- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ez természetes, hiszen (szerintem!) az objektivitás, mint olyan, egy nem létező dolog. Viszont abban szerintem egyetértünk, hogy amíg a mindennapi dolgokhoz viszonylag (~20-30év alatt) könnyen pótolható dolgokat pusztítunk, addig ezek emberi mértékkel felfoghatatlan értékek, amivel senki nem fog foglalkozni, hiszen valszeg már az unokája is halott lesz, mire lenne valami abból, hogy pótolja. Ilyen módon hosszútávon sokkal nagyobb impactja lehet ezeknek a luxuscuccoknak, hiszen nincsenek pótolva
-
opr
nagyúr
Nem, nem volt. Nem, nem vásárolok IKEA-ból sem, bár nem azért, mert fát használ, hanem azért, mert szar, de legalább drága
Egyébként semmi bajom nincs azzal, amikor pótoljuk azt, amit elpusztítunk. A probléma akkor van, amikor echte pótolhatatlan dolgokat teszünk tönkre csak azért, hogy pár majom mutogathassa magát.
És nem, nem az vele a bajom, hogy nincs rá pénzem. Sok mindenre nincs pénzem, mégsem zavarnak. A teljesen értelmetlen pusztítás pedig nézd el nekem, de rohadtul zavar.
Tudod a legtöbb esetben a kivágott fák helyére újat ültetnek, sokszor többet is mint kivágtak, hiszen ez a termelő érdeke is, különben maga alatt vágná a fátDe ilyen alapon, amit Te mondasz, a környezetvédők miért nem bogyógyűjtéssel foglalkoznak fűszoknyában valami barlang (az otthonuk) mellett? Elvégre tiltakoznak a következő erőművek ellen: atom, szén, víz, szél, napelem, lényegében minden. Sőt, úgy igazából minden ellen tiltakoznak, mégse láttam még egyet se, amelyik nem a legújabb mobillal rohangált volna, stb stb stb
Ennyit erről
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest