- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chereiose #5297 üzenetére
Most megnéztem és pontosítok: 16-osom van, azt írja, hogy 11,8 foglalt és 1 GB szabad. Nincs rajta semmi film, semmi zene, csak 2 nagyobb játék és rengeteg egyéb alkalmazás amiknek jó részét nem használom. Az iWorks is rengeteg helyet foglal. Ezelőtt 32-esem volt, az pont kényelmes nekem, de valóban igen magas a felára újonnan.
-
Én sz@rrágásból / sportból wifi only iPadot vettem, de ellentétben Veled Andriodos telefont használok, ami normál hétköznapi felhasználás mellett minimum 2, de inkább 3 24 órás napot bír ki folyamatos adatkapcsolattal. Nyaraláskor akár 5 napot, ha nem netezek rajta.
A hétvégeket általában a Balatonon töltöm, ahol nincs internet előfizetésünk, de nem szeretek 4,5"-on netezni, így megosztom a telefon adatkapcsolatát es az iPadot használom. A hétvégi 2-3 óra netmegosztást simán bírja a telefonom, ha meg hosszabb időt töltök (helytelenül) netezéssel a hétvégén, akkor bedugom a telefont a konnektorba.
Szerk: 5 nap Androiddal
(ez az akku töltöttség grafikonja, a végén még 23% volt benne)
-
-
válasz
malisonX #5202 üzenetére
Túl sűrűn nem kérdezgettem, egy napon belül válaszolt.
A külföldi csomaghoz nem kaptam követési számot, úgy sejtem, hogy rengeteg árut hoznak be egy szállítmánnyal, és vélhetően hajón, emiatt ilyen lassú. Személyesen vettem át, de nem engedte el szállítási költséget (akkor 5e. volt). -
válasz
malisonX #5187 üzenetére
Nagyszerű ár, gratulálok!
Ad Áfás számlát is, ha el tudod valahol sütni, akkor még lejjebb tudod szorítani a bekerülési költségeket.
Mikorra ígérte a szállítást? Nekem másfél hónap volt, mint írtam is.
@5195 vadászcsiga: ugyanezt csinálja nekem is, abszolút kiszámíthatatlan.
-
Nem értek hozzá igazán, de vonzónak tűnik az ár.
Annyi tudok mondani, hogy az eladó egy létező hölgy (asszem Ildikó), valahol Vác környékén lakik, az árra minden esetben rájön 5-10 ezer Ft szállítási költség, de kapsz Áfás számlát mindenről.Fontos tudni, hogy előre kell fizetni a teljes árat, csak ezt követően adja le a rendelést az USA-ba. Minimum 1 hónap mire megérkezik, nekem másfél hónap volt.
-
válasz
malisonX #5125 üzenetére
Szia!
Én is ettől az eladótól vettem az Airt még január végén, március közepére kaptam kézhez. Ennél jobb áron nem kapsz, teljesen megbízható az eladó, csak legyen türelmed kivárni.Írd meg neki, hogy nem EU, hanem gyári magyar töltővel kéred, különben UK verziót kapsz
mondván az is EU...
-
-
Ha a rendelésnél az Airt választottad, akkor bizonyára Airre valót kaptál.
Illetve a fotódon 3-as osztású Cover van, az is az Airre jellemző, a korábbi modellekre 4-es osztasú volt a szokás.Szvsz bőven vállalható kategória. Milyen a belseje? A fotón szerintem a külseje látszik a Covernek is, a plüss a nyerő ahogy Süvi is írja, ez esetben felesleges a fólia.
-
válasz
vadászcsiga #4736 üzenetére
Most találkoztam a Slim-Y tulajdonosával, jobban megvizslattam a tokot és a gumi csúnyán megnyúlott már, amikor hatrahajtja az előlapot, akkor látszik, lezárt állapotban ok.
-
válasz
vadászcsiga #4733 üzenetére
Akkor 2 különböző Ozaki tokról beszéltünk, én a Slim-Y-t ismerem, a hangsúly az ipszilonon van.
Amit most linkeltél az inkább az eleganciára helyezi a hangsúlyt, míg az Y a praktikumra. -
válasz
vadászcsiga #4729 üzenetére
Nem látom a linkedet. A gumi csak pluszban van a mágnes mellett. Sajnos 15k az ára, bár legközelebb én is Ozakit vennék vagy kínait 10-20 dollárért.
Korábban volt Ozaki hátlapom 2-esre, igen minőségi volt a tapintása.
-
válasz
vadászcsiga #4721 üzenetére
Selymes a tapintása
-
válasz
vadászcsiga #4719 üzenetére
Cimborámnak van Minire Slim-Y (ipszilon!), az fasza. Nem tudom mennyi, talán 10k Airre, sokat használja , de tartós, jobb mint az én Skechem, boltban ez is kerek 10 k és jön szét.
-
válasz
vadászcsiga #4688 üzenetére
Pedig engem csak az késztetne váltásra. Tegnap 2x volt low memory a Safariban.
-
-
válasz
Szabikaa20 #4580 üzenetére
A belsejéről nem írnak esetleg valami érdekeset?
-
válasz
Vasinger! #4552 üzenetére
viber: ha az ismerőseid csak a normál telefonszámodat ismerik, akkor ennek nincs értelme. választanod kell sajnos, vagy a mobilon, vagy a táblán használod a sztenderd számoddal, ebbe én is belefutottam már. jelenleg csak PC-n tudod párhuzamosan használni a normál mobilszámoddal. (esetleg Mac-en...)
-
válasz
Vasinger! #4522 üzenetére
Csak 2 napi hsz-t olvass vissza, többen is linkeltek konkrét tokokat ebayről. Most Smart case jellegű tokom van, de ezt kicsit macerás levenni-feltenni pl. jatekhoz. Szvsz a legjobb egy külön hátlap + mágnessel rögzülő Smart cover. 8 dolláros cuccból is ki lehet fogni elfogadhatót, a gyárit aranyárban mérik sajnos.
@4526: sajnos a szintén nem túl olcsó Skech sem áll stabilan.
-
válasz
Vasinger! #4494 üzenetére
Közel stock 4.4.2-t futtató telefonom van, egy Moto G. Anyagminőségben természetesen veri az Air, stabilitást tekintve - szerintem- jobb ma a Moto G, ott néha találkozom felesleges felébredésekkel (awake), de ezt vélhetően a bekapcsolt google location services okozza, cserében az Air rendszeresen üjratölti az oldalakat Safariban, ill. kilép a Safariból, nem frissít egyes alkalmazásokat, nekem fura néha a kezelése is (még nem olvastam el a használatit..., de a droidét sem)
Tabletből - ettől függetlenül és az aktuális kínálatot nagyvonalakban ismerve- továbbra is ezt venném.Szerk: Samut soha, csak tv, porszívó, mikró.
-
válasz
#99546112 #4474 üzenetére
Eddig volt 2 külön hatlapom, ebből egy Ozaki, egy noname, most az Airre egy Smart case jellegű Skech-et vettem. A hátlapokat ritkán szedtem le, de hasonlóak a tapasztalataim a Tiedhez, a mostani már kezd kilazulni, mert aránylag gyakran leszedem, azért még tart. Summa summarum, szerintem mind ilyen.
-
Köszönöm, egyből újraindítottam, most a Home+Power is megcsináltam.
(zárójelesen jegyzem meg, hogy 5 hónapja Android 4.4.2 {KitKat} telefont használok, azt néha a Google location service ébresztgette, de olyan nem fordult elő, hogy órákon - egész éjszaka - keresztül ébren legyen)
-
-
írod, hogy még diák vagy. Ha nincs villantási kényszered, akkor szvsz keress egy megkímélt iPad 2-t, 50 k körül már találsz, én két hónapja adtam el egy 32-est 55-ért. aránylag kevés kompromisszummal még ma is használható, ha kinagyítod a szöveget, akkor nem pixeles. menj be pl. az iSamuraiba, ott meg tudsz nézni használt készülékeket is.
én is laptop mellett használom, de kell is mellé, ha tartalmat akarsz létrehozni.
-
Elsőre én is ezt gondoltam. Tartsd a kezedben fél órát és megtapasztalod.
Azt hittem én vagyok puhány (85 kg), de minap beszéltem egy eléggé kigyúrt fórumtárssal aki ugyanezt mondta: fél óra Asphalt 8 után fájt a csuklóm, neki is. Ilyent iPad2, vagy Air esetén nem tapasztaltam.Most váltotta a 2-est a 4-est az Air (= 5-ös) mellett, ha kijön a 6-os ősszel (kb. október), akkor vélhetően az Air lesz a másodhegedűs és igy csökken az ára.
-
Első kérdés: mert nem olyan dögnehéz az Air mint a 4-es. Akksi a 4-esben tovább bírja egy feltöltéssel.
Szerk. Árban nincs valami hatalmas különbség köztük használtam, olyan 10 ezerre saccolom (ceteris paribus).Második kérdés: szabad venni, nekem ez az 5., de egyben az első amit újonnan vettem.
Szerk. Nézd meg serial number alapján a beszeljukmac.com-on, hogy nem lopott-e. Ennél sokkal többet nem tudsz tenni. -
válasz
vadászcsiga #4234 üzenetére
Legyen rajta 3 db hangszóró és az orientációnak megfelelő 2 szóljon? Felőlem akár...
@Szabikaa20: én kb. 99,9%-ban fektetve.
-
válasz
creesy360 #4206 üzenetére
Jól néz ki nagyon az a Thule tok, különösen a kék; erősen szemeztem vele anno, biztos jól véd. Szabikaa20-nak igaza van, hogy piszok nehéz, az enyém 200 gramm és annak is érzed a súlyát, ezért sokszor leveszem, az meg nem tesz jót neki hosszútávon és nem olcsók ezek a tokok.
-
válasz
Szabikaa20 #4168 üzenetére
Az én öreg Dell D630-as notebookom azért tudja sütni a hájakat
ha valaki kitalálja, hogyan lehet iPadon torrentezni, akkor én is letakaritom róla a szemetet és azon folytatom. Telefonon próbáltam már és tökéletesen működik, de sajna a mostani nem bővíthető SD-vel és rossz szokásom szerint abból is a legkisebb tárhelyűt vettem.
-
-
válasz
ZoliBen #4114 üzenetére
A hardveraprós hirdetésed alapján úgy sejtem, sikerült beszerezned
Mi lett végül?@laszak: azért fontold meg a SmartCase-t is, az védi a hátlapot is a karcoktól. Persze kicsit súlyosabb darab, de szvsz a legjobb megoldás a SmartCover + külön hátlap, ezeket tudod kombinálni akár, mikor mire van szükséged.
-
Filmet max. TV-n nézek, ha nagyon ígéretes akkor moziban; zene nem érdekel különösebben (Petőfi rádió bőven megteszi). Az Asphalt 8-at tolom napi fél órát, az kb. 1.7 GB. Sok kacatot tartok rajta, az a baj.
Szerk: ugyanakkor egyetértünk abban, hogy mondjuk plusz 10 ezer Ft-ot megér a 32-es, csak listaáron többet kérnek érte.
-
válasz
Szabikaa20 #4117 üzenetére
Ugyanaz mint Szabikaa20: no film, no zene, 1 nagy játék. Minden érdekesnek tűnő alkalmazást letöltök és csodálkozom, hogy csak 2 GB szabad. Ki kéne takarítanom már egy jó ideje.
Legközelebb 32-est lövök.
-
Ugyanezért vettem én is 16-ost
előtte 32-esem volt, az bőséges is volt, én meg teleszemeteltem mindenféle akciós / ingyenes appal. Amikor váltottam a 16-osra, akkor automatikusan települt minden. Ki kellene takaritanom
Gyárilag valami 12 GB a szabad hely, nekem ebből 2 van, meg kb. 6-7 Gb hülyeség.
-
válasz
HardRic #3997 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni "hívd a 06 80 983 824 telefonszámot." (idézet: http://www.apple.com/hu/support/contact/)
Többször leírtam, így elnézést a Többiektől: én vadidegentől rendeltem a neten aki bevallottan az USA-ból hozatja nagy tételben, azt mondta EU szabvány, megjött UK töltővel (UK is EU tag
). Pár hete vettem hozzá AppleCare-t amit csak a fenti telefonszámon lehet aktiválni, felhívtam őket, valamit mókoltak a rendszerben mert nem látták a készülékemet, de egy szóval sem említették, hogy bármi gixer lenne a gyári alap garanciámmal. (végül nem lőttem el az Applecaret még, mert lehet, hogy cserélek 32-esre)
-
-
válasz
_ntamas #3886 üzenetére
Bolti garit nem ismerem, de szerintem abszolút felesleges, mert világ gari mindre van, max tudatlan a boltos., vagy meg akar vezetni.
Van egy-két pofátlan bolt ahol a reklámár mellé nem jár töltő és doboz, ezeket kerülném.
Magyar nyelv mindegyikben van.
Partnero GSM-mel elégedettek szoktak lenni (másik topikban). Nézz körül a hardveraprón is, szoktak (nagyon) jó vételek lenni itt is. Kp-n ne lepődj meg és a 0% áfás számlán, vagy adásvételivel értékesített zsír új iPaden se. -
Grat! Fehér vagy fekete?
A GDriveban csak fájlokat sikerült nekem is offline-ra tenni, PC-n is csak a Chrome támogatja a mappa feltöltés nálam. Onedrive passz.
Dropbox nagyon kézreáll iPaden, de ott sem jöttem rá az offline-osításra, fájl szinten sem.@Sify #3857: akkor ezért nem válaszolsz a privi kérdésemre? Részben mar megvan a válasz
#3861 Süvi: lehet, hogy a Többiek tudnak megoldást! Fehér van nekem is, fekete (antracit) tokkal nagyon mutatós.
-
Egy Skech-et használok, emlékeim szerint 200 gramm, érezhető a súlya. (Szerk: ezért néha le is veszem, biztos nem használ sem a toknak, sem a padnak a szerelgetés)
Két napja jött meg az Xtremeguard fóliám előre-hátra, jó minőségű áru, de lehet nem teszem fel, vagy csak a hátlapra. Ha netán érdekes lehet neked...
-
én meg Telenoros, de az otthoni netem T-Home-os, arra is lehet iPadet venni jó áron, 2 év hűséggel.
AppleCare regisztrációról itt írt tegnap egy fórumtárs. Sikerült vennem nekem is hétfőn, most megyek majd átvenni a pick-pack pontra, bízom benne, hogy működik.
Melyik boltban árulták (sufnigsm)?PartneroGSM-et általában dicsérik, az iPad meg amúgy is világgaranciás, no para
-
Nem ismerem a céget, de egész jónak tűnik az ajánlat. Volt készleten olyan amilyent te kerestél? Én máshol vettem, szinten előre kellett fizetni és bő 1,5 hónapot vártam mire megjött, az elég hosszú idő, legközelebb inkább fizetnek egy kicsit többet, de legyen meg pár napon belül.
Ha van T-s előfizetésed, akkor nézd meg az ő honlapjukon is, legközelebb ott veszek, nekem is egy fórumtárs hívta fel rá a figyelmemet. -
válasz
#12103139 #3764 üzenetére
Játék témában korlátozott az érdeklődésem és az ismereteim is, kizárólag autóversenyt tolok rajta, Asphalt8 és Real Racing, ezek iOS-re irt verziók. Mister_X és mások sokkal jobban képben vannak a játékokkal.
Filmet TV-n nézek, itt a többiek az nPlayert javasolják ami kvázi mindenevő lejátszó, vagy az ingyenes programok közül a VLC Playert. Szinte mindenre van ingyenes app is.
-
válasz
#12103139 #3761 üzenetére
Ha van mellé egy asztali PC-d Office-hoz, hivatalos levelekhez, akkor ne keress tovább. Billentyűzet sem biztos, hogy kell. Nézz körül a hardveraprón jó árakat keresve. Nekem 16 Gb-os van, szűkösen, de elég az is, bár egy 32-es azért jól jöhet filmekhez.
Hordozni meg olyan, mint egy jegyzetfüzetet.
-
válasz
univerzita #3755 üzenetére
Köszi, már telepítem is!
Eddig kézzel szoktam megállapítani, hogy feltöltött-e: ha már hideg a töltő, akkor kész, ha langyos, akkor még hagyom tölteni. -
Ha azt mondjátok, hogy ez a normális, akkor OK
Köszönöm!
De ennyit simán tudott a kb. 2-3 éves használt iPad2-esem is, sőt egy korábbi - szintén használtan vett - 2-esem elment 14-15 órát is, igaz azon csak neteztem.Az OFF telefonommal - ha nem sokat piszkálom - összehozok akár 6 napot is, de 3-at mindig. A hosszú üzemidő a gyengém.
Korábban beszámoltak fórumtársak igen meggyőző üzemidőkről is itt és itt. Persze lehet, hogy zenét hallgattak kijelző nélkül...
Most 3 órája van a gyári töltőn; felrántotta 1%-ról 83%-ra, ez is tetszik.
-
11 óra 31p., már csak 7%.
A router adott, kétlem hogy a T-Home speedtouch tudná az 5 GHz-et
erre majd még beruházok, de akkor majd olyant szeretnék amire rá tudom kötni a külső HDD-t, még foglalkozni kell a témával, amúgy összesen 1 wifi-t lát a sajáton kívül, a szomszédét, a telefonom 3-4-et.
Csak azért vagyok bizonytalan az akksi miatt, mert úgy rémlik, hogy itt valaki 17 órás üzemidőt produkált.
-
Hölgyek, Urak!
Egy hete hasznalom az Airt, 3 teljes töltés-lemerítés cikluson vagyok túl. Nagyon tetszik és örülök, hogy megvettem. Néha kicsit lassan tölt be oldalakat, ehhez hiányzik talán a nagyobb memória (?). Amit használok játékot rajta, az a 1,5 GB-os Asphalt8 es Real Racing, ezeket viszont a korábbi iPad2-höz mérten villámgyorsan tölti be.
Kérdésem: mi a véleményetek/tapasztalatotok, normális hogy most 11%-on áll az akku 2 nap 2 óra készenlét és 11 óra 10 perc használat után?
Fényerő automata (érdekes, hogy simán felhúzza az automata a fényerő csúszkát, 2-esen mindig ottmaradt a csúszka automata fényerő mellett is, ahol hagytam...)
Felhasználás: wifi only, kb. 2/3 net és 1/3 játék. -
válasz
tonysoprano8 #3732 üzenetére
Nem most pénteken léptél vissza a vaterán egy érvényes és nyerő licitből miután aktiváltattál egy zsír új Air-t az eladóval?
-
válasz
Szabikaa20 #3717 üzenetére
Valaki már kipróbálhatna egy wireless storage-ot, nekem nincs a környezetemben senkinek. A mostani telefonom is csak 8 Gb és nem bővíthető, de a fiókomban pihen egy 16 Gb Class10 SD kártya egy éve, üresen, jó lenne használni valamire.
-
Nem tudom, még postán van 2-3 hétig. Motorola fórumokban nagyon ajánlják a többiek, ill. Minőségi árunak tűnik. A 30 dodós eredeti ár egy vicc, de a kupon kód birtokában sokat nem kockáztat az ember.
Fontos, nedvesen kell felrakni, ezáltal jobban terül, tapad.Más: két órát toltam az Asphalt 8-at az Airen, nagyon tetszik:
1. nem fagy le egy pillanatra sem,
2. nagyon-nagyon könnyű a készülék, főleg hogy játékhoz levettem a tokot róla,
3. retina display, amit eddig pókhálónak néztem az iPad 2-őn, arról kiderült, hogy egy eltörött tükör...
4. ez egy 1,5 Gb-os játék, az Air sokkal gyorsabban betölti és ez jó az idegeknek
Nagyon örülök, hogy megvettem. -
válasz
makimakom #3702 üzenetére
Ezt ajánlom, a most érvényes kupon kód: Lucky85, ez 85% kedvezményt ad
2 napja rendeltem ipadra és telefonra is full body verziót, postával 7.14 USD volt összesen. Az már nem biztos, hogy fel is rakom, a telefont pont tegnap ejtettem le betonra, annak már felesleges
Ipadhez tokot is használok, de olyan kényesnek tűnik a hátlapja...@univerzita: én is mikroszálas kendővel töröm a kijelzőt, nem tudok annál praktikusabbat elképzelni. (most kicsit jobban belekeverdtél az SZ és S betűkbe, de no problem, minden olvasható és érthető)
-
válasz
Szabikaa20 #3660 üzenetére
Köszi Srácok!
Még nem sok idom volt nyomkodni, sűrű volt a mai napom. Egy nagyon jó fej fórumtárs vette meg a 2-est, ezúton is köszönöm neki
Máris van egy kérdésem: mi a fene az a " beállítások/általános/profil" menü? Ilyenre nem emlékszem, hogy lett volna, itt "MFLHomeDis" érték van megadva benne.
-
Megjött az Air-em, hihi, nagyon szép (fehér, amúgy alap 16-os, még január végén rendeltem) , hihi
A 2-est meg úgy tűnik eladtam, hihi -
válasz
GeneraL_XTX #3526 üzenetére
Országosan szarakodik a Telekom, nem lehet ezzel összefüggésben?
[link]Szerk.: Bocs, Noá már írta.
-
válasz
Urban Terror #3485 üzenetére
Nem rontod az üzletemet, mert nem árulom
majd egy év múlva fogom cserélni. Felőlem 0% áfával is adhatnák ennyiért. + 5500 Ft szállitás.
-
Esetleg tudod, hogy az iPhone miért kivétel? (Telefonban Androidos vagyok, csak a kíváncsiság miatt kérdem.)
@UrbanTerror, 3479: a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy január 25-én rendeltem , kifizettem; és még mindig nincs a kezemben, közben vettem már áthidaló megoldásként egy iPad2-t is... utólag inkább vettem volna 120-ért egyet itthon, azonnalra.
-
válasz
Urban Terror #3476 üzenetére
Jó kérdés, bízom a minőségben
illetve az apple csak szériaszámot néz. Utóbbiról magam is meggyőződtem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged