- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hiába a sok atomerőmű, Franciaország így sem lesz AI-hatalom
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Tudja valaki air2-n hogy lehet a Facebook sötét módot aktiválni?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
realmadrid
aktív tag
Én a “szamurájosoknál” cseréltettem, de szerintem nem olyan, mint a gyári volt. Egy egyszerű WoW szókereső használata közben eléggé felmelegszik és rohamosan merül közben. Úgy gondolom, hogy kezd kevés lenni a benne lévő technika. Valószínüleg az IOS támogatás végett maradok ennél a gyártónál, ha cserélve lesz egyszer.
A sas nem vadászik legyekre
-
Jano_023
őstag
Mivel én nem értek hozzá én magamnak nem cserélném ki. De abban igazad van hogy lassan kiszolgálta az idejét a gép.
Annyit tudok javasolni talán ragassz egy powerbankot a tablet hátuljára. 😀''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Sziasztok!
Nem akarok minden topikot tele firkálni, ezért ha esetleg nem láttátok, rá kukkantotok erre a kérdésemre?
Előre is köszi!
-
realmadrid
aktív tag
IOS 15.7.3 frissítés !
A sas nem vadászik legyekre
-
lorcsi
veterán
Mi a legfrissebb os amit telepiteni lehet az air2-re ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Alex91
félisten
válasz
urbanjozsi #1940 üzenetére
[link] , itt is kerdezd meg, itt vannak emberek, akik szerint a 32 GB mindenre eleg… Hat ha ok tudnak segiteni!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
urbanjozsi
senior tag
-
buca84
őstag
válasz
realmadrid #1938 üzenetére
Köszi! Alex91 Neked is!
A honlapjuk szerint 50e Ft. Az nagyon durva. -
Alex91
félisten
-
buca84
őstag
Repedt üveget (lcd felett) mennyiért cserélik?
-
R19
senior tag
válasz
realmadrid #1934 üzenetére
Köszi a választ!
-
realmadrid
aktív tag
Szia,
Nálam úgy tűnik jól megy. Amit észrevettem, hogy a Chrome időnként kilép. Ekkor az asztali ikonok közül néhány, mintha villogna. Ez nem tudom mitől van, mindig frissítem, amit használok. Más. Az akku kezd fáradni, ahogy nézem elég drága a cseréje. Jó lenne találni olcsóbb helyet.A sas nem vadászik legyekre
-
R19
senior tag
Hahó!
Van még itt valaki?
Érdemes telepíteni az iPad OS 15-öt, vagy jobb a 14.8.1-en hagyni? -
Oldman2
nagyúr
válasz
realmadrid #1929 üzenetére
Már vagy még?
:-)Kizárt, csak a legfrisseb támogatott és még az Apple által aláírt rendszerre tudsz visszaállni, ami Air 2 esetén a jelenlegi legújabb iOS.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
Lehetséges már visszaállítani például a kilences rendszerre ?
KösziA sas nem vadászik legyekre
-
Oldman2
nagyúr
Hozzám kerül rövidesen egy iPad Air 2-es, érdeklődök, nincs-e valakinek elfekvőben valami normálisabb tokja hozzá!?
-
Speccy
aktív tag
-
szekelybacsi
csendes tag
Sziasztok. A tableten nem tudom beállítani, hogy a gyári mail kliensben oldalra húzásnál ne archíválja, hanem törölje a mailt. Telefonon (iPhone) működik, igaz ott is csak úgy, hogy régi mentésből állítottam vissza a készüléket. Valaki tud ebben segíteni?
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB #1920 üzenetére
Négy éve van Air 2-esem, 9.3.1-el, már nem akarom frissíteni, mert nem akartam hogy döcögjön, szaggasson a gép, persze vannak appok amikhez ez már nem elég, de főképp netezésre használom, így bőven jó, nem is látom értelmét lecserélni, meg tudnám venni a legújabb Ipad Prot, de mivel nem használnám ki, pénzkidobás lenne, úgyhogy használom ezt amíg csak tudom
There is hope!
-
zolikaDB
veterán
Huh, ennyire jó az Air 2 még mindig, hogy kutya se néz be ide?
-
Jano_023
őstag
válasz
realmadrid #1918 üzenetére
Szia ez a topic nem nagyon megy. Itt tedd fel a kérdést.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
realmadrid
aktív tag
válasz
realmadrid #1917 üzenetére
Sziasztok !
Gmail-ből megnyitott link az első megnyitásnál megkérdezi, hogy Safari vagy Chrome nyissa meg. Ezután állandóan a Safari nyitja meg. Ezt hol lehet beállítani, legalább kérdezzen meg ? Első, gyári IOS.
Köszi.A sas nem vadászik legyekre
-
Aleks782
csendes tag
Köszi mindenkinek! Akkor felrakom én is.
-
Auratech
őstag
Nekem se mutat semmi jelet. Pedig az akku már csak olyan 85%-os. Valoszínű, hogy az Air2-ben több a tartalék. Valamint a tabletek akkujában a proci számára biztosan elég a teljesítmény. A telóknál a panel által felvett teljesítmény szerintem kisebb, mint a proci 3-4 wattja, ami esetleg öregedő akkunál a felugró teljesitményt nem tudja kiszolgálni. Tabletnél teljes fényerőn azét langyos a képrenyő, amit 10w ra saccolnék, nagyságrendileg..
Auratech Field Recording
-
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
IOS11-el van valakinek tapasztalata? Frissítsem a mostani lassítós sztori fényében?[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Én annó a hardverapróról rendeltem egy utángyártott smart covert, nagyon jó minőségű, talán annyi, hogy a képernyő ébresztés 10-ből egyszer nem aktiválódik, de nálam már két éve bírja a strapát, és csak valami 3000 ft volt. Szerintem ott is érdemes szét nézni.
[ Szerkesztve ]
-
fogi
tag
Sziasztok,
Air 2-m gyári bőrtokja kicsit viseltes már, lecserélném hasonlóra, de sajnálom a gyárira a pénzt.
Néztem eBay-en, szerencsére van sok féle, de nem mertem egyiket sem megrendelni fotók alapján.
Tudnátok ajánlani eBay-es vagy más forrásból hasonló tokot, ami bevállt nektek? -
szmayer1
senior tag
válasz
Jano_023 #1908 üzenetére
Köszi.
Az "iphone használók szakmai topicja" itt is próbáltam, lehet hogy az apple szerverei részéről van gond. De megpróbálom ott is ahol írtad.iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
Erre valaki??
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy adott egy ipad air2 amin ios 10.3.1 van. Erre szerettem volna felrakni a 10.3.3-at ituneson keresztül dfu vagy recovery módban. (Még aláírja az apple). De nem jött össze, a következő a probléma. Macbookon folyamatosam
9-es hibakódot kapok (az eszközre való csatlakozás sikertelen). Próbáltam már frissítéssel, visszaálítással, másik usb port, másik kábel, mac újraindítás, minden a legfrissebb rajta stb. Windows-os gépen meg 3503-hibáig jut el. Mac-en legalább eljut az alma logoig és alul már megjelenik a csík is hogy dolgozik, de pár másodperc és jön a hibaüzenet. Windows-on még eddig sem. Az ipad nekiállása előtt csináltam meg ugyanígy egy 5s-t, ott jó volt minden, mondjuk azon ios 8.valami volt, de azon jó lett minen.Valakinek valami ötlete??????
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Jano_023
őstag
válasz
BurgBurg #1903 üzenetére
Ebben az ár kategóriában a 2017 ipad jöhet még szóba. De az a tablet kicsit más mint az air2. Nézd meg hogy neked melyik tetszik jobban és hogy a különbségek miatt melyik szimpatikusabb.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
törölt tag
Régóta nagy a csend...
-
Jano_023
őstag
válasz
beaglepuppy #1894 üzenetére
Filmezéshez vlc és plex. A chromeot én is használom.Ezenkívül booking, twich, spotify, játékok, kindle, horizongo, feedy, index.
@nbware: remotera mit használsz?
[ Szerkesztve ]
-
nbware
senior tag
válasz
beaglepuppy #1894 üzenetére
én böngészéshez a chrome-ot használom, filmnézéshez a plex-et, meg egy remote desktop, amivel elérek bármit, ha dolgoznom kéne róla.
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
Jano_023
őstag
válasz
beaglepuppy #1892 üzenetére
Gratulálok hozzá. Mire szeretnéd használni?
-
hunika1
tag
Köszönöm a válaszokat. Tok nélkül használom, nem mondanám, hogy nem zavaró. A gép hátán tapintatható
az "ütem". Nu mind1, ha ilyen, akkor ilyen. -
hunika1
tag
Sziasztok. Rövidesen 1 éves lesz az Air2. Kérdésem az volna, hogy a hang rezonálásra született valamilyen megoldás? Javítják, esetleg csere? Eddig nem foglalkoztam vele, mert csak olvastam rajta.
Válaszokat köszönve -
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
Az iPadem mostanában viberen azt csinálja, hogy amikor elkezdek szöveget beírni egyszercsak össze vissza megy a képernyő. Elég fusztralo. Tudtok rá valami megoldást hogy ez ne így legyen? Legfrissebb Viber verziója van fent. Köszi.ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
tomee007007
őstag
válasz
AsusBoy #1883 üzenetére
Szia!
Én már jó pár éve használok párhuzamosan iOS és Android telefonokat, tableteket. Szép az S2 kijelzője de a mindennapi használatban sokkal inkább ajánlanám az Air-t. Frissítést tovább fog kapni mint az S2, az biztos, böngészésre sokkal kényelmesebb, és üzemidőben is veri.
-
szezso15
addikt
válasz
AsusBoy #1880 üzenetére
Szia!
Nekem 1,5 éve van meg, nagyon hozzám nőtt a cuccos. Én Facebook-ra, böngészésre, YouTube-ra használom főként, játszani nem játszom rajta. Sebességben teljesen rendben van, a FB app megnyitása nem süvít, de tűrhető, meg az alkalmazás alapvetően szar.
Szerintem még két főverziót fog kapni, más kérdés, hogy érdemes lesz-e frissíteni majd rá? Egyelőre iOS10-zel rendben van, ritkán kapok 1-2 akadást, de ennyi.
Kijelzőre nem tudok neked mit mondani, szerintem nagyon szép képe van, egy i6-om van mellette, minőségben nem nagyon tudok különbséget találni (mondjuk nem is hasonlítottam össze még őket soha).
*Hajrá Loki!* i15+
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Nagyon vacilálok egy air2 es tableten.
Böngészésre,tv go , facebookra használnám.Ha újonan veszem a táblagépet mit lehet tudni kb meddig marad ez a masina használható , kezelhető .
Tehát meddig fog még frissîtéseket kapni illetve milyen problémák szoktak elofordulni veluk.Azért nézegetem ezt a táblagépet mivel nagyon szép képet szeretnék látni.
Mennyivel jobb illetve nem jobb mondjuk egy super amoled ips full hd táblagépnél?
Koszonom!!
-
nbware
senior tag
Sziasztok,
most veszek majd egy tabletet, a kérdésem, jelenleg egy iphone-t használok, tudom úgy beállítani, hogy amik vannak telepítve programok az iphone-ra, azt telepítse az ipadra is?
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
pusihusi
addikt
Sziasztok wifis Air 2-ömlött van. Van- e megoldás hogy használni tudjam a SIM adat kártyát? Valami modem stick az ipadhoz? Köszönöm.
Üdv. Feri!!
-
leslien
nagyúr
üdv, kéne egy kis segítség...ez van a dobot hátulján : mc705fd/a ipad wi-fi 16gb, jól gondolom h ez a Ipad 3?...
segítséget előre is köszönöm..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
206 cc
senior tag
A most fent levő betaban csak a mobil adatforgalmon belül van,megnéztem! Igaz viszont hogy a 6s esetében ott nem béta van ott van a mobilon belül is illetve a mobil alatt a főmenűben is van!
Hát ezért beta a beta....ja nekem telekom kártyám van azzal tudtam próbálni...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
urbanjozsi
senior tag
Volt már probléma ahogy látom......
[iPad mini vs. Telenor ] -
BikeZ
tag
válasz
koxkids #1855 üzenetére
Nyugodj le, tudom hol nézzem mivel egyik napról a másikra tünt el, akkor 10.2 volt rajta utánna kerűlt rá a beta.. egyébként meg a főmenűben van/volt a hotspot...a mobiladat és a szolgáltató közt.. látom te is csak kirakatban látsz ilyet..
[ Szerkesztve ]
Válaszodat előre is köszönöm!
-
BikeZ
tag
válasz
Tibee86 #1845 üzenetére
Máshol is feltettem a kérdésem úgy értettem a két hetet.. ha jól látom ez itt az Air 2 fórum.. hol máshol tenném fel a kérdésem?? Az ember joggal hiszi hogy itt akad pár Air 2 tulaj.. sajnos a legközelebbi app store 60 km re van ezért nem tudom bevinni... én kérek elnézést hogy kérdést tettem fel érthetően majd erre csak olyan válaszol aki kirakatból látott ilyet.. (tisztelet a kivételnek)
-
206 cc
senior tag
Szia!
Mivel úgy látom én vagyok a te embered ma kiszedtem a simet a telóból áttettem az air2-be és nálam van hotspot! Igaz az utolsó beta van fennt...talan két napja frissítettem! Működik szépen ossztja is a netet!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Tibee86
nagyúr
"Lassan két hete nincs egy értelmes válasz vagy megoldás..."
Akárhogy nézem alig járunk 1 hétnél.Ha majd valaki tudja a választ akkor írni fog, nem kell állandóan beírni a problémád. Másfelől ez egy fórum, senki nem fizet senkinek semmiért így ne várd el, hogy minden kérdésed meg lesz válaszolva.
Ahelyett, hogy itt őrjöngsz fogd meg a ketyeréd, sétálj be egy apr-be és ott biztos segítenek (nekik fizetnek érte).
-
BikeZ
tag
Már meg volt az is.....
Fentebb már kèrtem OLYAN írjon akinek ilyen van, nem kèrek linkeket èn is ismerem a googlet!
Nem hiszem hogy ebben a fórumban senkinek nincs LTE iPad Air 2 készüléke...
Lassan két hete nincs egy értelmes válasz vagy megoldás...[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
arkades #1835 üzenetére
Haaat... Instagram pl nincs, helyette van Padview. De igazabol maga az alkalmazas nem letezik tabletre, csak mobilra, mas dolog, h egy Cyanogenmod alatt letoltod, felteszed, az meg szethuzza neked. Ha most veszel Air 2-t, valszeg iOS 9-10 koruli lesz rajta, az appok is ertelemszeruen az ennek megfelelo verzioban lesznek letolthetoek. Tehat pl egy vlc player iOS 4-5 alatt kb "semmit" nem tudott, mostmar fullos (dlna kliensrol jatszik le streamelve, a regi meg nem tudott HD-t...) Persze ha keresel vmit, bal felul bepipalhatod, h csak Iphone-ra vagy csak Ipad-ra keresel, igy engedi a telefonra optimalizalt, es tabletre nem elerheto appok telepiteset is - csak furan fog kinezni. (Pl insta)
Javaslom, ha 9 koruli iOS lesz a keszuleken, ne feltetlen frissits, probalgasd. Nekem 9.3.1 van fent, ezzel tokeletes, JB lehetoseg van, akkuido jo, Nightshift uzemmod elerheto, es eleg sebes a rendszer! -
BikeZ
tag
Feltenném még egyszer a kérdésem.. 10.2 renszerem van eltünt a wi-fi hotspot lehetőség... hogy tudom ezt vissza varázsolni? Másnak nem tünt el??
-
-
Süvi
őstag
-
arkades
senior tag
Most gondolkozok egy ilyen kütyü vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy még régről van egy i4-em. Na most az arra letöltött alkalmazásokat föl lehet tölteni erre, vagy lehet, hogy nem futna rajta minden?
Каждый дрочит как он хочет.
-
Süvi
őstag
válasz
urbanjozsi #1829 üzenetére
Milyen tollat néztél és mire használnád?
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Auratech #1827 üzenetére
Felraktam......
Biztos jó, mert a gyermekem reggel óta nem adja ki a kezéből........
Amennyit tudtam nyomogatni, brutális kis jószág
Kapott kibontás után egy üvegfóliát, meg várom, hogy megérkezzen egy átlátszó, tök
egyszerű szilikon tok hozzá.
Ami még kelleni fog, az egy toll, és egy BT-s billentyűzet. -
nbence94
tag
válasz
Auratech #1827 üzenetére
akkor már rakom is fel én is a legfrissebbet, bár az akksiidőt én soha nem figyeltem, nem érdekel hogy nem bírja a 10 órát, mert még 1,5 év után is letaglóz hogy mennyire fantasztikus kis gépezet ez, közelébe nem tudok menni, hogy kihasználjam a teljesítményét
nekem csak 16-os van, de a mai cloud technológiával gyakorlatilag csak az appok miatt véges a kapacitása. btw próbált már valaki lightningos pendrive-ot iPadhez? gearbesten, meg geekbuying-on mindig árulnak ilyeneket pár tíz dollárért, de sose olvastam utána a dolgoknak, hogy valóban működik, és látja e az iPad, meg tényleg lehet-e full hd filmet is nézni róla...
Boldog karácsonyt minden iPad tulajdonosnak!
-
Auratech
őstag
válasz
urbanjozsi #1826 üzenetére
Semmi.. nekem az utolso beta van fenn. A korábbiaknál még az elfordulás néha beakadt. Most jó. Üzemidőben is úgy veszem észre, a korábbi gyengélkedés (10.1) is rendeződött. Mivel az akku már 15%-ot gyengült 2014 óta, észrevettem az egésznapos használat után a túl hamar fogyó akkut.. Most a korábbi 35-40% helyett majdnem 50-60 marad.
Amúgy boldog karácsonyt minden Pro Hardveresnek![ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
A 10.2 frissítés mehet rá? Nincs semmi gebasz vele?
Köszi -
tomee007007
őstag
válasz
mackoman #1824 üzenetére
Ott egyik barátomnak is volt rossz tapasztalat egy Mac-el, hibás kijelzőjű darabot kapott, egy órán belül vissza vitte, és ami a durva hogy az eladó hátra vitte "megnézni", és kicsit meghajlította a kijelző keretét, hogy nyugodtan mondhassa ez sérült..nem kis ügy lett belőle...szóval nálam is inkább istyle..
-
mackoman
tag
-
BikeZ
tag
Sziasztok!
Hol találok wi-fi megosztást a beállítások közt?????
LTE verzióm van !Válaszodat előre is köszönöm!
-
ZozzHUN
addikt
Közben vettem egy 32GB-osat Én is, azon nem jön elő, pedig ugyanúgy görbe az egyik oldala. Van benne ráció, hogy ez már újabb gyártás.
Más: Nem tudom mennyien ismeritek az Oplayer-t, de nagyon javaslom mindenkinek. Párom sorozatot szokott nézni az iPad-en esténként és mindig FormatFactory-val tömörítettem és égettem rá feliratot a részeire. Ezzel a progival meg csak simán átdobom a részeket külön a felirattal és gond nélkül lejátssza.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Nekem ezekkel van tapasztalatom.
De nem csak a toll számít, hanem az alkalmazás is: Notability -
teo77
őstag
Sziasztok!
Milyen ceruzát ajánlanátok hozzá, ami nem kerül egy vagyonba? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN #1814 üzenetére
Ma kaptam megint egy új iPad Air 2-est az iCentre-ből. Megint ugyan az a hibája, már úgy hívtak fel telefonon, hogy kipróbálták. Átvettem és elmentem a szervizlapokkal a boltba, visszaadták a pénzt. Szóval sajnos ez tömeges jelenség. Akit nem zavar az jól járt, akit zavar, hogy prémium kategóriában ez van az Apple részéről így járt, vegyen Pro 9.7est (Ezt mondta a telefonos ügyfélszolgálatos Úr)
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
Ma beugrottam az iStyle-ba a Corvin Plázába, a kiállított iPad Air 2-esnek is ugyanolyan hibája volt mint az enyémnek. Elfelejtettem a görbületet megnézni az élén. iPad Pro 9.7 itt is hibátlan volt. Így sajnos vagy tervezési hiba vagy súlyos gyártási az Air 2-nél.
Amúgy a cuccot imádom, csak idegesít, hogy 130eFt értékű tablet ilyen hibával rendelkezik.
-
joey04
titán
-
Jano_023
őstag
válasz
ZozzHUN #1806 üzenetére
Mindezek ellenére azért ne menjen el a kedved a készüléktől mert tényleg egy nagyon jól összerakott és használható készülék. Mondom én aki full androidos vagyok és nem szeretem az Apple rendszerét, de mégis egy ilyen tabletet vettem és remélem hogy még 2 évig tudom is használni.
Apropó az akkumulátorral kapcsolatban lenne egy kérdésem, ha 2-3 év után úgy döntenék hogy ráférne az akura egy csere azt hol és mennyiért lehetne megcsinálni? Én vettem hozzá amúgy plusz garanciát 3 évet gondolom ha nem hivatalos márkaszervizben csináljak akkor az ugrik, ugye? Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
-
joey04
titán
válasz
ZozzHUN #1796 üzenetére
A helyzet az, hogy eddig soha nem vettem észre ezt a 1,5 év alatt, de most hogy mutatod a videókat, az enyém is ilyen. Viszont ezek a videók becsapósak. Nem azt mondom, hogy hatalmas erőt kell kifejteni, hogy ez a torzulás jelentkezzen, de annál mindenképpen nagyobbat, mint ami a hétköznapi használat során előfordul. A rázogatós meg hátulról nyomós videó is igen csalóka, ott is nagyobb erőkifejtés kell, simán attól, hogy tartom a kezemben, vagy a mindennapi nyomkodástól nem jön elő a dolog. Ez szerintem nem mondható tervezési hibának.
[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
válasz
ZozzHUN #1796 üzenetére
Van egy rossz hírem, soha nem fogsz "hibamentes" air 2-t kapni. Hogy miért is nem!? Az hátlapra szerelt alaplap árnyékolása, ugyanis közel került a laminált kijelzőhöz, ami erősebb nyomás hatására ilyen anomáliát eredményez. Normál használat esetén nem jön elő. Nekem legalábbis soha nem jelentkezett.
S25U
-
Jano_023
őstag
válasz
univerzita #1800 üzenetére
Azt írja 0.5%,létezik? Egy év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vallás
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Avowed teszt
- További aktív témák...