- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
HujperPatrik #18 üzenetére
Persze. Vannak olyan egyetemisták, ahol elég lehet, de ha az IT-s egyetemistákat nézzük, akkor ott bőséggel előjönnek azok, amiket én írtam. Én még az őskorban voltam fősulis, de már akkor programoztunk Visual Foxpro-ban, notepad-el htmle-eket szerkesztgettünk, Borland Delphi, pedig én még nem is informatika szakra jártam, hanem egy hibrid informatikai manager-re. Gondolom azóta ennél csak keményebb lett az info-s rész
-
Shyciii
veterán
válasz
HujperPatrik #16 üzenetére
A vannak szituk, és minden esetben kiválthatja nem ugyanaz. Én pl a szakdolimat biztos nem írtam volna meg tablet-en. Az már igazi emberkínzás lett volna. De bármilyen gépelés esetén nekem a tablet kiesik. Egyszerűen sokkal gyorsabb egy rendes billentyűzeten gépelni, mint a tabletet tapizni, vagy swipe-olni. A weboldal kódolás, vagy adatbázis kódolásról nem is beszélve.
-
Shyciii
veterán
válasz
HujperPatrik #14 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez a tablet sem váltja ki a notebookot, így az is kell neki, meg egy mobil, sokan fizetnek albérletet, utazás, élelmiszer stb. Suli mellett meg értelmes jól fizető munka nem nagyon van, szal az a simán kiköhögi kicsit erős. Arról nem beszélve, hogy 2 évig szopatja magát törlesztővel.
-
Shyciii
veterán
egyetemre magunkkal hordozós táblagépnek bőven elég
Örömmel tapasztalom, hogy most már teljesen általános dolog, hogy egy egyetemista 300e-et ki tud adni egy tabletre, ami mellé persze kell egy rendes notebook, meg mobil is. Az én időmben nem volt ennyi pénzem az úri huncutságokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest