc van fent?
Másik dolog, hogy nálam naponta backupol ilyenkor a backup mérete mindig növekszik vagy felülírja az előzőt? Tételezzük fel nem tettem fel újabb appot és csak a meglévőeket backupolja. -
legiaap
félisten
válasz
#99546112 #2237 üzenetére
Nézd a bookmarksokkal nincs gond. Azokat simán látom mindkettőn, tehát ugyanazok a könyvjelzőim mindkettőn, de ez a tabs dolog nem megy. Pedig tök jó lenne elkezdenék itthon böngészni airen, majd mikor nem lennék a közelében folytatnám ugyanott iPhoneon. De nem megy.
-
legiaap
félisten
Na egyre jobban idegesít ez a dolog. Már kiszedtem a szinket, kikapcsoltam mind a két készüléket aztán visszakapcsoltam de semmi. Nem megy. Olvastam neten, hogy sokan vannak ebben a helyzetben mint én. Megoldást viszont mai napig nem találok.
-
legiaap
félisten
Ennek az iCloud tabnak kéne működnie iPad és iPhone közt?
Mind kettő esetében be van kapcsolva a settingsben az rész. -
legiaap
félisten
válasz
makimakom #2137 üzenetére
Nálam a GT Racing 2 laggolt egy kicsit. Többi játéknál még nem vettem észre akadást.
Kérdés a Safariban lehet az adott oldalon keresni, mint pl. PC-n ctrl+f-el?
Ha nem akkor van olyan böngésző ami tudja?
Amúgy én most a Photon Browser-t vettem meg a flash miatt. Jobb, mint a puffin. -
legiaap
félisten
válasz
Gadgetfan_ #2109 üzenetére
És akinél vannak hibák azok nem rendeltetésszerűen használják...
-
legiaap
félisten
Egy két netes oldalon a Safari csinál olyat, hogy betöltéskor többször belenagyít majd kisebb méretben mutatja az oldalt. Persze ne olyan nagy nagyításokra gondoljatok, de azért észrevehető. Ilyet nálatok is művel?
Amúgy nagyon remélem jön már valami frissítés. A diagnostics menüben is be van kapcsolva hogy automatikusan küldje el a dolgokat.
Ja ma megvolt a második újraindulás magától. Épp spotify-ben vége lett egy számnak és újraindult az air. -
legiaap
félisten
válasz
Zjunior #1992 üzenetére
Na azt hagyom a fenébe. A letöltést még csak össze tudnám hozni, de a seedelés már nem tudom menne-e. Nem tudom miért nincs erre normális app.
univerzita: amúgy a NAS-on keresztüli stream az nem ugyanaz, mint amit ez. WD MY Cloud is tud?
DLNA-t/UPnP-t tud. Sajna nem teljesen tiszta még ez a három fogalom számomra. -
legiaap
félisten
válasz
univerzita #1989 üzenetére
WD MY Cloud és hozzá az app. Ma pl. a melóhelyemen hallgattam zenét róla szünetben. Múltjor meg egy 10 perces rajzfilmet, szóval teszi a dolgát.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #1986 üzenetére
Én ha nem vagyok otthon akkor is tudok filmet streamelni.
-
legiaap
félisten
Na nekem is állandóan újratölti az oldalakat a safari. Néha tök nehéz megírni egy hszt főleg ha linkelni is akarok vagy írás közben átlépek valahova mert akkor kezdhetem újra.
Eddig is újratöltötte csak nem ilyen gyakran. Volt olyan átléptem máshova majd gyorsan vissza és nem töltötte újra. Tegnaptól meg megbolondult. Le fogom váltani. -
legiaap
félisten
Mai nap élmény volt. Bementem az Apple store-ba venni egy fekete Smart Case-t.
Mondom az ürgének ezt kérem.
Kérdi, hogy fizetnék.
Mondom kártyával.
Kérdezi van iPhone-m, mert azzal is fizethetek.
Hallottam már róla hát próbáljuk ki. Beléptem az Apple Store app-ba, ami felismerte, hogy a boltban vagyok. Be kellett csak scannelnem a doboz hátulján a kódot, beírni az ID-s kódom, utána a kártyám kódját és ennyi.
Baromira tetszett ez a dolog.
Elkezdi a faszi legközelebb csak simán besétálhatok leakasztom a dolgot, így megveszem és kisétálok.
CoolAmúgy a tök egész jó. Zöldes-sárgás színben akartam, de ugyanolyan anyagból van, mint az iPhone 5S-s bőr tok, az meg kevesebb, mint egy hónap alatt eléggé el van színeződve pedig vigyáztam rá.
-
legiaap
félisten
Bakker a GTRcaing 2 nagyon laggol...nem kéne neki.
-
legiaap
félisten
Na megvolt az első újraindulás magától. Épp a dead trigger 2-őt kezdtem el és fogta magát és újraindult...nem vágom mi volt a baja.
A másik dolog, ami idegesít, hogy a Safari néha beszarik és az is kilép. Meg egy két appot még hiányolok, amit iPhone-on használok.
Minden másban tök jó. -
legiaap
félisten
Ezt a külső vinyót rádugod a routerre és azok után látni fogod a tartalmát laptopon, tableten, telefonon, tv-n, mindenhol ami csatlakozik a routerre. Sőt a WD appjával bárhol a világon e tudod érni és feltölteni dolgokat rá.
USB-vel meg rádughatsz még esetleg pendrive-ot, vagy másik külső vinyót is. -
legiaap
félisten
Én úgy oldottam meg a hasonló dolgomat, hogy rendeltem egy WD My Cloud külső vinyót, amire USB 3-as csatlakozással bármit rádughatsz így növelve a tárhelyet. És van erre egy app is amit letöltve látod a vinyód tartalmát.
-
legiaap
félisten
Kérdések:
1. Hogy tudom megcsinálni, hogy az emailomnál lássam a mappáim tartalmát is?
Két mailom van. Egy Gmail, és egy Outlook exchange-el, ami elsődleges cím. A Gmailnál látom a mappáim tartalmát, míg az exchangenél nem.
2. Hogy tudok átmozgatni levelet Gmailból az exchanges outlookom egyik mappájába? -
legiaap
félisten
Egy válaszra még nem kaptam választ. Felteszem még egyszer hátha most.
[link] -
legiaap
félisten
Gyári weather app nincs airre?
Ha lehúzom az értesítéses részt ott szöveggel kiírja, de ha rákattintok semmi sem jön be. -
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy a Safari ront a képek minőségén. Pl. ha a fotós topikban nézem a linkelgetett fotókat teljes méretben?
-
legiaap
félisten
Közben megoldottam. Leírom hátha valaki így járna. Ez a hiba azoknál fordul elő, akik iPhone backupot tettek fel. Megoldás, törölni a Safari előzményeit, cookikat majd restartolni a készüléket és utána menni fog.
-
legiaap
félisten
Még egy kérdés. Safariban nálatok működik az open in a new tab?
Nálam nem.
Sőt ha rámegyek a jobb felső sarokban a plusz jelre akkor ki is lép. -
legiaap
félisten
Tegnap néztem csak tök érdekes ha játszok 3D- játékkal kb. Ugyanúgy bírja az akkuja, mint az 5s-mé. Kicsit többet reméltem.
Ja tegnap felajánlotta, mikor beléptem a store-ba, hogy tegyem fel az imovie meg hasonló friss apple progikat. Erre azok megjelentek az iPhone-on is. Miért? -
legiaap
félisten
Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy miért nem látom a fotóimat ipaden, mikor csináltam backupot iPhone-on és azt a backupot állítottam vissza. Amúgy meg a beállításaimat nem is állította vissza csak a progikat teszi vissza. Anno iPod backuppal iphonera minden egy az egyben ugyanaz lett a backuppal. Itt nem.
-
legiaap
félisten
Na végre itt a kezemben nekem is a 128 gigás air.
Megy az unboxing nagyban. -
legiaap
félisten
Próbáljátok ki amit írtam. iPhone-on működik. Ha kikapcsoljátok amit mondtam többet láttok a képből.
Most próbáltam. -
legiaap
félisten
Ezen a csávón komolyan besz@rok.
Hatalmas! -
legiaap
félisten
Ilyet használ valaki?
Mennyire lehet jó? -
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Ezt láttátok már?
Nagyon állat. -
-
legiaap
félisten
Na végre találtam 128 GB-os wifi only-t fehérben. Meg is rendeltem.
-
legiaap
félisten
Valakinek van tapasztalata, hogy a Smart case mennyire kopik, színeződik el idővel?
-
legiaap
félisten
Más kérdés: Ilyet használ valaki iPad-hez?
-
legiaap
félisten
Valakinek kell ilyen: [link]
-
legiaap
félisten
Akiknek már van Air, azok hány GB-osat vettek?
Én vagyok az egyetlen aki 128-asra vadászik? -
legiaap
félisten
Ez volt már?
Hatalmas a srác. -
legiaap
félisten
És a The Verge szerint is az eddig általuk tesztelt legjobb tablet: [link]
Az első három helyen iPad-ok vannak. -
legiaap
félisten
Ja enyhén veszik: [link]
Grafikonokat nézzétek meg!
PhoneArena teszt
Itt jobban díjazták mint itt, ha ez számít valamit.
Ilyen magas pontszámot nem sok tablet kapott. Szerintem a legnagyobbat kapta, amit valami tablet kapott. -
legiaap
félisten
Na most csekkoltam az Apple oldalát. Már 10 napot ír a feladásra és még utána a kiszállítás.
Szerintem ebben az évben már nem lesz Air-em.
Mikor újra lesz készleten akkor meg a karácsonyi roham miatt lecsúszok majd róla. -
legiaap
félisten
válasz
Black Dragon #331 üzenetére
Mi ez a kopogás? Most a hangra gondoltok, amit kiad?
-
legiaap
félisten
válasz
Black Dragon #320 üzenetére
Neked már van ilyened?
-
legiaap
félisten
Amúgy csak nekem új, hogy ha az apple oldaláról rendelné meg az ember akkor ingyen lehet belegravíroztatni két sor valamit a hátuljába?
-
legiaap
félisten
Közben voltam Apple store-ban lecsekkolni a cuccot. 16, 32 és 64 gigás van 128-as már nehezebb eset. Arra kb. még egy hetet kell várni. Kicsit nyomkodtam is. Nagyon egyben van.
-
legiaap
félisten
Ez a jegyzetelés laptoppal vagy akár ceruzával/tollal is tök baromság egyetemen/főiskolán.
Én anno semmit sem jegyzeteltem. Lehetett venni jegyzeteket, el lehetett kérni az előadás anyagot, mindig voltak buzgómócsingok akik úgy tudtak írni, mint a gép és el lehetett tőlük kérni, de ez nem nagyon nem iPad téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged