- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
whitezo88 #283 üzenetére
"1.) utazás közben figyeld meg: nem a tíz éves kocsik vannak többségben hanem a pár éves VWek, Opelek, Chevroletek, sok a BMW, merci is."
A magyar autópark átlagéletkora 10 év fölött van, márpedig a tények makacs dolgok. Egyszerűen csak az újabb, szebb autók jobban vonzzák a szemed, ezért látszik a teljes autópark fiatalabbnak.
"2.) pont hogy az egyik legolcsóbb az ipad2. a Xoom, Tab, és a barátai a kategóriában drágábbak. márha a kategóriában-t a kapacitíveket érted nem a pöröly erőséggével használandó rezisztíveket, klónokat."
Lehet a kategória legolcsóbbja, de maga a kategória is erősen túlárazott, aminek persze ezer oka van, és önmagában is elfogadható. De ettől vajon jó vétel lesz-e általánosságban?
Moonman:
Én egy Thinkpad X220-at próbáltam a héten, imádnád.
p
-
k.
őstag
válasz
whitezo88 #260 üzenetére
Jó hát eddig 2 tanárom látta-különtanárok- mindenki csak dícsérte. Szóval azért tény, hogy aki érdeklődik iránta, az megdícséri meg elfogadja, csak azt nem akarom, hogy ha összehoz olyanokkal, akik ezt nem tehetik meg, dacból fikázzák. Én sem fikáznám a 700 ezres 17 colos pro tulajt, pedig a 2 kezem összetnném azért a gépért
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest