- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcsabika1
tag
Nekem az a véleményem erről, hogy Apple-t sose vennék.
Egy az hogy el vannak szállva maguktól árban, mivel ugyanolyan tudású tabletet/telefont ami nem Apple, lehet venni a harmadáért.
A másik meg az, hogy nem is tetszenek az Apple-s cuccok, mivel az iOS egy zárt sz*r, az Androidhoz képest az iOS-ban ezerszer kevesebb a lehetőség.
Az meg hogy mért vesznek ilyen sokan Apple-t, gondolom azért van, mert mindenki csak ezt ismeri.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel.
Jelenleg mobilként van egy Alcatel OT-995-öm, aminek a tudása alapján ugyanannyibe kéne kerülnie, mint az iPhone 4-nek, de az iPhone 4 mégis 3-szor annyiba kerül.
Tabletként pedig Ainol Novo 7 Aurora II-m van, aminél még nevetségesebb a különbség, mert a tudása alapján ugyanannyiba kéne kerülnie, mint az iPad 2-nek, de az iPad 2 mégis 4-szer annyiba kerül.
Tehát azért látszik a különbség, hogy melyik éri meg jobban stb.
Ennyi a véleményem. -
micimacko
aktív tag
válasz Oppenheimer #15 üzenetére
Ugyan a Nexus7 nem kapható idehaza, de ha majd elérhető lesz, akkor nyomkodd meg azt is, és megváltozik a véleményed...normál használattal soha nem akadt meg még nálam. Max ha egyszerre telepítek 20 millió programot (de azt meg csak egyszer teszem, onnantól pedig már csak használom)
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
zseko
veterán
-
Touch-ko
őstag
Hol is vannak azok a kommentek amik szerint az Apple hamarosan csodbe megy??
-
Polllen
nagyúr
válasz NathanCullen #29 üzenetére
A 10"-s kategoriaban. Kisebb meretben a galaxy szerianak nem nagyon van konkurenciaja objektiven&a kollega is 7.7-rol beszel
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
irgum
addikt
Nyomkodtam 2 hete egy T-pontban egy androidos tabletet. Az élmény maradandó volt. Mindezt úgy mondom, hogy 1 évig használtam ipad-et.
-
-
Polllen
nagyúr
Igazabol nem meglepo, arban az ipad2 egyaltalan nem veszes, kb. best buy.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
vulnrea
aktív tag
Úgy ahogy mondod az iPad közelébe sem érnek. Nekem is van, de még egyszer sem akadt meg rajta semmi...
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
fordfairlane
veterán
Elég nagy szórás van a Samsung tabletek közt is. Eleve azon a néven, hogy "Galaxy", lassan kábé tucatnyi modell lesz csak tabletből.
x gon' give it to ya
-
GALARDO
addikt
Ez nem meglepő, a konkurencia eddig sehol sincs. Na talán majd az MS gépe.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Khelben
nagyúr
Hát... egyetlen apple termékre sem cserélném el a tab 7.7esem. Konkrétan ipad2 volt a vetélytárs, mikor tabletet kerestem és szegény a fasorban sem volt.
-
Oppenheimer
nagyúr
Csoda hogy csak ennyi az Apple részesedése mert a konkurencia rémesen láma. Ma a média marktban megnyomkodtam jópár droidos táblát (Galaxy Tab 10.1 és tsai), de rémesen rossz volt őket használni. Egy pillanat nem volt hogy ne akadtak volna. Aztán voltam istyleba iPadet nyomkodni, hadd ne mondjam mennyi különbség volt a felhasználói élményben.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
hallerlaller
addikt
Azon csodálkozom, hogy asus-ból csak ennyi fogy.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
zseko
veterán
A világon megvásárolt négy táblagépből majdnem három iPad volt
Nem értem, a kínaiak is mind-mind iPad-et vesznek?
HR24.hu
-
=Mentor=
őstag
Nagyon várom már a Windows RT-s tabokat, mert az Apple tarolásához képest nevetséges az az eredmény amit a többiek eddig elértek.
Az első két hozzászóló meg nézzen utána gyorsan a bulvár fogalmának
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
tényleg vicces.
csak a tc 1000 1700 dollár körül nyitott alapáron, extrák nélkül vagy 10 éve (ma is sok, akkor azért még többet is ért picit) felstuffolva dokkal aksival, stb lehetett bőven vinni ezt fölfele, volt hozzá egy kicsit módosított xp de aki próbálta az tudja hogy nem sokat osztott vagy szorzott a képletben, ugyanúgy gyér volt a vezérlés tollal. a toll meg se közelítette még az akkori profi digitalizálók szintjét sem. szóval a konstrukció több sebből vérzett akkor is sajnos. nekem az utódja volt a tc 4200 és még azzal is voltak komoly bajok...
egyébként érdemes megnézni den 10-es kommentjét a tc 1000 topikjában. valahogy még mindig sehol nem vagyunk sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Orton96
aktív tag
Bocs shaddam az hsz-emet nem neked szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Lassan az összes Samsung telefon és tablet forgalmazását betiltják minden országban, jó hogy nem szorítja meg őket senki. Valószínüleg ha jön egy következő trónkövetelő cég, arra is ugyanez a stratégia lesz a válasz.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
shaddam
aktív tag
Napi bulvár apple hírünk add meg Uram nékünk
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest