- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #123 üzenetére
Nincs szó itt cáfolásról sőt amit most ebben a topicban csinálunk még vitának sem nevezhető.
Gyakorlatilag én azt látom, hogy mindegyikünknek igaza van és egyikünknek sincs.
Ez egy olyan új terület, amiből bármi lehet. Megbukhat akár az AppleTV, de kinőheti magát olyan monstrummá, mint az iTunes Music Store.
Maximum magáról az eszközről lehetne vitázni, hogy mit és miért raktak bele, vagy hagytak el, de ez sem érdekes, mert ez egy béta megoldás, ami arra jó, hogy felmérje az igényeket vásárlói és kiadói oldalról egyaránt.
Én csak leírtam a saját gondolataimat a dologgal kapcsolatban és esetleg ezt védtem meg. Szerintem dőreség lenne per pillanat Apple elképzelése mellett, vagy akár ellene pálcát törni.
A nyomtatott sajtó digitális hordózóra való átköltöztetése időszerű, hisz teljesen felesleges papírt pocsékolni olyan tartalomra, amit az ember egyszer vesz általában a kezébe (esetleg másodjára, mikor ablakot pucol vele /nos ez negatívum, hisz erre az iPad alkalmatlan
/). Ezt én járható útnak látom és mivel van egy már kiépített infrastruktúra (iTunes Store) amit csak ebbe az irányba bővíteni kell, igencsak úgy gondolom, hogy sikerre van ítélve.
Az oktatással kapcsolatos dolgok amiket írtam csak elképzelés, de nem alapjaiban rossz. Sok iskola ma is ad a tanulóknak notebook-ot, PDA-t, vagy akár iPhone-t is és ezek az elképzelések működnek. Ha csak annyi megvalósul, hogy a könyveket így kapja meg a diák és a tananyagból tud kiemelni dolgokat esetleg mellé szöveges, vagy hangos jegyzeteket fűzni, akkor már hasznos dolognak lehet tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest