Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland091
senior tag
válasz
tomee007007 #1756 üzenetére
Értem köszönöm szépen az infót
-
kchris78
veterán
válasz
tomee007007 #1728 üzenetére
A vilagitas nagyon sokat szamit.. alacsony fenyeronel, kis CPU intenzitas mellett siman johet ketszeres vagy akar 3x szorzo egy jo eros fenyerohoz kepest...
-
dobost
senior tag
válasz
tomee007007 #1722 üzenetére
10-12 órát szoktam utazni elvileg kibír az Air 2 is annyit, nekem elég is lenne. A vésztöltő már megvan, a jelenlegi TF101eshez vettem ill. mobilomhoz, de a tablet nem tölt róla, ezért gondoltam megkérdezem, hogy az iPad terén mi újság.
-
tama2000
tag
válasz
tomee007007 #1695 üzenetére
Még a gyári fóliát is csak most vettem le róla, hátha amiatt látom. De fólia nélkül is ott van. Akkor holnap mindenképp vissza viszem. Köszönöm!
-
ZS3NI
őstag
válasz
tomee007007 #1666 üzenetére
LOL, ezt azért így nehezen tudom elképzelni.
Brutál
-
VViktor1990
csendes tag
válasz
tomee007007 #1658 üzenetére
Igazából rendes volt nagyon a srác, mondta, hogy eszembe se jusson beküldeni, hogy ez elhajlott... Hanem rákèrdezett, hogy emelgszik esetleg? Mondom igen... Újraindulgat, gyorsan merül p? Mondtam, hogy igen... 😂😂 és kicserélték 3 nap múlva...de ő is megmondta, hogy kb 90%-ban visszadobják, és veszti a garanciát a hajlott készülék...de tényleg egy karc sem volt rajta, és újkora óta tokban volt... Nem tudom, mi lelte...talán túl nagy a 13"...
-
válasz
tomee007007 #1658 üzenetére
Általában nagyvonalúnak tartom az apple garanciális hozzáállását, de ezen én is nagyon meglepődtem.
-
VViktor1990
csendes tag
válasz
tomee007007 #1654 üzenetére
Köszi a választ, Az istyleban kicserélték garanciában a készülèket.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
tomee007007 #1633 üzenetére
Köszii
-
zolikaDB
veterán
válasz
tomee007007 #1604 üzenetére
Nem lehetetlen: [link]
Most 50%-on vagyok tobb, mint 10 ora kijelzoidovel -
Jano_023
őstag
válasz
tomee007007 #1604 üzenetére
Nem semmi. A kijelző időt hol lehet látni?
-
univerzita
addikt
válasz
tomee007007 #1579 üzenetére
Hu Keyboard - nemhasználom
-
ZS3NI
őstag
válasz
tomee007007 #1475 üzenetére
Ha jailbreak kell akkor viszont felejtős most még.
-
Jano_023
őstag
válasz
tomee007007 #1457 üzenetére
Jegyzetelni kellene. De valami olyan kellene ami nem vastag és ceruza fogása van. Az Istyleban van jó pár és a neten is sokféle van. Max egy tízest szánnék rá. Te melyiket próbáltad?
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
tomee007007 #1436 üzenetére
Jó cucc, de majdnem 30-at nem ér meg, inkább betekerem alufóliába és úgy használom akkor
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
tomee007007 #1432 üzenetére
Voltam ma az Istyleban, és volt Smart Cover 27-ért, de inkább vettem 13-ért egy Laut covert tokot, ami ugyanolyan, csak az eleje egyben nyílik és nem redőmyösen, de azon kívül ugyan az.
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
tomee007007 #1430 üzenetére
Köszönöm! Sajnos csak 16-os volt, de van mellette egy 64-es 6S. Erősen gondolkoztam, hogy mi legyen, de így 160-ért tudtam megvenni. Az akkumulátor valami elképesztő! Erős használat mellett bőven elvan 2 napig, normál használattal szerintem a 3 is benne van folyamatos wifi+4g mellett.
-
bok92
addikt
válasz
tomee007007 #1415 üzenetére
Nem, azért max kitiltást lehetett kapni a fórumon ...
-
válasz
tomee007007 #1415 üzenetére
JB sosem járt garivesztéssel.
-
válasz
tomee007007 #1412 üzenetére
Nem jár garivesztéssel, de 9.2-re még amúgy sincs JB.
-
atees
őstag
válasz
tomee007007 #1412 üzenetére
Ha kell a aJB-k akkor ne frissítsd!!!
De nem jár gari vesztessél!!!!😂😂😂 -
zolikaDB
veterán
válasz
tomee007007 #1369 üzenetére
Koszonom szepen!
-
Auratech
őstag
válasz
tomee007007 #1334 üzenetére
Jogos, bár a makrókat is felhozhatnám. Alapjában véve használhatóak. Mikor az iPad4-et megvettem, kínkeserves volt egy átlag irodai formátum megnyitása, szerkesztése, visszamentése, csatolása. Azért most majdnem hibátlan ez a terület. Persze hétköznapinak mondható állományok, feladatok esetén.
-
pongi1
tag
válasz
tomee007007 #1330 üzenetére
Ez egy jó hír, köszönöm szépen.
-
istvan170
aktív tag
válasz
tomee007007 #1314 üzenetére
Ez használhatatlan. Van egy csomó kép már az iPad en különböző mappákban, de ebben nem látszik semmi. Elő sem tudom hozni, engedélyt sem kér a fotók megnyitására. Üres az egész, hálózati hely hozzáadásának lehetőségét sem találom.
-
istvan170
aktív tag
válasz
tomee007007 #1312 üzenetére
Ok, de melyik?
-
zolikaDB
veterán
válasz
tomee007007 #1308 üzenetére
Hat figyeljetek... Sokat tortem rajta a buksim. Anno a mipadom is 16GB-os volt, plusz microsd slot, amit soha nem nyitottam ki, ugy adtam el, h "szuz" volt. Gyakorlatilag a kezdokepernyot nem tudtam megtolteni appokkal... Remelem sejtitek, h ez mit jelent tarhelyben.
Nem volt rajta soha egy darab jatek sem. Most, h vizsgara keszultem, pluszban felkerult vagy 4MB-nyi doksi, meg egy Word olvaso
Kizarolag bongeszes, messenger, instagram, fb, youtube. Szoval ezen b.sztam fel magam, h a droid ezt sem tudta parhuzamosan, es ezert vagyok itt, ebben a topikban, meg mert nem koptak még meg az Iphone-os emlekeim
Nem allitom, hogy nem a 64-est veszem, ha jo lesz az ara.Meg is van. Utoljara ez volt a belakott rendszerem, bocs a kepminosegert: [link]
-
bok92
addikt
válasz
tomee007007 #1306 üzenetére
Írta fentebb, hogy 16GB.
Mondjuk azon nem áratana elgondolkodni, hogy elég lesz e, mert ipaden az az 16 giga nagyon hamar elfogy. Persze csah ha neterezésre kell, meg néha egy két játék, arra elég.
-
zolikaDB
veterán
válasz
tomee007007 #1304 üzenetére
Mert ha emagon lesz, és tényleg 120 alatt lesz, akkor berendelem
Köszönöm, h segítettél! -
zolikaDB
veterán
válasz
tomee007007 #1278 üzenetére
Ő mennyire ajanlott, ha valaki Ipad-et akar venni?
En egy Xiaomi Mipadot valtanek le egy abszolut kompromisszummentes, kiforrott technologiara. Ez a gep flagshipkent jott tavaly, de "nem lett belole semmi". Extrakent kaptuk meg 1 ev utan az ebreszto alkalmazast, es csak az oroszok tudtak kalapalni (?) ra egy ertelmes ROM-ot...Szoval, meguntam kicsit, h tobb eros robotos tablet sem hozta elmenyben azt, amit 2010-ben egy mai hw-hez kepest harmatos Iphone 3GS. Nem akarok ROM-olni, meg nyomni a "Tisztitas" ikont es orulni, h 2GB-bol 648MB szabad, pedig semmi nem fut az eloterben. 3GS-en nem is tudtam, h van ilyen opcio vagy fel evig.
Arra lennek kivancsi, h jelenleg, akar iOS 8-cal vagy 9-el mennyire mukodnek gordulekenyen az Apple tabok, es ami szamomra nagyon fontos: MULTITASKING.
Legalabb 2 evre vennek gepet, amire kell: net, youtube, kozossegi media. Tehat ha irok szovegablakba Safariban, akkor erzekenyen erint, ha kilepek FB Messengerbe, majd visszavaltasnal ures a boxom, mert ujratoltott az oldal. Altalaban 4-5 bongeszoablak megy nalam, atvaltok Youtube-ba, megnezek valamit, majd Instagramon/FB-ban kovalygok.
Sajnos az Androidos gepeim eros 4 maggal meg 2GB RAM-mal ettol osszefostak magukat.
Amit kiszemeltem magamnak:
- Ipad Mini Retina
- Ipad Air
- Ipad Air 2
A 16GB nekem eleg, a "belakott" rendszereimen (16GB) mindig volt 7-8GB szabad hely, tableten osszvissz 6-8 progi van fent.
Szerintetek melyik gep elegitene ki az igenyeimet maradektalanul, figyelembe veve, h ezeknek az ara 20 ezres lepcsokben nő? Es amikor elkezdem hasznalni, akkor fulig er a szam, h hu de jo, h ezt valasztottam. Es nem a (sajnos) sznobsagbol eredo elegedettseg, h ez alma es nem robot, hanem, mert ilyennek kellene lenni egy tabletnek, ami azt adja, amire szukseg van.Koszonom az epito jellegu hsz-eket mindenkinek!
-
válasz
tomee007007 #1297 üzenetére
ok, köszi a választ
-
válasz
tomee007007 #1295 üzenetére
egyébként a rendszer mennyi GB használ vagy ez, hogy van az iosnél?
-
Auratech
őstag
válasz
tomee007007 #1286 üzenetére
A pénz nem számít, ha munkaeszközről van szó. A csontozókés, ami a konyhafiókomban van (15éve) 48e. Nem vagyok tehetős de munkaeszközként a használati érték, termelékenység az amit szívesen kifizetek.
Csavarhúzóból is a legjobbat vettem, ami túlélt húsz olcsóbbat.
Ha konkrétan jól használható, ki lehet fizetni érte, amennyibe kerül. Amikor az Air2-re beruháztam, 200e Ft rengetegnek látszott a havi fizumhoz és a piacon kóválygó 50-60e Ft-os retinás négymagos androidos csodákhoz képest(ami sokak szerin "majdnem" ugyanolyan jó..) iPad4 tapasztalatával biztos voltam, hogy nem lutri kiadni egy elég korrekt laptop árát egy vágódeszkára.
Az Air2-vel eddig gyakorlatilag bőven kitermeltem az árát.
Teljesítménye okán lehetővé tette, hogy füzetnagyságban egy komplett audio munkaállomást használhassak konnektorfüggetlenül.
Be tudtam vállalni olyan munkát is, ami azonos feltételekkel más számára rendkívül körülményes vagy sokkal drágább lett volna azonos minőséget garantálva. (erdőben, bemikrofonozott kórust közvetíteni neten broadcast minőségben)
A győri Richter (koncert) terem mellett ott szokott állni egy közvetítőkocsi, amibe kifut a kábel a lekevert sztereó jellel és onnét adják vegyes technikával (G4/mikro) a Bartók rádiónak időnként.
Odabicajoztam és mondtam(trollkodtam), hogy minek ekkora haccáré egy sima sztereónak. A digit pulról lekevert sztereót a helyi wifin és egy normális 4G kapcsolatú streamen, párhuzamosan, biztonságosan el lehet küldeni bárhová. Nem? Ha nincs áram, úgysincs koncert? A végső válasz tulajdonképpen az volt, hogy ez a szokás, erre szerződtek. El kell játszani a közvetítőkocsis menőzést. Meg, hogy ők hozták a pultot..
Aztán megmutattam a fatokos Air2-t, amin egy 16 mikrofonnal iPadra felvett, kevert effektzett, masterelt... szimfonikus zenekari felvétel futott 40% cpu terheléssel. Ja mondta, ez olyan távirányító a pulthoz? Nem! Ez a stúdió és ezt valós időben sugározni tudom 24bit96kHz mellett egyszerre wifin és a hozzákapcsolt telefonon 4 G neten. Hatékonyság, megbízhatóság, rugalmasság.
Hiába mondjak, hogy a Pro az munkaállomás. Legtöbben netezni, filmezni, játszani fognak rajta, mert megtehetik, hogy megegyék. Nincs is gond evvel. Ez csak egy kütyü.
Ami nekem ciki, hogy miért kell hazudni, ferdíteni a teljesítményt reklámozva. Azt mondják 1.8x erősebb cpu. Az 5800/4600 az 1.26. Tehát 26%-kal gyorsabb. Azt kellett volna mondani, hogy 1.8x magasabb egyszálas(magos) teljesítmény. A gpu erősödése meg pont felhasználasra kerül a nagyobb képernyőn. Ettől függetlenül kiváló eszköz lesz a Pro csak nem apró. A toll meg majdnem olyan jól használható, mint a waacom 1000 $-os "érintőképenyőin". Talán forgatást nem tud... Közben ez teljesértékű gép, ezer más lehetőséggel.
A Pro kivaló lehet grafikusnak. Fotósnak , filmesnek, orvosoknak... Ahol a nagyobb méret és teljesítmény előnnyé valik. -
S0und
csendes tag
válasz
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/_APPLE-iPad-Mini-2-Retina-kijelz%C5%91-32GB-Wifi-4G-asztrosz%C3%BCrke-me820hc-a-,103952,1073783.html?langId=-19
MM - 145e, de itt gondosan egy büdös szó nem esik garanciáról
EMAG: - 135e - http://www.emag.hu/apple-ipad-air-2-16gb-wi-fi-asztroszurke-mgl12hc-a/pd/DSXYGBBBM/
Termékgarancia: Magánszemély - 24 hónap
+1 év (+11.900 Ft) +2 év (+17.900 Ft)
Igazából síma Air is elég lenne neki, úgyis csak Safari meg Youtube megy majd rajta. Ellenben laminált kijelző, meg anti-reflektív réteg annyit szerintem megér. Plusz az idők végezetéig future-proof faternak.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Minden Apple termékre 1 év gyártói garancia van, ami első aktiválásnál indul. Ha sufniban, ha hivatalos forrásból veszi az ember. A hivatalos forrás előnye, hogy cserénél újraindul az 1 év.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
tomee007007 #1248 üzenetére
Szia
Simán elég rá a smart cover,ha nem használod extrém körülmények között.Lassan 1 éve megvan és semmi baja, ipad is gyakorlatilag karc mentes,pedig nincs fólia kijelzőn.
Más akit érdekel:
Van egy asus ac56u-routerem amire van egy 500Gb hdd rá kötve, amolyan otthoni kis Nas.
Na eddig nem lehetett megoldani azt hogy ios eszközről megindítsd a letöltési folyamatot.
A router gyári letöltő kliensébe nem lehetett beadni a torrent fájlt,a rendszer sajátossága miatt.(androidon ez simán megy kliens nélkül)Most torrent fájl letöltésénél előjön az ablak "megnyitás ezzel" ott kiválasztasz egy felhő szolgáltatást,dropbox,one drive..icloud drive-ot csak úgy lehet ha először ifilesba letöltöd és onnan fel a driveba vagy workflow-al adsz neki egy közvetlen elérési utat.
Ha föltölteted akkor router letöltés kezelőjében(Asus Downloadmaster) simán felhőből ki tudod választani. -
válasz
tomee007007 #1244 üzenetére
Az a baj hogy bármilyen kis porszem össze tudja karcolni ha bekerül a tokba. Nekem a régi ipaden sajnos lett egy csúnya hajszalkarc emiatt.
-
Werkly
őstag
válasz
tomee007007 #1244 üzenetére
Másfél hete nem volt bekapcsolva a gép! De nem tölt a Store-ból? Valami gáz van a szerverrel?
-
válasz
tomee007007 #1242 üzenetére
Belebujtatos tokba nem tedd mert karcolja sajnos.
-
atees
őstag
válasz
tomee007007 #1221 üzenetére
-
Auratech
őstag
válasz
Belk gyártmányút ne vegyél. Ott vettem és a sarkai maguktól letöredeztek egy hónap után..
Olcsóból olyat kell venni, aminek a pereme körkörös, mint egy szilikontoké... -
válasz
Szerintem annyiert tudsz mar venni eredetit is ami hasznalt, de megis eredeti. Sokszor meg 7-8 ezer forintert ki lehet fogni vadi uj eredetit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Mini 6
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- Xplore IX104- Katonai tablet- Ipari tablet - (több darab)
- Xplore - Motion Computing R12 - ütésálló tablet 12,5"
- ipad pro 11 col / 2022 Cellular M2 / 256gB / 2027.11.29 Gari
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen (TB128XU) 4GB + 64GB, LTE tablet + Toll + Tok, garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ WiFi+LTE verzió T976 12.4 128GB 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest