Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint kaptam mailt, hogy elérhető az áruházban, a 16GB-os verzió, de semmi o.O Ezek szórakoznak velem/ünk?! Akkor most megint vegyem fel készletértesítőre, merthogy amazt meg kivette, mert úgy tekinti a rendszer hogy kilettem értesítve hogy van, közbe meg 0db, nem értem...
-
törölt tag
A karácsony közeledte miatt érthető a dolog. A 64gb-osat láttam készleten egy órácskára, utánna már abból sem volt, de az kissé drága lett volna nekem, meg ki se használtam volna a 64gb-ot, szükségem se lett volna rá, max a 32gb, de nemtom hogy karácsony előtt még hozzájuthatok-e, pedig már várom... Egyébként aranykártyás vagyok + az előző készülékem szépen ki lett fizetve nemrég, elvileg ezek sokat számítanak, remélem nem kérnek majd mobilelőleget, vagy ha kérnek is nem valami horribilis árat. :/
-
törölt tag
Ezt nemtudtam! Ma végre kaptam a telekomtól e-mailt, hogy mostmár újra kapható, lehet rendelni, mondom az irodában megrendelem, vagy fél órával az e-mail érkezése után rendeltem volna meg, erre MÁR nem is volt, elfogyott pfff... se a 16GB-osból, se 32-esből, később már a 64-esből sem.
Nemtudom mit szerencsétlenkednek, tán 50db-ot rendeltek az egész országban vagy mi? -.-'
2013-ban ez már inkább vicces, max ha azoknak nincs, akiktől a szállítmányt kapják, akkor azt mondom, hogy oké, de ha nincs készlethiány, akkor wtf :SJelenleg nem kapható, újabb készlet várható
-
törölt tag
Tévedés, mert a 32-es és a64-es cellularból sincs, legalábbis a trénél... ami elég szomorú, mert már várom mint a messiást, bár lehet nem vagyok egyedül. Nemtom most nemkapnak készletet, vagy csak ők szerencsétlenkedek, de az úgy nekik veszteség nem gyengén így karácsony tájékán, na hátha jön hamarosan.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #1843 üzenetére
Hetek óta? nemár, én is arra várok, hogy legyen már végre, most lettem aranykártyás, végre megvehetem, erre nincs
Ez nekik hatalmas kiesés így, főleg karácsony előtt, nem értem mit szerencsétlenkednek, nem létezik, hogy ennyire sz*r náluk a logisztika.. ha fogyóban akkor rendelni kell utánpótlást, nem már akkor, amikor nincs, vagy talán nem kapnának kintről?! Az is érdekes, mert az online boltok többségében max 1 hét és elérhető. Szóval nem vágom ezt, de remélem a héten már lesz belőle, felvettem készletértesítőre.
-
törölt tag
Aranykártyás lettem ma a trénél, viszont egy darab sincs most a 16GB-os Air-ből -.-'
Remélem hamarosan érkezik, biztos a nagy karácsonyi érdeklődés az oka.
-
törölt tag
Trémobilnál pedig lehet házhozszállítást elvileg. Én is debreceni vagyok, de ez a város katasztrófa, sztem az egész városban 1db nincs Air-ből... -.-'
-
törölt tag
Most voltam a médiában, mert techshow van, de iPadből nincs egy darab se, csak a kettesből meg a 4-esből, viszont azok is totál lemerülve xD de Air-ből azt mondták már megrendelték, elvileg jövhéten érkezik.
-
törölt tag
De kell. :Đ Egyébként azt írják, 90%-ig biztos hogy az IOS hibája a fagyások és újraindulások, optimalizálni kell még ezt...
-
törölt tag
-
törölt tag
Azért ez elég ciki lenne az Apple számára, ha kikellene adniuk egy 2GB-os verziót is, mert prémium termékről beszélünk. Ergo sokan nagyon fel lesznek háborodva, ha megvették és pórul jártak, márha valóban nem szoftveres hiba. Én is vásárlás előtt állok, de lehet várnom kellene valami hivatalos hírt erről.
-
törölt tag
Tudom, de először kinyögöm az árát, aztán lesz majd az is, de még alszok rá párat. Nem a trénél veszem meg, mert sajna nem vagyok aranykártyás, így nem megy a dolog ezen része.
Nagyon melegszik egyébként a gép? Nem akarok gránátot a kezembe, iPhone is robbant már vagy mi volt.
Lehet nyúzni rendesen, nehezen merül?Na köszönöm a segítségeteket, további szép estét nektek. Remélem ha lesz még kérdésem, bizalommal fordulhatok hozzátok!
(egyébként olvastam itt-ott olyan hsz-eket ill. véleményeket, hogy appstore-nál fagyogat a pad, meg ilyen olyan alap alkalmazásoknál ill hogy újra kell indítgatni, egyesek az új IOS-re utalgatnak, kicsit megilyesztettek ezek a hsz-ek, ebből mik igazak, vagy mennyire gyakoriak ezek?)
-
törölt tag
E-digitalnal már van miniből retina, de mini nekem se nagyon kellene. Tudom, hogy más platform, én a win 8-hoz vagyok szokva, bár az a tablet még egy kész vagyon, de ez megint más tészta. Azthiszem kihasználnám rendesen, szóval ez is kipipálva.
Viszont egy kérdés még. Ha wifi+cellulart veszek, de még nem veszek hozzá sim-et, CSAK wifivel tudom használni, vagy el sem indul sim nélkül a pad? Bocsi az idióta kérdésekért, de még van mit tanulnom ilyen téren, szeretek mindennel tisztában lenni. :/
-
törölt tag
Köszönöm szépen, hogy megnézted nekem, rendes tőled!
-
törölt tag
Na bocsi az offokért, átgondolom a vásárlást így, de egyébként lehet butaság lenne lemondani róla, mert ép eggy flash játék nem megy rajta.
De gondolom minden mást lehet csinálni rajta, amit pl pc-n, a weben keresztül bármit böngészni mint a gépen, szaggatásmentesen. Nagyon tetszik az új IOS is, biztos sok hasznos funkció van benne. Olyat lehet pl hogy kezdőlapot megadni a safarinak, de olyan kezdőlapot ami áll indexből ill képekből? Mert nálam pc-n azon belül is a chrome-ban, egyénileg összerakott (ps cs6) kezdőoldal van, amit automatikusan betölt, nemtudom ez ipad-en is működne-e.Még egy fontos dolgon vacilálok, hogy a minit vegyem, vagy a nagyot? Érvek ellenérvek? Én a nagyot szeretném, mert mint említettem, ha tablet akkor minél nagyobb méret
Videóknál nyílván jobb.
-
törölt tag
De kicsi és ronda. Ha már tablet, akkor legyen nagyobb... a telefonom is 4,3-as és telónál pont ez a jó. A 7 " az sztem borzasztó kevés.
-
törölt tag
Eszerint műxik:
[link]Najó én is tudom, hogy egy hulladék, de akkor mégis hogy használjam erre arra, ez kell nekem, msot nehogy már emiatt kelljen lemondanom a megvételéről, mer agybajt kapok :Đ más meg nem kell, ilyen olyan droidos retek, meg am se tetszik egyikse, lehet tőlem 8 magos is.
-
törölt tag
Hoppá. Chrome-ot lehet feltenni rá, vagy ez nem az a rendszer?
Elég sok oldal használ flasht, azért ezt illene már tudnia a Safarinak nem?! Mit takar az "úgy ahogy működik"?
-
törölt tag
válasz
Totheground #1120 üzenetére
Általánosságban értem, h aki megvette aszerint jó-e?
Nem kp-ra veszem, hanem részletre tervezem, átnéztem a lehetőségeket, fizetek bele a többit meg letörlesztem. Annyit sajnálok, hogy itt nincs gravírozási lehetőség mint az Apple oldalán :/
Akinek megvan már, nem tenne meg annyit nekem, hogy a Farmerama megy-e rajta? :Đ Online flash játék.Mert ha ez megy rajta akkor szinte minden :Đ
Köszi. -
törölt tag
Erről mi a véleményetek?
-
törölt tag
válasz
Gadgetfan_ #1078 üzenetére
Igen ám, csak én nem a trékomnál veszem meg!
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #1071 üzenetére
Wow, ez nekem eszembe se jutott. Nade ez nem is rossz ötlet. Én használtam hotspotként a telóm már pc-n keresztül, amikor a tréhómos netem elment és nem is lassú, bár netcsomaggal amúgyis csak 7,2-es netet adnának, egyel drágábbnál már 21Mbit-es, de sztem a 7,2-es is megfelelő. Köszi a tippet!
-
törölt tag
Szerintem egyébként a csak wifis verziónak semmi értelme, mindenhol úgysincs wifi, másrészt ha pl képet csinálok és megakarom osztani, de nincs 4G az lol, bár elég kemény hogy 40k-val drágább a cellular verzió. :/
-
törölt tag
Üdv!
Gondolkodok egy iPad 4-en vagy Air-en tesómnak karácsonyra ajándékba. Namost az lenne a kérdésem -mivel ő ilyen-olyan online játékokkal szokott játszani- , menne-e egy iPad-en, böngészőn keresztül ilyen tipusú játék? Amivel szokott játszani pl farmerama és társai.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest