- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmb
aktív tag
válasz
HujperPatrik #1 üzenetére
Egy dolog miatt lett végül iPad a Samsung helyett.epp az volt akciós a szolgáltatónál.mit mondják?épp gariztatom mert total halott.
-
Mezcal
addikt
válasz
HujperPatrik #10 üzenetére
Nem így gondolom.
-
Shyciii
veterán
válasz
HujperPatrik #18 üzenetére
Persze. Vannak olyan egyetemisták, ahol elég lehet, de ha az IT-s egyetemistákat nézzük, akkor ott bőséggel előjönnek azok, amiket én írtam. Én még az őskorban voltam fősulis, de már akkor programoztunk Visual Foxpro-ban, notepad-el htmle-eket szerkesztgettünk, Borland Delphi, pedig én még nem is informatika szakra jártam, hanem egy hibrid informatikai manager-re. Gondolom azóta ennél csak keményebb lett az info-s rész
-
Shyciii
veterán
válasz
HujperPatrik #16 üzenetére
A vannak szituk, és minden esetben kiválthatja nem ugyanaz. Én pl a szakdolimat biztos nem írtam volna meg tablet-en. Az már igazi emberkínzás lett volna. De bármilyen gépelés esetén nekem a tablet kiesik. Egyszerűen sokkal gyorsabb egy rendes billentyűzeten gépelni, mint a tabletet tapizni, vagy swipe-olni. A weboldal kódolás, vagy adatbázis kódolásról nem is beszélve.
-
Shyciii
veterán
válasz
HujperPatrik #14 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez a tablet sem váltja ki a notebookot, így az is kell neki, meg egy mobil, sokan fizetnek albérletet, utazás, élelmiszer stb. Suli mellett meg értelmes jól fizető munka nem nagyon van, szal az a simán kiköhögi kicsit erős. Arról nem beszélve, hogy 2 évig szopatja magát törlesztővel.
-
Mezcal
addikt
válasz
HujperPatrik #1 üzenetére
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest