- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdésem lenne.
Meg fogok válni sajnos az iPad 2-mtől. De előtte vissza szeretném állitani gyári állapotra az iOS-t. Vagyis amikor az új tulaj bekapcsolja, akkor olyan legyen, mintha most vette volna ki a dobozból (nem újként adom el, csak a személyes adataimat szeretném róla teljesen kiirtani...).
Ezt mivel tehetem meg?Köszönöm!
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég beszereztem egy Ipad 2-t.
Próbáltam letölteni ingyenes app-okat, de kéri a bankkártyám adatait? Miért, ha egyszer ingyenes? Vagy ez teljesen normális, és levonni nem fog?
Kicsit meglep, mert anno a touch-omra simán lehetett tölteni ingyen, ilyen "hülyeségek" nélkül is.Üdv,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest